Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Стати одним з перших володарів SONY PlayStation 4!

Дата публікації: 31.01.2014 00:00
Дата оновлення: 31.01.2014 00:00

Система PS4 відкриває двері в дивовижні ігрові світи, де вас чекають захоплюючі пригоди і активна спільнота гравців. Користувачі PS4 зможуть придбати чудові ігри з стартовою лінійки або більше 180 ігор, які перебувають в розробці.

Наприклад, «Killzone: У полоні тіні» переносить вас в видовищний світ запеклого політичного протистояння і лютих перестрілок, а «Assassin's Creed IV: Чорний прапор» пропонує не менш насичений ігровий процес, але вже в сонячному антуражі Карибського моря.

Ви зможете проводити більше часу за улюбленими іграми, починаючи грати відразу, не чекаючи повного завантаження гри. Після того як користувач вставляє диск з новою грою, система PS4 спочатку завантажує її фрагмент, необхідний для запуску, а завантаження інших даних відбувається у фоновому режимі.

Розробники SONY подбали і про те, щоб на новій консолі можна було продовжувати грати в улюблені ігри - власники PS4 отримають доступ до медіатеці з усіма іграми попередніх поколінь за допомогою сервісу Gaikai.

 ps4__01

За допомогою PS4 користувачі також зможуть переглядати публікації і стежити за іграми своїх друзів, отримувати рекомендовані системою гри, переглядати телешоу, фільми та інші матеріали.

Ігрова консоль отримала сучасний мінімалістичний дизайн, який поєднує в собі різкість і елегантність. На вигляд приставка схожа на дві сплавлених плити матового і глянцевого пластика з гострими кутами, які по дизайну явно відрізняють нову консоль від її попередників. Встановити приставку на поверхню можна буде так само зручно, як і раніше: горизонтально або вертикально.


 sony_playstation_4__2

Система PS4 використовує потужний, спеціально створений процесор x86-64 AMD Jaguar з низьким енергоспоживанням, передовий графічний процесор продуктивністю 1,84 терафлопс і 8 ГБ надшвидкої єдиної системної пам'яті GDDR5, що дозволяє запускати гри з чудовою графікою і комплексним штучним інтелектом. Як вбудованого накопичувача використовується жорсткий диск на 500 ГБ.

 djНа передній панелі PS4 вбудовані два порти USB 3.0 і місце для завантаження дисків DVD і Blu-ray 6x. Решта роз'єми знаходяться з тильного боку: Ethernet, HDMI OUT, S/PDIF, AUX. Також всередині приставки знаходяться модулі бездротового зв'язку Bluetooth 2.1 (EDR) і Wi-Fi b/g/n, а завдяки останньому, можна віддалено насолоджуватися улюбленими іграми для PS4 з портативної PS Vita.

Серйозною модифікації піддався і контролер DualShock тепер уже четвертого покоління. Виконаний він дуже ергономічно, проте обзавівся низкою нових клавіш, в тому числі і двосторонньої тач-панеллю і світиться смужкою, що полегшує позиціонування і визначення гравця за допомогою камери PS4 Eye.

На DualShock 4 знаходяться порти для підключення гарнітури і mini-USB, а також роз'єм для підключення майбутніх розширень. Заряджається пристрій на спеціальній зарядної станції або від самої консолі. Кнопки Start і Select зникли, замість них з'явилася загальна кнопка Option і нова Share, що дозволяє користувачам ділитися контентом, записаним під час гри - коментарями, відео або скриншотами.

Приходьте в MOYO і пориньте в нові можливості SONY PlayStation 4. Оформити попереднє замовлення на приставку можна за посиланням

  602

Коментарі
Залиште коментар