Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

SONY KDL-24W605: розумний телевізор у вас на службі

Дата публікації: 28.01.2014 00:00
Дата оновлення: 28.01.2014 00:00

Компактний, легкий і тонкий, телевізор має 24-дюймовий екран з роздільною здатністю стандарту HD-Ready і має особливу технологію світлодіодного підсвічування матриці «Edge LED», яка забезпечує високі рівні контрастності і насиченості зображення.

Телевізор працює під управлінням фірмового процесора обробки зображень X-Reality PRO, який усуває цифрові шуми, відстежує яскравість кожного пікселя і регулює інтенсивність роботи світлодіодів, забезпечуючи глибокі і насичені кольори. Тому навіть відеоролик з Інтернету або старий домашній фільм буде відображатися більш якісно.

 kdl-24w605_6-7198_1

До очевидних переваг SONY KDL-24W605 відноситься технологія Motionflow XR 200 Гц, яка збільшує різкість динамічного зображення. При цьому створюються штучні кадри, які вставляються між існуючими 24 кадрами. Таким чином, у фільмах з 24 кадрами в секунду може бути до 200 кадрів в секунду.

Завдяки технології Screen mirroring, до телевізора по Wi-Fi можна підключити смартфон або планшетний комп'ютер і на великому екрані насолоджуватися переглядом фотографій, відеороликів, веб-сторінок або ігор. А технологія TV SideView не тільки дозволяє використовувати смартфон або планшет як пульт управління, але і дізнатися більше про те, що йде по телевізору.

При підключенні телевізора до Інтернету, відкривається доступ до мережі розваг, SONY Entertainment Network, яка забезпечує потокову передачу контенту з постійно розширюється каталогу фільмів у форматі HD, музики і телевізійних каналів. Крім того, можливості Smart TV дозволяють використовувати веб-браузер і такі додатки як Twitter, Facebook, YouTube або Skype.
 kdl-24w605_11_black_front-4973_2
В даному апараті вражає не тільки якісне зображення, а й акустична система АС Bass Reflex Box, яка поширює звуки низьких частот до глибоких басів і забезпечує чітке звучання високих звуків.

Новинка від SONY має 2 вбудованих цифрових входи HDMI і порт USB, до якого можна підключити будь-який носій інформації для подальшого перегляду з нього медіафайлів.

Окремої згадки заслуговує оригінальний дизайн Sense of Quartz, який був навіяний природними формами гірського кришталю. Тонка кругла підставка Intelligent Core м'яко переливається і змінює колір залежно від характеру зображення на екрані. Вона також може використовуватися як кронштейн для кріплення до стіни, тому окремо купувати кронштейн не доведеться.

Стати володарем нового Smart телевізора SONY KDL-24W605 та приєднуйтеся до мільйонів задоволених телеглядачів. Більш детально ознайомитися з новинкою допоможуть консультанти магазинів MOYO.

Коментарі
Залиште коментар