Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Смартфон HTC One (E8) dual sim: гаджет великих очікувань

Дата публікації: 11.12.2014 00:00
Дата оновлення: 11.12.2014 00:00

Зовні One E8 нагадує обидва останніх флагмана компанії з їх округленими кутами, вигнутими задніми панелями і плоскими гранями. При цьому корпус новинки виготовлений з пластику: випускаються як глянцеві моделі, так і матові з софт-тач покриттям. Він вийшов ергономічним і зручним в повсякденному використанні.
Родзинкою смартфона стали глянсові пластикові вставки на бічних гранях, які створюють відчуття, що покриває дисплей загартоване скло Gorilla Glass 3 має вигнуту форму.

 background-design_01

5-дюймовий IPS-дисплей має роздільну здатність 1920 х 1080 пікселів, так що щільність пікселів становить 441 ppi. Кути огляду максимальні, яскравість і контрастність також відмінні. Картинка насичена, а передача кольору точна і природна. Можна з упевненістю сказати, що HTC One E8 володіє дуже хорошим екраном, а це значить, що ви зможете без будь-яких додаткових налаштувань і хитрощів насолоджуватися якісним фото- і відеоконтентом.

 htc-one-e8-dual-sim-review_abdoqd

В основі One E8 лежить система на чіпі Qualcomm Snapdragon 801 з чотирьохядерним процесором MSM8974AB, що працює на частоті 2,3 ГГц і графікою Adreno 330. Крім цього, смартфон оснащений 2 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ для зберігання даних з можливістю розширення ще на 128 ГБ за допомогою карти формату microSD.
Як в тестах, так і в повсякденному використанні смартфон показав себе тільки з кращого боку. Його продуктивність просто зашкалює – One E8 впорається з будь-якими вимогливими завданнями, будь то запуск Full HD-фільму або навороченій гри.
Що стосується софта, то поверх операційної системи Google Android 4.4.2 KitKat тут встановлена ​​фірмова графічна оболонка HTC Sense 6 з великою кількістю зручних додатків від виробника і головним екраном BlinkFeed.

 htc-one-e8-gallery

Тут встановлені два фотомодуля – основна камера може похвалитися 13-мегапіксельною BSI-матрицею і діафрагмою F2.2. А фронтальна – 5 Мп з BSI-датчиком і широким кутом огляду для чітких, високо деталізованих selfies.
Максимальна роздільна здатність фото становить 4224 х 3136 пікселів з співвідношенням сторін 4: 3, а відео – Full HD на 60 кадрах/сек. Знімки відрізняються високою деталізацією і натуральної передачею кольору. Також присутні фірмові режими HDR і Zoe.

Незнімний літій-полімерний акумулятор ємністю 2600 мАг здатний забезпечити хороший рівень автономності. Смартфон легко пропрацює 2-3 дня без підключення до зарядки. При цьому ви зможете спілкуватися з друзями протягом години, читати новини в інтернеті і переглядати ролики на YouTube.

Коментарі
Залиште коментар