Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Prestigio GeoVision 5800: інтелектуальний навігатор-реєстратор

Дата публікації: 24.01.2014 00:00
Дата оновлення: 24.01.2014 00:00

Новинка одночасно забезпечує GPS-навігацію й фіксацію всього, що відбувається перед автомобілем, в HD якості. За допомогою записаного відео можна вирішити масу суперечливих питань у разі ДТП, а якість записаного відео буде відігравати велику роль, адже дрібні деталі часом бувають дуже важливими.

 prestigio

Новітнє програмне забезпечення тривимірної навігації Navitel дотримується свого інтуїтивно зрозумілого та красивого зорового дизайну. Додаткові та розширені функції грамотно відокремлені від основних, так що навіть недосвідчені користувачі вважатимуть базову навігацію нехитрою та простою у використанні. Тривимірна візуалізація з високою роздільною здатністю, «розумні» маршрути й попередження про камери контролю швидкості - це лише невелика кількість всіх приголомшливих функцій.
На новому пристрої вже встановлені докладні карти країн СНД з тривимірним поданням будівель і тисячами корисних об'єктів, таких як заправні станції, готелі та ресторани.

Навігатор-реєстратор GeoVision 5800 також містить повноцінний медіаплеєр, електронну книгу та різні ігри - і всім цим можна керувати за допомогою сенсорного дисплея високої чіткості (HD) діагоналлю 5 дюймів (12,7 см).

 prestigio1
Крім того, пристрій оснащений USB-портом, модулем Bluetooth, а також має 4 ГБ внутрішньої пам'яті та слот для карт microSD. Вбудований FM-передавач дозволяє відтворювати музичні файли MP3 безпосередньо на радіоприймачі автомобіля, а можливість робити телефонні дзвінки через Bluetooth з вільними руками забезпечує безпеку їзди.

Серед аксесуарів в комплекті наявні автомобільний зарядний пристрій, стилус і кріплення Prestigio Smart Mount для безпечного та простого установлення.

Навігатор-реєстратор Prestigio GeoVision 5800 - це правильний вибір сучасного автомобіліста. Продавці-консультанти MOYO допоможуть протестувати та налаштувати пристрій.

Коментарі
Залиште коментар