Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Чому Mac?

Дата публікації: 24.05.2017 10:06
Дата оновлення: 24.05.2017 10:06

1. Якість вищого класу

У кожному комп'ютері Apple втілені сотні і сотні годин копіткої роботи багатьох талановитих людей.
Кращі матеріали, ефективне виробництво, оптимальне розташування компонентів всередині тонкого корпусу, удосконалення звичних деталей і розробка оригінальних рішень – на це Apple не шкодує сил і часу. І легендарне увагу до будь-яких дрібниць. Все це забезпечує техніці Apple не тільки естетичне, а й інженерне досконалість.

2. Задоволення від роботи

Комп'ютери Mac не просто красиві – з ними дуже приємно і зручно працювати. День від дня.
«Зроблено людьми для людей» – головне правило, що діє в Apple з самого заснування компанії. Саме Mac став першим комп'ютером з мишею, з нього почалася шалена популярність USB, тільки він має незрівнянні трекпаді. Нове ж покоління професійних MacBook Pro отримало ще й сенсорну OLED-смугу Touch Bar, яка робить звичні програми набагато зручніше.

3. Найсучасніша операційна система

Будь-Mac працює швидше і стабільніше будь-якого іншого комп'ютера з аналогічними характеристиками.
Тісна інтеграція «заліза» з macOS, фірмової операційною системою Apple, забезпечує максимальне використання обчислювальних ресурсів Mac. Тому навіть випущений кілька років тому комп'ютер Apple залишиться ефективним інструментом навіть у професійних сферах. ДО того ж кожна деталь macOS не тільки приємна оку, але і робить Mac набагато зручніше будь-якого іншого комп'ютера.

4. Антивірус не потрібен

«Вірусний пекло», до якого звикли користувачі Windows, на Mac і сьогодні відсутня як явище.
Завдяки своїй UNIX-основі, macOS досі залишається найбільш захищеною серед популярних операційних систем. Сама природа macOS виключає більшість неприємностей, які постійно трапляються на Windows-системах. Крім того, Apple безперервно працює над поліпшенням системи захисту macOS. Тому єдиний антивірус, який вам дійсно потрібен, – власний здоровий глузд.

5. Якщо потрібно, додайте Windows

На будь-який Mac можна встановити Windows і працювати з потрібними програмами. Або грати в якусь завгодно гру.
Певні додатки існують тільки під Windows, але для комп'ютерів Mac це зовсім не проблема. Спеціальні програми-емулятори дозволяють прямо в macOS запускати більшість Windows-додатків, які навіть зможуть взаємодіяти з Mac-додатками. Для максимальної же продуктивності Windows можна встановити на Mac другий операційною системою. Свій в обох світах – це можна сказати тільки про Mac.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії