Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд Медіаплеєр Apple TV (A1625): майбутнє телебачення

Дата публікації: 12.11.2015 13:41
Дата оновлення: 12.11.2015 13:41

Дизайн
Новий Apple TV виконаний з чорного полікарбонату з матовою верхньою панеллю і глянсовою окружністю. За розмірами модель стала майже вдвічі вище оригінального Apple TV 2010 року. Пристрій розташований на гумовій підставці, яка запобігає ковзанню по поверхні.

Дизайн приставки максимально мінімалістичний – з прикрас тут присутній тільки логотип виробника. Всі провідні роз'єми знаходяться на тильній панелі. Тут розташований роз'єм живлення, HDMI для підключення до телевізора і передачі звукового і відеосигналу, порт для підключення проводового інтернету, а також новомодний USB Type-C. Крім цього модель також може похвалитися наявністю високошвидкісного бездротового модуля Wi-Fi специфікації 802.11ac, Bluetooth 4.0 і навіть інфрачервоним портом.

За високу швидкість роботи відповідає продуктивна платформа Apple A8 з найшвидшим процесором, який також використовується в останньому iPhone і iPad mini 4, 2 ГБ оперативної пам'яті і 32/64 ГБ вбудованої пам'яті.

Якщо сама приставка виглядає вельми знайоме, то пульт ДУ, який, до речі, тепер називається Siri Remote зазнав істотних змін. Він став більше і зручніше у використанні, обзавівся сенсорною панеллю, прикритої склом. А завдяки металевій тильній панелі він відмінно лежить в руці. На ньому розміщені кнопки Меню і Додому, зупинки/запуску програвання, здвоєна клавіша регулювання гучності і окрема кнопка для виклику голосового помічника. Також є подвійний мікрофон для голосового пошуку, а також акселерометр і гіроскоп для керування жестами, а також всіляких ігор.



Apple tvOS і додатки
Нова операційна система розроблена спеціально для Apple TV. Вона увібрала все краще від iOS, новий яскравий дизайн, простоту використання і зрозумілий інтерфейс, а також хорошу функціональність. Наприклад, власникам мобільної техніки Apple не доведеться довго вводити ім'я точки доступу Wi-Fi та паролі, досить покласти поруч з приставкою пристрій на iOS і Apple TV все зробить за вас.

Після першого встановлення користувача зустрічає домашній екран з додатками для Itunes, фільмами, ТВ-шоу, музикою і фото. Завдяки сенсорної панелі на пульті ДУ керування не складе труднощів навіть у дитини. Тим більше, що для пошуку можна використовувати голосове введення і помічника Siri, яка стала повноцінною частиною системи і відмінно справляється з розпізнаванням мови. ДО того ж, вона вміє шукати контент між платформами і додатками, і навіть запускати окремі епізоди, фільми і програми.

До речі про додатки. Крім встановлених програм, в магазині додатків є безліч програм від сторонніх розробників, популярні сервіси, стрімінговие ресурси і клієнти соціальних мереж.


Медіа і гри
Звичайно ж Apple TV відмінно справляється з передачею відеокартинки з роздільною ЗДАТНІСТЮ 1920 Х 1080 пікселів незалежно від обраного сервісу, будь то YouTube або Netflix, причому, навіть з комп'ютера Mac при використанні AirPlay.

У магазині додатків також присутня величезна кількість ігор, які відмінно працюють з оновленим пультом. Так що можна не тільки фільм подивитися, але і битися з друзями в Crossy Road, наприклад. А завдяки наявності Bluetooth навіть можна використовувати контролери для iPhone щоб насолодитися більш потужними і складними іграми.

Висновки:
Новий Apple TV – це не просто мультимедійна приставка для телевізора, це потужний пристрій для перетворення улюблених сервісів і додатків для показу їх на телевізорі, який стоїть у вітальні. У пристрої все на вищому рівні, починаючи від дизайну і закінчуючи розумним голосовим пошуком. А величезна кількість додатків робить його більш актуальним, ніж будь-який з Smart TV, представлених на ринку.

Особливості:
• Оновлений інтерфейс
• Пропрацював, ергономічний і функціональний пульт
• Голосовий пошук
• Велика кількість додатків
• Високий рівень продуктивності

Коментарі
Залиште коментар