Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд фотокамери Sony Alpha 7 II: повний кадр і стабілізація

Дата публікації: 01.04.2015 00:00
Дата оновлення: 01.04.2015 00:00

Дизайн і управління
У дизайнерів Sony було більш ніж достатньо часу для вдосконалення і без того ідеальну зовнішність найкомпактнішою беззеркальной камерою з полнокадровой матрицею. Тому Alpha 7 II вийшла продуманней і ергономічний попередниць.

 sony6

Камера отримала всі фірмові риси лінійки: міцний, але компактний металевий корпус, симпатичну борозенку на лицьовій панелі, сувору зовнішність, прямі лінії і рубані грані корпусу. Всі зміни здебільшого пов'язані з поліпшенням зручності використання і якості управління. Прорезиненная ручка стала більше і зручніше. Вона краще пристосована для управління однією рукою. З'явилися додаткові кнопки управління, багато елементів змінили своє положення для більш швидкого доступу до них і підвищення ергономіки пристрою. Знімати з Alpha 7 II одне задоволення.

 f8c85529b7d0584dc57bb0710c957937

Крім зміцненого магнієвого корпусу з додатковим захистом матриці від попадання пилу і бруду, виробник посилив байонет, який тепер краще підходить для кріплення великих і важких об'єктивів.

 sony2

Камера все так же оснащена пентапрізменним видошукачем з 100% покриттям кадру, гарячим черевиком для підключення спалаху і додаткових пристроїв. Також є 3-дюймовий екран з можливістю повороту вгору на 107 градусів і вниз майже на 41 градус. Завдяки такій гнучкості, а також мобільності камери, можна знімати з будь-якого становища.

 sony5

Відзначимо, що в порівнянні з торішніми моделями, кількість інтерфейсів підключення та їх розташування не змінилося.

Функціональність
У основі Alpha A7 II лежить повнокадрова матриця Exmor розміром 35,8 × 23,9 мм і дозволом 24,3 Мп. Для обробки сигналу надано процесор BIONZ X.

Головна фішка і особливість беззеркалки - новітня система стабілізації по 5 осях, ефект якої еквівалентний використанню 4,5-етапної більш короткій витримці. Вона мінімізує спотворення від тремтіння через нахил і поворот матриці, компенсує зсув по горизонталі і вертикалі. Такий функціонал стане в нагоді під час макрозйомки, зйомки в умовах недостатнього і низького освітлення, а також при відеозйомці. При цьому не знадобиться штатив.

Крім того, камера може похвалитися наявністю оптимізації для кожного об'єктива лінійки α. При цьому вбудована в корпус стабілізація буде працювати в парі з оптичною стабілізацією, вбудованої в оптику.

Діапазон світлочутливості знаходиться в межах ISO 100-25600, а витяги - від 1/8000-30. При цьому швидкість серійної зйомки становить 5 кадрів/с - ви не пропустите важливий момент.

Швидка гібридна система фокусування, що складається з 117 точок з визначення фази і 25 з визначення контрастності точно визначає відстань до об'єкта зйомки, моментально наводить різкість. Важливо - система також працює при зйомці відео.

Камера вміє писати Full HD-відео з частотою 60 кадрів/с. Передбачено мікрофон, який записує звук в стерео, а також динамік для швидкого перегляду відзнятого ролика.

До всього іншого, модель оснащена модулями Wi-Fi і NFC для підключення смартфона або планшета для передачі знімків без проводів, віддаленого управління, а також вивантаження Селфі в соціальні мережі.

  a5be23b8da7573b447620c9f1d257de1

Радує, що виробник поліпшив автономність пристрою. Від одного заряду Alpha A7 II здатна зняти 350 знімків - цього більш ніж достатньо навіть для заміської фотосесії.

Висновки:
Компанія Sony посилила свої позиції на ринку фототехніки, зокрема, в сегменті беззеркалок, випустивши системну камеру Alpha A7 II. В її сильні сторони можна записати повноформатний сенсор з власною системою стабілізації, більш ергономічний корпус і продуману систему управління, неймовірний для такої компактної камери функціонал, посилений металевий корпус, висока якість зйомки фото і відео, а також бездротові можливості. Конкурентам доведеться відступитися.

специфікації:

Модель Sony Alpha A7 II ILCE-7M2
Сенсор Exmor CMOS, 35,8 × 23,9 мм, 24,3 Мп
Максимальна роздільна здатність зображення 6000x4000 пікселів
Дозвіл відео 1080/60i/60p
Байонет Sony E
Формат зображення RAW, JPEG
Формат відео AVCHD/MP4
дисплей TFT, 3" (1 228 800 пікселів)
Стабілізатор зображення 5-вісна система зсуву матриці
Пам'ять карти SD, SDHC, SDXC, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick XC-HG Duo
Інтерфейси універсальний роз'єм microUSB, microHDMI, Wi-Fi, NFC, гнізда для навушників і мікрофону
Харчування Li-Ion 1020 мАг (вистачає приблизно на 350 знімків)
Розміри 12,7 x 9,6 x 5,97 см (без об'єктива)
Вага 599 г (без об'єктива)

Коментарі
Залиште коментар