Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Нові телевізори преміум-класу LG OLED 4K 55/65 EG960V: пишність в деталях

Дата публікації: 08.12.2015 12:59
Дата оновлення: 08.12.2015 12:59

Новий телевізор має OLED-матрицю з роздільною здатністю 4К (ULTRA HD). Зображення на такому екрані виглядає більш яскравим і соковитим. Крім цього, OLED-матриця відрізняється неймовірною глибиною передачі чорного кольору, тому можна розглянути навіть найтонші деталі. Самоподсвечівающіеся пікселі, які не потребують зовнішньої системи підсвічування, забезпечують ідеальний рівень передачі кольору і контрасту, в рази перевищує аналогічний показник звичайного телевізора, що дозволяє глядачеві розрізняти більше відтінків. Такі телевізори по акції дивіться в каталозі!

Тут використовується технологія WRGB, яка забезпечує природну передачу кольору, адже кожен піксель складається з 4 субпикселей - зеленого, червоного, синього і білого кольорів. Саме така структура дозволила розширити колірний обхват зображення. 

Вигнута форма екрану гарантує якісне зображення під будь-яким кутом, а також створюють ефект занурення в події на екрані. Тут використовується HEVC-декодер наступного покоління, який дозволяє максимально швидко відображати і переглядати високоякісний відеоконтент в дозволі 4К. А за найвищу якість звуку відповідає акустика від компанії harman/kardon. 

Складно уявити сучасний телевізор без підтримки 3D, тому тут також є ця корисна функція. Технологія дозволить ще краще зануритися в те, що відбувається на екрані, а окуляри не стомлюють очі навіть при тривалому перегляді. Крім цього, можна конвертувати стандартний 2D-контент в динамічний 3D-зображення, зберігши при цьому чіткість дозволу 4К.
Ще одна особливість новинки - оновлена платформа webOS 2.0 зі спеціальними можливостями до контенту на будь-який смак. Всі розділи, численні програми та сервіси шикуються іконками в одну кольорову стрічку для швидкого доступу. Система многозадачная, запам'ятовує останні відкриті сторінки і місце перегляду відеоролика. Пристроєм легко управляти за допомогою пульта дистанційного керування Magic Remote c підтримкою голосового пошуку.

Чим ще виділяється LG EG960V? Завдяки витонченому і функціональному дизайну Art Slim, телевізор стане справжньою окрасою будь-якої кімнати. Зображення займає практично всю площу дисплея, який обрамляють тонкі рамки. Грані телевізора акцентовані алюмінієвим зрізом, товщина корпусу складає всього 5 мм, що значно тонше, ніж більшість сучасних смартфонів. Міцна підставка повторює вигин корпусу, а ніжка виготовлена ​​з прозорого оргскла, створюючи ефект польоту телевізора в повітрі. Роз'єми для підключення пристроїв знаходяться на задній панелі. Телевізор оснащений двома USB версії 2.0 і одним USB 3.0, трьома HDMI, а також роз'ємом для навушників. 

Модель телевізора преміум-класу LG OLED 4K EG960V є у продажу з діагоналлю екрана 55 і 65 дюймів.

Коментарі
Залиште коментар