Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Must have для макіяжу очей: 8 аргументів на користь бази під тіні

Дата публікації: 31.01.2017 11:01
Дата оновлення: 31.01.2017 11:01

Праймер. База. Один з найбільш суперечливих продуктів в макіяжі. Брати чи не брати? Нижче мої особисті доводи на користь цього обов'язкового етапу в будь-якому макіяжі. 

1. Стійкість . З базою для повік все тіні тримаються ідеально. Так Так. Навіть на дуже жирних століттях. Тому якщо багато текстури на очах протягом дня збираються в складочках, задумайтеся про покупку праймера. 
2. Тон . Саме база вирівнює і текстуру століття, і тон. Під різні завдання бренди випускають безбарвні, матирующие, сяючі або пігментовані праймери. Наприклад, щоб приховати вінки на століттях, варто вибирати базу з натуральним відтінком. 
3. Колір . Хочете, щоб ваші улюблені тіні передавали все сяйво кольору, стали більш насиченого відтінку? Тоді нанесіть перед цим базу на всю поверхню століття. Результат - гарантований. 
4. Текстура. Тренд останнього часу - розсипчасті і кремові тіні. Працювати з ними непросто, тому новачки часто відмовляють собі в такому задоволенні. І дарма. Поспішаю повідомити, що саме на базу найлегше наносяться і розтушовують знамениті текстури. І кремові, і гліттерние. 
5. Догляд . Багато баз мають приємну зволожуючу здатність. Саме з цієї причини раджу використовувати її, як початок макіяжу. Після нанесення праймера, припудріть віко - і сміливо приступайте до розтушовування. 
6. Витрата . Тюбики з базами, як правило, дуже маленькі. Але ж і продукту вам потрібно зовсім трохи. Для особистого користування однієї баночки вистачає на 6-8 місяців. 
7. Растушевка. Іноді тіні складно піддаються розтушовуванні. Щоб добитися бажаної димки на столітті, використовуйте базу. Розподіліть продукт на всю поверхню, аж до брів. Далі - нанесіть нейтральний відтінок тіней плоскою кистю. А після - за допомогою пухнастою кисті створюйте красу. 
8. 2в1 . Бренди все частіше випускають бази з різними відтінками. А це означає, що один лише праймер красивого кольору замінить тіні і полегшить створення щоденного макіяжу. 

Перед покупкою обов'язково тестируйте продукти. Читайте відгуки. Вибирайте саме той праймер, який підходить вашим століть. І нехай все образи будуть по-справжньому сяючими. 

Спеціально для Moyo.ua
Юлія Ятель
Б'юті-експерт

Коментарі
Залиште коментар