Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Блог

Для охочих зробити апгрейд обладнання та підвищити шанси на перемогу.

 

Ось вам три приклади, як можна зробити смачнющу рибку буквально з нічого.

Позначимо кроки й дамо корисні поради.

У пошуках ідеального знімка вибираємо Sony з передовими технологіями або Nikon з багатою спадщиною якості та надійності.

Огляди
22 березня 2024
Топ 10 найкращих LEGO наборів

Найкращі тому, що вони продаються в найближчому до тебе магазині. І є на сайті.

 

Новини компанії
21 березня 2024
Офіційні умови Акції «Розіграш PlayStation 5!»

Офіційні умови Акції «Розіграш PlayStation 5!»

Ця робоча конячка не перший рік має стабільний попит серед користувачів, які воліють збирати комп'ютери самостійно. І компаній, які поставили збирання ПК на потік.

 

За наявності технічних засобів простіше стежити за станом здоров'я, цікавіше займатися спортом. Нещодавно компанія Samsung порадувала черговою новинкою — фітнес-браслетом Fit 3. Поява моделі стала значною подією серед фанатів гаджетів.

Описуємо найважливіше.

Прикро, коли не вдається увійти на один сайт. А якщо з'єднання з інтернетом зовсім не подає ознак життя, стає нудно та сумно: ні відпочити, ні попрацювати. Добре хоч Windows дає підказку у вигляді назви помилки. Розбираємось, що робити при проблемах з DNS.

 

Дві ключові рекомендації, які допоможуть визначити відповідний час для посадки насіння, пересаджування розсади та догляду за вже висадженими культурами.

У статті описуються способи промивання охолоджувальної системи автомобіля в разі перегріву та перед заміною антифризу. Автор порівнює застосування спеціальної автохімії від провідних виробників і народні способи очищення радіатора, шлангів і патрубків.

Тут описані всі премудрості як непримітну кісточку перетворити на пишнозелене деревце авокадо.

Будемо експериментувати зі смаками, щоб підняти природну солодкість креветок на небувалу висоту.

 

Тут — загальноприйняті способи всіх часів і народів!

Огляди
11 березня 2024
ТОП 10 ігор для Steam Deck

У цьому рейтингу враховуємо глибину сюжету, залученість та емоційний відгук. Допоможемо визначитися з іграми, які заслуговують бути у вашій колекції на Steam Deck.

 

Стаття описує три варіанти перевірки ресурсу автомобільної акумуляторної батареї. Автор порівнює способи з погляду їхньої легкості, інформативності та доступності для недосвідченого водія. Таким чином можна навчитися перевіряти стан АКБ і самостійно вирішувати, необхідно її замінити чи ні.

Є користувачі, які прагнуть максимально підігнати Windows під свої потреби, усунути зайве, убезпечити від проникнення зловмисників. Для них видалення Microsoft Edge — справа принципу.

Реально найкращі, скажімо ми й ні крапельки не збрешемо.

Диски Synology працюють 24/7 без шкоди для продуктивності. Вони ідеальні для малого та середнього бізнесу, а також для домашніх користувачів, яким необхідний надійний та безперебійний доступ до даних. Завдяки вдосконаленій конструкції, у цих дисків покращена вібраційна стійкість, термін служби довший за звичайний. Розберемо їхні переваги та сумісність при виборі складників для NAS.

Роутер — серце домашньої мережі. Через нього отримують трафік ноутбуки, смартфони, планшети та інші пристрої. Введення пароля на Вай-фай — один із найважливіших етапів налаштування маршрутизатора.

Категорії