Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

LG 32LN575U: доступний Smart TV для сімейного дозвілля

Дата публікації: 03.03.2014 00:00
Дата оновлення: 03.03.2014 00:00

Новинка володіє передовою розробкою від компанії LG Electronics - системою Triple XD Engine, що забезпечує досконалість кольору, контрасту і чіткості зображення на найвищому рівні. Такі характеристики досягаються змінами значень яскравості в різних частинах екрану: в місцях картинки з темним тлом інтенсивність підсвічування зменшується, а на більш яскравих - збільшується.

Світлодіодне підсвічування 32-дюймового дисплея забезпечує кристально чисте зображення і по-справжньому чорний колір. Дозвільна здатність 1366x768 пікселів забезпечує відтворення відео високої чіткості, а наявність вбудованих тюнерів DVB-T2, DVB-C і DVB-S2 позбавляє від необхідності окремо купувати приставки і дозволяє приймати сигнал безпосередньо з антени.

 smart_led_lcd_tv_2

Розумний телевізор дозволяє зануритися в захоплюючий світ домашніх мультимедійних розваг LG Smart TV: грати в ігри, переглядати фотографії або відео з комп'ютера, смартфона, планшета або домашнього файлового сервера. Одночасно можна перевіряти електронну пошту, заходити на веб-сайти, спілкуватися в соціальних мережах, переглядати новини і прогноз погоди. При цьому, зовсім не обов'язково використовувати дроти - Інтернет може бути підключений через Wi-Fi.

Підключайте зовнішні носії і дивіться улюблені фільми і серіали завдяки вбудованому роз'єму USB 2.0. Також, при підключенні MHL-кабелю, на великий екран телевізора можна вивести зображення зі смартфона. А завдяки функції SmartShare можна переглядати файли і обмінюватися контентом з зовнішніми накопичувачами і пристроями домашньої мережі.

Аудіосистема з вихідною потужністю 20 Вт, підтримкою технологій Virtual Surround Plus і Clear Voice II забезпечує чудовий і потужний звук.

Пульт управління Magic Remote дозволяє максимально спростити управління телевізором і серфінг по розділах меню: можна використовувати жести, покажчик, коліщатко або навіть голос. При необхідності до телевізора можна підключити зовнішню веб-камеру, і тоді стає доступним спілкування по Skype. Любителям пограти в ігри сподобається фірмовий сервіс Game World.

Вузька чорна рамка, що виходить за дисплей буквально на кілька міліметрів, і красива чотирикутна підставка Square Stand роблять телевізор LG 32LN575U окрасою будь-якої вітальні.

Створіть свій невеликий домашній кінотеатр разом з LG 32LN575U.

Коментарі
Залиште коментар