Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

LG 32LA643V: телевізор з новітніми розробками 3D

Дата публікації: 11.03.2014 00:00
Дата оновлення: 11.03.2014 00:00

На відміну від традиційних 3D телевізорів, LG 32LA643V використовує пасивну технологію LG CINEMA 3D, яка усуває ефект мерехтіння і забезпечує більш яскраві і чіткі об'ємні зображення. Комфортний і зручний перегляд гарантують окуляри CINEMA 3D - легкі, ергономічні, без батарейок. У комплекті до телевізора їх поставляється відразу 4 пари.

 27_1_1_1

На додаток, телевізор має функцію перетворення звичайного зображення в 3D, дозволяючи абсолютно по-новому насолодитися переглядом улюблених фільмів і передач. За допомогою функції 3D Depth Control можна підлаштовувати видиму глибину 3D зображень під смаки глядача.

Спеціально для ігроманів телевізор LG 32LA643V підтримує функцію Dual Play. При її включенні кожен з гравців бачить свою частину гри в повноекранному режимі, не маючи можливості підглянути за суперником. Для використання цієї функції необхідні Dual Play окуляри (купуються окремо).

Формат Full HD 1080p подарує чітке і деталізоване зображення, а технологія підсвічування Direct LED зберігає яскравість і чистоту кольорів. Кришталеву чіткість і відсутність спотворень під час перегляду спортивних шоу, відеоігор і динамічних сцен забезпечує технологія TruMotion.

За обробку зображення відповідає процесор LG Triple XD Engine. Він ліквідує шуми від вихідного сигналу, тому навіть при перегляді аналогового телебачення якість зображення буде на висоті.

Доповнює картину об'ємний звук, який повністю синхронізується з 3D відео і зводить відчуття ефекту присутності на абсолютно новий рівень.

Крім можливості прийому ефірного аналогового телебачення, телевізор має вбудований цифровий тюнер, сумісний зі стандартами DVB-T2, DVB-C і DVB-S2.

LG 32LA643V оснащений двома портами HDMI для швидкого і зручного підключення Blu-ray плеєра або ігрової приставки, а також має USB роз'єм, що дає можливість переглядати на великому екрані фільми, фотографії і інший контент безпосередньо з флешки або жорсткого диска.

На додаток, за допомогою Wi-Fi або мережевої карти, телевізор можна підключити до мережі Інтернет та мати доступ до всіх сервісів Smart TV: «відео-на-замовлення», ігри, електронна пошта, веб-серфінг, додатки соціальних мереж, Skype і багато іншого.
Насолоджуйтесь новітніми досягненнями 3D-технології разом з телевізором LG 32LA643V. Чекаємо вас в магазинах MOYO!

Коментарі
Залиште коментар