Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Красива весна: 5 трендових ідей для макіяжу. Поради від експерта Юлії Ятель

Дата публікації: 11.02.2016 15:50
Дата оновлення: 11.02.2016 15:50

1 . Природна краса

Нюдовий макіяж вже який рік займає лідируючі позиції. Натуральність - це зовсім не відсутність макіяжу. Правильний нюд вимагає особливого підходу: це легкий тон для обличчя, красиві брови, м'який рум'янець на щоках, крапелька Хайлайт і природний відтінок губ. Крім того, щоб пом'якшити денний спосіб можна замінити чорну туш на коричневу. 

2. Акцент на нижньому столітті

Це справжній хіт. Суть полягає в тому, щоб в макіяжі очей зробити акцент саме на нижньому столітті. Для денного лука вибирайте натуральні відтінки, для вечірнього - експериментуйте з смарагдовими, золотими або синіми кольорами. Пам'ятайте, що такий ефект передбачає легкий, природний макіяж для верхньої повіки.

3. Королівський дует

Весна пропонує нам два самих трендових відтінку - рожевий і коричневий. Таке поєднання завжди виглядає ідеально і для щоденного макіяжу, і для вечірнього смоки. Саме з приходом весни можна вибирати більш соковиті відтінки рум'ян і блисків для губ. Сонячні промені лише додадуть вам сяйва і краси.

4. Тіньовий ефект

Якщо фарбувати очі, то яскраво. Якщо вибирати тіні, то сміливі. Саме так радять світові стилісти. Головний плюс полягає в тому, що для модного образу вам досить використовувати один відтінок тіней. Але виразний, звичайно. Додайте шикарні накладні вії - і ви зірка. 

5. Матовий фініш

Так Так. Матові губи залишаються на піку популярності. Залишається тільки вибрати колір. Дівчачий рожевий, пристрасний червоний або чарівний бордо? Вирішувати тільки вам. Але пам'ятайте, що перед нанесенням такої помади губи повинні бути в ідеальному стані. 

Будьте красивими, стильними і завжди зберігайте свою індивідуальність. 

Юлія Ятель

експерт MOYO

Дипломований фахівець

в області візажу

Коментарі
Залиште коментар