Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як правильно вибрати офісні дошки

Дата публікації: 14.04.2016 15:28
Дата оновлення: 14.04.2016 15:28

При виборі цих корисних і багатофункціональних пристроїв потрібно знати, для чого повинна призначатися дошка.

Найважливіші параметри при виборі дошки для офісу 

  • Мобільність. Існують статичні та мобільні дошки, і кожен вид визначений для вирішення свого кола завдань. В обох категоріях можна знайти як звичайні лаковані дошки, призначені для письма, так і сенсорні екрани різної величини. Статичні дошки відрізняються великим діапазоном розмірів і кріпляться переважно на стіну. Їх кріплення може бути, як видимим, так і прихованим. Перевага статичних дощок в тому, що вони можуть досягати дуже великих розмірів і мають стулчасті модифікації. Також статичні дошки практично не займають місця в інтер'єрі. Мобільні дошки потрібні для тимчасової організації стендового простору в спочатку не призначеному для цього місці. Мобільна дошка кріпиться на спеціальну стійку підставку. Чим більше і масивніше дошка, тим вище ймовірність, що підставка буде оснащена коліщатками. 
  • Матеріал. Різноманітність матеріалів, використовуваних для виготовлення поверхонь дощок, вражає. Ви можете придбати пробкові, текстильні, дерев'яні, пластикові, лаковані, керамічні, металокерамічні, скляні, меламінові, металеві, емальовані вироби. Якщо ви плануєте прикріплювати матеріали до дошки гострими власниками, зверніть увагу на пробкові та текстильні дошки. Пластикові, емальовані і скляні дошки призначені для нанесення позначок маркерами. Лаковані дошки використовуються для письма крейдою. 
  • Функціонал. Дошки можуть служити для запису, кріплення або відображення матеріалів. У першому випадку можуть використовуватися маркери або крейда. Кріплення до різних типів дощок здійснюється за допомогою кнопок або шпильок. Дошки-екрани відображають інформацію як планшети.

Види офісних дощок

Існує кілька видів дощок, призначених для офісу. Всі вони мають багату історію застосування, тому на сьогоднішній день їх форма, розміри і функціонал вважаються оптимальними.

Інтерактивні дошки використовують самі передові технології при відображенні інформації. Підключаються до комп'ютера, ці екрани дозволяють економити велику кількість часу і сил - не потрібно носити з собою велику кількість роздрукованого матеріалу або виписувати матеріал по пам'яті, досить перенести заздалегідь підготовлені дані з підключається комп'ютера. Також інтерактивні дошки можуть виступати в якості магнітних. На деяких моделях навіть можна писати маркерами. Ці дошки незамінні для освітніх установ.

Інформаційні дошки являють собою вітрини, забезпечені прозорими дверцятами. На таких стендах ми можете розміщувати навіть крихкі предмети, наприклад, колекцію метеликів. Використовувати такі дошки можна для розміщення посібників в освітніх установах, в домашніх умовах для розміщення колекцій, на вулиці для розміщення важливої ​​інформації і в держустановах для демонстрації зразків документів.

Маркерні дошки призначені для нанесення написів, малюнків і позначок спеціальними маркерами. Сліди з поверхні видаляються або за допомогою губки, або за допомогою спеціального миючого засобу. Вибирати маркерні дошки потрібно виходячи з передбачуваного терміну служби - якщо найпростіші дошки можуть досить швидко ввібрати сліди маркера, то дорожчі варіанти можуть прослужити більше 25 років.

Маркерні дошки поступово відходять у минуле. Набагато більш зручний варіант - магнітно-маркерні дошки. Крім нанесення заміток ви можете прикріплювати на таку дошку різні матеріали за допомогою магнітів. Зазвичай в комплекті з такими дошками йде набір магнітів різних кольорів. Існують заздалегідь розлінованих і розграфлені дошки такого типу.

Скляні магнітні дошки відрізняються найсучаснішим дизайном і стильним зовнішнім виглядом. Скляні дошки виконуються в самих різних кольорах. Єдине загальне якість для всіх кольорів - спокійний тон, не дратівливий очі. Також колір дошки не повинен сильно відволікати на себе увагу, а записи на такому тлі повинні бути досить контрастними. Скляні дошки також мають магнітну основу, тому можуть вважатися багатофункціональними. Вони виготовляються зі спеціального ударостійкого скла, яке навіть при пошкодженні безпечно, оскільки розпадається на негострі гранули. Такі дошки найкраще встановлювати над робочим столом в кабінеті, йди ж в дитячій для розвитку навичок юних художників.
Текстильні дошки ідеально підходять для розміщення постерів і роздруківок. За допомогою шпильок папір легко закріплюється на тканини, а при необхідності матеріали дуже просто замінити.

Фліпчарт - незмінний атрибут презентацій, планерок і конференцій. З його допомогою зручно працювати з папером великого розміру. Вони бувають пластиковими, лакованими і керамічними (останні гарантовано прослужать вам 25 років). Мобільність таким дошках надає стійка на коліщатках.

Офісні дошки можуть вирішувати безліч завдань, розмістити їх можна практично в будь-якому приміщенні. Дошки можуть бути квадратними і прямокутними, з рамками або без них, із закругленими або прямими кутами. Вони ідеально підходять як для роботи з масштабними проектами, так і для повсякденної офісної роботи. Вам не буде потрібно спеціальних навичок для використання цих пристосувань, при цьому дошки допоможуть вам структурувати і подати інформацію великій кількості людей. Їх можна використовувати для роботи з дорослими і для занять з дітьми. Вони можуть допомогти вам прискорити і оптимізувати роботу і, отже, ваш час і гроші.

Коментарі
Залиште коментар