Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як подружитися з матовою помадою: 5 практичних порад

Дата публікації: 26.08.2016 13:17
Дата оновлення: 26.08.2016 13:17

2. Зволоження. На самому початку макіяжу нанесіть на губи зволожуючий бальзам. Цей проміжний крок стане прекрасною гарантією того, що текстура ляже рівно і правильно. 
3. Контур. Чи варто використовувати олівець для губ? Відповім - так. У 95% випадках. По-перше, окресливши контур на самому початку, далі вам легше буде наносити помаду. По-друге, раджу завжди розтушовувати олівець і на поверхню губ. Це посилить стійкість помади і зробить колір більш насиченим. У своїй практиці я завжди заповнюю олівцем всю поверхню губ для гарантованого результату. Але пам'ятайте, що колір олівця повинен повністю відповідати відтінку помади. 
4. Кисть. Трояндова рідкі матові помади іноді складно нанести аплікатором. Тому раджу використовувати спеціальну кисть для губ з синтетичного ворсу. 

5. Насиченість. Буває так, що одного шару помади недостатньо. Наприклад, ви хочете домогтися дуже яскравого або навпаки - майже чорного відтінку на губах. Все просто. Нанесіть поверх першого шару другий. Знову-таки для чіткості й акуратності використовуйте кисть.
6. Консилер. Якщо в процесі нанесення помади ви все ж вийшли за контур, не засмучуйтеся. Візьміть звичайний консилер і акуратно підчистити край. Такий трюк дозволить уникнути розтирання продукту і збереже колір. 
7. Масло. Дуже стійкі матові помади не завжди стираються звичайною міцелярної водою. Використовуйте для цього завдання двофазні засоби або чисте базове масло (наприклад, мигдальне). 
Ці сім простих порад допоможуть вам завжди виглядати бездоганно і насолоджуватися трендовими відтінками кожен день. 

Юлія Ятель

експерт MOYO

Дипломований фахівець

в області візажу

Коментарі
Залиште коментар