Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як і навіщо займатися спортом восени. Поради від експерта Сергія Павлишина

Дата публікації: 12.10.2016 17:17
Дата оновлення: 12.10.2016 17:17

Як не була б важка робота, але весь вантаж трудового дня можна скинути в спортзалі! Так, іноді так не хочеться йти, але під час занять спортом ми стимулюємо весь наш організм: травну, дихальну і кровообращающую систему. Так що якщо ви хочете" розігнати" організм і прогнати депресію і млявість – відриваємо попу від дивана і вирушаємо на тренування!

Отже, починати тренувальний процес треба поступово. Не варто на першому тренуванні рвати м'язи. Завдяки тому, що у м'язів є «м'язова пам'ять», досвід минулих тренувань допоможе відновитися якомога швидше. Починаємо плавно входити в процес тренувань, добре розминаємося і розігріваємо м'язи, поступово переходячи до основних навантажень. І не забуваємо вмикати в кінці тренувальної програми вправи для розтяжки.

Програму тренувань можливо розбити на кілька тренувальних днів, в залежності від того, скільки ви хочете відвідувати тренажерний зал. Програма може складатися з двох, трьох і більше тренувальних днів в залежності від ваших потреб. Також можна поєднувати силові тренування і кардіо навантаження, обов'язково повинні бути важкі тренування і легші. Ну і найголовніше – це звичайно живлення, якщо ми не будемо стежити за ним, то результат буде плачевним, як при наборі маси так, і при скиданні зайвих кілограмів.

Якщо ваш вибір займатися вдома – вам підійдуть стандартні кардіотренажери будь-якого типу – орбітреки, бігові доріжки, степери або Спінбайки. Вони компактні, ефективно допомагають задіяти всі групи м'язів і завдяки кардионагрузки не тільки покращують вашу фізичну форму, а й загальне стан здоров'я.

Якщо ж ви зважилися йти в зал, підходите до вибору залу, часу тренувань і тренера максимально серйозно. Не поспішайте з вибором, спочатку походіть в зал поспостерігайте за тренерами, хто і як проводить тренування, і найголовніше, визначитеся чого ви хочете домогтися від занять. Не бійтеся постійно підходити, і питати, якщо вам щось не зрозуміло. Також, якщо вам не підходить, ту чи іншу вправу, або ви відчуваєте дискомфорт, просите, щоб його замінили на більш доступне і безболісне. Завжди є альтернатива вправ, можливо замінити одну вправу іншим, змінюйте свою тренувальну програму, зробіть її, інакше буде просто застій в тренуваннях.

Дбайте про свій організм, дотримуйтеся здорового способу життя протягом всього року – тоді перед вами ніколи не постане питання термінового" схуднення до літа".

Сергій Павлишин

Експерт MOYO

Тренер категорії" Майстер тренер"

Коментарі
Залиште коментар
Категорії