Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як вибрати цифрову відеокамеру для якісної відеозйомки?

Дата публікації: 13.08.2015 00:00
Дата оновлення: 13.08.2015 00:00

Огляд технічних параметрів моделей, представлених на сучасному ринку електроніки, допоможе вам визначитися з покупкою підходящої відеокамери для особистого користування і зйомки урочистих заходів і сімейних свят.

вирішальні показники

Щоб грамотно вирішити задачу, як вибрати цифрову відеокамеру, ознайомтеся з наступними характеристиками пристроїв даного типу:

1. Тип відеоносія. Можливі варіанти DVD, Blue-ray, HDD або Flash. Вибирайте варіант, який буде найбільш зручний для відтворення на наявної у вас апаратурі.
2. Дозвіл і швидкість запису. Чим більше екран вашого монітора або телевізора, на якому ви збираєтеся переглядати зроблені записи, тим вище повинна бути дозвіл. Також приділіть увагу формату, щоб картинка не обрізалася і не розтягувалася при відтворенні.
3. Наявність РК екрану. Дозволить вам коректно керувати зйомкою і стежити за попаданням в кадр потрібних об'єктів. Додатковий комфорт надають сенсорні і поворотні екрани.
4. Кількість режимів зйомки. Чим більше режимів є в обраної моделі, тим краще відео ви зможете зняти в певній обстановці: при яскравому світлі або в сутінках, на пляжі або гірськолижному курорті.
5. Наближення. Забезпечує зйомку віддалених об'єктів шляхом їх наближення. При цьому оптичний Zoom краще цифрового за якістю збільшення картинки.
6. Спалах. Дає можливість оператору працювати в темряві або при поганому освітленні.

  ___2_03

ціновий сегмент

Якщо ви сумніваєтеся, як вибрати відеокамеру за рівнем вартості апарату, то можете скористатися нашими порадами. Бюджетний варіант дозволить вам заощадити кошти, але якість зйомки такої камери мало чим відрізнятиметься від стандартного цифрового фотоапарата або смартфона.

Середня цінова категорія представлена ​​безліччю цілком конкурентоспроможних моделей. Різне поєднання параметрів дозволить підібрати камеру з необхідними показниками для запису відео в необхідному форматі з гідною якістю.

Професійна техніка елітного класу володіє розширеним функціоналом і дозволяє реалізувати всі можливості з максимальною ефективністю. Однак для повсякденного використання багато з функцій можуть залишитися незатребуваними.

  ___3_03

Придбати відеокамеру відповідного рівня ви можете в компанії MOYO. У нашому інтернет-магазині представлено обладнання кращих світових брендів за найдемократичнішими цінами.

Коментарі
Залиште коментар