Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як вибрати хороші навушники: поради меломанам

Дата публікації: 16.08.2015 00:00
Дата оновлення: 16.08.2015 00:00

Часто виникає бажання включити радіо або власний музичний збірник в дорозі або в офісі, в магазині або транспорті. І тут вельми до речі припадуть хороші навушники . Їх можна підключати до самих різних девайсів:

  • плеєрів;
  • лептопам;
  • смартфонам;
  • планшетів;
  • музичним центрам. 

  ___1_02

Як правильно вибрати навушники, щоб насолоджуватися чистим і гучним звуком? Які навушники підійдуть саме вам? На що варто звернути увагу при покупці в першу чергу? Про це піде мова в нашому огляді.

різновиди навушників

Існує три основних форми навушників:

1. Вставні - найбільш поширені, компактні і зручні для підключення до мобільних пристроїв.
2. Вакуумні - забезпечують безпосередню передачу звуку усередині вушного каналу, не пропускаючи зовнішні шуми.
3. Накладні - передають найбільш природний звук, не впливають на слухові зміни, але можуть мати досить значні розміри.

Навушники-затички закріплюються безпосередньо в вусі користувача або за допомогою спеціальних кліпс. Повнорозмірні навушники кріпляться на голові за допомогою обода або потиличної дужки. З'єднувальні дроти можуть відходити від одного або обох чашок девайса. Бувають також бездротові пристрої, гарнітури, суміщені з мікрофоном системи. 

  ___2_04

Головні технічні характеристики

Як вибрати навушники в залежності від їх функціональних показників? Для цього слід ознайомитися з переліком технічних параметрів, що характеризують кожну окрему модель. До них можна віднести:

1. Діапазон частот - безпосередньо впливає на якість звуку.
2. Чутливість - визначає гучність і чистоту звучання прослуховує композицій.
3. Опір - показники опору пов'язані з акустичною потужністю приладу. Вони дозволяють підібрати найбільш підходящі навушники в залежності від типу пристрою, до якого буде вироблено підключення.
4. Граничну потужність - вказує на максимальну гучність, яку можуть забезпечити вибрані навушники.
5. Рівень спотворень - показує чистоту звуку, яку ви зможете оцінити при прослуховуванні композицій в різних частотних діапазонах.

 ___3_04

 

Індивідуальний підхід до покупки навушників

Вибираючи навушники в магазині, приділіть особливу увагу формі, вазі і дизайну цього аксесуара. Саме індивідуальні особливості визначають комфорт використання навушників в кожному конкретному випадку.

Якщо вам важлива мобільність девайса, заради якої ви готові пожертвувати деякими якістю звуку і легкістю приладу, то ваш вибір - бездротові навушники. Однак пам'ятайте про необхідність підтримки заряду акумулятора і можливості додаткових шумів.

Для тих, хто бажає використовувати мініатюрні навушники, слід придивитися до «вкладкаів» і «затичка». Вони практично непомітні в вухах і можуть з легкістю розміститись в кишені або косметичці.

Прихильники максимально чистого і природного звуку знайдуть гідну модель серед моніторних навушників. Такими пристроями найчастіше користуються ді-джеї, а також поціновувачі об'ємного звучання в комп'ютерних іграх. 

 ___4_03

Коментарі
Залиште коментар
Категорії