Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Гіроборди проти моноколес: якому електротранспорту надають перевагу українці

Дата публікації: 23.07.2018 11:45
Дата оновлення: 23.07.2018 11:45

Електротранспорт завойовує все більше шанувальників в Україні. Гіроборди, електровелосипеди і самокати вже стали буденністю на вулицях міст, а в компанії MOYO який же електротранспорт найпопулярніший серед українців.

Згідно зі статистикою продажів, за останні пару років найбільшим попитом В Україні КОРИСТУЮТЬСЯгіроборди ні них припадає більше половини всього придбаного персонального електротранспорту. Однією з основних причин популярності гіробордов є низька ціна – в середньому 7 500 грн (найдоступніші моделі стартують від 4000 грн). Крім того, на цьому виді електротранспорту щодо легко навчитися їздити, що зробило його особливо популярним серед дітей.

Друге місце за гіроскутерамі зовні вони дуже схожі з гіробордамі, але мають «штурвал» або ручку керування. Ці пристрої воліють близько 30% покупців. Незважаючи на здаються незначні зовнішні відмінності, принципово це інший клас пристроїв, середня ціна на який становить 16 700.

ЕлектросамокатиНА третьому місці за популярністю, їх вибирає майже кожен десятий покупець. Крім Того, середня ціна на цей вид персонального транспорту порівняно невисока (15 000 грн), а навчитися їздити на ньому простіше простого.

Моноколеса, електровелосипеди і електроскутери поки залишаються дивиною для України. Для цього є ряд причин: моноколеса порівняно складні в освоєнні; електровелосипеди залишаються вузьконішевому продуктом, а електроскутери в більшості вимагають наявності водійського посвідчення.

Коментарі
Залиште коментар
K
26.07.2018 17:17

А бывают еще люди, которые бы хотели попробовать монокат, но за адекватные деньги и с батареей побольше)