Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Гаджети для чоловіків: ТОП-5 офігенних подарунків

Дата публікації: 29.12.2020 16:56
Дата оновлення: 29.12.2020 16:56

Розумний гаджет банальним презентом не назвеш. Робимо ставку на нього. У статті зібрано рейтинг п'яти незвичайних та корисних пристроїв, які 100% оцінять чоловіки.

Розумна бритва

Вибір бритви – індивідуальне рішення. Чоловіки придивляються до неї залежно від запитів. Але розумна бритваСХОЖА на Мерседеса. Вона вміє більше, ніж голити начисто.

  1. Зчитує щільність щетини, і від отриманої інформації розподіляє силу збривання без надмірного тиску.
  2. Плаваюча головка з 3-Д обертанням якраз проходить по контурах обличчя.
  3. Вставки на лезі піднімають волоски і тільки потім зрізають.
  4. Не викликає подразнення на шкірі, оскільки метал лез гіпоалергенний.

Электробритва мужская

Гаджет хороший, стильний. Використовується для та вологого гоління. Завдяки надійно захищеному від вологи корпусу, можна промивати насадку під проточною водою, брати мокрими руками і користуватися в душі. Серед корисних функцій – наявність тримера для моделювання вусиків та підрівнювання скронь, захист від випадкового увімкнення, індикатор заряду акумулятора. Приклади виробників -PANASONIC, PHILIPS, REMINGTON.

Читайте: Електробритва або верстат: що безпечніше і голить чистіше – ТОП-7 фішок

Розумна колонка

Голосовий помічник – цар і бог в Розумній колонці. Сучасний асистент не ликом шитий, він може:

  • знайти інформацію в Інтернеті,
  • розповісти про погоду та пробки на дорозі,
  • запише нагадування,
  • включить музику,
  • запустить фільм,
  • сполучається з функціоналом розумного будинку.

І це лише малий огляд можливостей розумної колонки, адже оновлення від розробників Google Home та Amazon Echo надходять весь час. На прикладі таблиці ознайомтеся з плюсами і мінусами такого пристрою:

Плюси Мінус
Розумна колонка Знайде, що є в Інтернеті. На слово" Стоп" – замовкне Управління лише тими пристроями, які прописані в додатку до колонки
Зрідка висне Wi-Fi з'єднання (до 30 секунд)
При включеному на максимум звуку не почує команд

Розумна колонка Яндекс Станція російськомовна, зібрана добре, вагою 2,3 кг. Якість звуку непогана. Зверху розташоване коліщатко регулювання звуку, підсвічування та кнопка, що відключає мікрофони. Провід живлення знімний.

Як налаштувати з iOS або Андроїд:

  • відкрити меню в телефоні «Управління пристроями» → вибирати «Станція» ;
  • ввести пароль;
  • піднести телефон близько до колонки і натиснути «Відтворити звук»;
  • станція налаштована.

Умная колонка

Apple HomеPod менше за габаритами, ніж Яндекс і важить 2,5 кг. Зовнішній вигляд естетично приємний, звучить гідно. Сканує простір, але спілкуватися вийде лише англійською мовою.

Пізнавальна стаття: Як підключити колонки до телевізора – всі способи для 6 типів динаміків

Розумний годинник

Вони входять в топ подарунків для чоловіків-користувачів телефонів Android та iOS. Виробники, такі як Apple, Samsung, Garmin, Huawei інші, все більше додають ідей та широту конструкцій. Розумний годинник його виготовляють з якісних матеріалів. Крім відстеження активності у спорті, відсилання повідомлення зі смартфона на зап'ястя, є додатковий набір функцій:

  • зателефонувати/відповісти на телефонний дзвінок при використання сим-карти телефону;
  • карти, навігатор;
  • ЕКГ – зчитує пульс;
  • GPS – записує треки;
  • вбудована пам'ять – для зберігання фото та музики;
  • модуль для оплати.

Вбудовані датчики дозволяють проходити тести кардіограми, а встановлення додаткових програм розширює функціональність.

Умные часы

Samsung Galaxy Watch нинішній рік це сильний конкурент Apple Watch. Процес підключення до телефону займає кілька секунд, кількість інших програм, які завантажуються, дивують новими можливостями. Водні процедури чи занурення під воду не зашкодять.

У тему: ТОП-10 спортивних годинників: огляд моделей, вибираємо, які краще

HUD для авто

HUD переносить інформацію з приладової дошки на лобове або вбудоване скло . Корисний гаджет для чоловіків, який підвищує не лише комфорт, але і безпека водіння, надаючи діагностичну інформацію про стан автомобіля. Прокачена приставка з прозорим склом і відображає інтерфейс авто, дозволить використовувати програми для навігації та інші програми, до яких звик водій.

Проекційний дисплей – це єдина конструкція з проектором. Підключення HUD створюється провідним способом, живиться від прикурювача. Блок отримує дані машини, упорядковує та проектує картинку на дисплей (вітрове скло або екран). На дисплеї виводяться важливі відомості про швидкість, витрату палива, навігацію.

HUD

Два кроки як підключити.

  1. Завантажити програму пристрою з магазину Плей Маркет.
  2. Встановити програму на смартфон, дотримуючись його підказок.

Взаємодіє смартфон з Хад через Wi-Fi з'єднання і підходить для всіх транспортних засобів, незалежно від моделі чи бренду.

Цікава стаття: Використовувати ноутбук як GPS навігатор: 5 підказок на допомогу

Будильник з голосовим керуванням

Цікавий гаджет для чоловіків – інтелектуальний будильник Google. Він відтворює за допомогою голосових команд музику, радіо, нагадування. У комплект можна купити Google Assistant (помічник) з дисплеєм, і на екрані побачите підтвердження команд і відображення цифрового годинника.

Для дітей Google дає вибрати голос від персонажів «Лего», «Щенячий патруль» та інших, які співають улюблені мелодії, розповідають жарти та мотивують до раннього пробудження. Для цього, вимовивши команду, точно формулюйте запит: «Гуґле, Розбуди завтра о сьомій двадцять ранку піснею/радіо/трек». Медіатека Вибирається із потокового сервісу домашнього облікового запису Google при синхронізації будильника з Wi-Fi.

Будильник

Будильник Philips розбудить улюбленою піснею. Таймер сну налаштовується на відтворення улюбленого контенту до двох годин, а потім автоматично вимикається. Верхня частина будильника виконує бездротову зарядну панель для гаджетів.

У статті зібрані оригінальні пристрої, з покупкою яких не помилитеся. Адже чоловіки люблять розумні та дорогі подарунки, можна сміливо стверджувати, що жоден не засмутиться, якщо вручать шикарний гаджет із вищезгаданої добірки.

ДО слова: Що таке система «Розумний дім»: 9 фішок для комфорту

Коментарі
Залиште коментар
Категорії