Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Фітнес-браслети: новий тренд ІТ-ідустріі

Дата публікації: 12.05.2014 00:00
Дата оновлення: 12.05.2014 00:00

 b0e1114c8e1aa78e9a58e8c885224b6b_resized_width_8fa919447d8d05d924771400b ...
Електроніка для носіння знову претендує на звання «хіт сезону»! І хоча локомотивом цієї моди став Smart-годинник, браслети для фітнесу можуть скласти йому вельми серйозну конкуренцію. Причина проста: кожна людина, яка займається спортом, веде активний спосіб життя або просто стежить за своїм здоров'ям, обожнює статистику. Ми хочемо знати, скільки кілометрів було пройдено під час недільної прогулянки або пробіжки, скільки при цьому було спалено калорій і чи в нормі пульс. Нам хочеться порівняти кількість кроків, зроблених в квітні й травні.

 lg21

Ми ненавидимо порадників, але при цьому кожному з нас хочеться роздобути персонального тренера, який допомагав би нам регулювати навантаження і при цьому не стояв би над душею зі свистком на шиї.

І, нарешті, кожному з нас подобається носити на руці елегантний браслет, який можна використовувати як годинник, будильник і пульт дистанційного керування викликами й медіаплеєром смартфона. Загалом, фітнес-браслет - річ корисна і потрібна всім: кінозіркам, студентам, багатодітним батькам, які мріють скинути з десяток кіло, і навіть пенсіонерам.

 samsung1 

Як правило, фітнес-браслет поставляється в декількох колірних рішеннях, нерідко оснащений невеликим екраном (на нього виносять годинник, пульт керування викликами та медіаплеєром), акселерометром (потрібен для роботи крокоміра) іноді лічильником калорій, висотометром і навіть GPS-модулем.

Крім того, браслети легко синхронізуються зі смартфонами на базі Android і iOS за допомогою спеціальних додатків.

 samsung2

Завдяки такому рішенню саме смартфон стає «центром керування польотами»: всі необхідні відомості осідають в його пам'яті. Крім того, завантажений на смартфон додаток використовується для обробки й аналізу всіх даних, які ви активно генеруєте під час бігу, ходьби та навіть плавання.

 lg1 

Фітнес-браслетів на світовому ринку безліч. Більша частина випускається абсолютно невідомими у нас компаніями (Polar, Scosche, FitBit), є рішення, випущені під брендами adidas і Nike, а також збалансовані й дуже функціональні пристрої від лідерів світової ІТ-індустрії. До останніх можна віднести моделі Samsung Gear Fit, Sony SmartBand SWR10 і LG Lifeband Touch.

У мережі магазинів MOYO вже доступний фітнес-браслет SAMSUNG Galaxy Gear2 Fit.

Коментарі
Залиште коментар