Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати хлопцеві на 14 лютого: 16 видів подарунків хлопцю на День Закоханих

Дата публікації: 22.01.2018 11:54
Дата оновлення: 18.12.2023 14:15

Перед Днем Святого Валентина дівчата мучать себе питанням: Що ж подарувати хлопцеві? MOYO.ua підготував купу пропозицій для коханого на 14 лютого, які допоможуть не розгубитись та вибрати подарунок, який гарантовано потішить. Головне – знати, чим чоловік захоплюється.

подарки парню на 14 февраля

У списку є варіанти для геймерів – круті консолі, навушники, мишки та клавіатури. Також є подарунки для фанів гаджетів. Це і розумний годинник, і електротранспорт, і радіокеровані моделі. Крім того, у статті можна знайти універсальні варіанти, наприклад, різноманітні аксесуари для лептопів та настільних комп`ютерів, і навіть прикраси для чоловіків. До кожного варіанта є кілька прикладів.

Подарунки фанату геймінгу

Любителі комп`ютерних ігор поділяються на два табори. Одні віддають перевагу персональним комп`ютерам, а іншим до душі консоль – ігрова приставка, яка підключається до телевізора. Залежно від переваг, варто вибрати доповнення до їхнього хобі.

І перші і другі оцінять турботу, з якою буде поданий девайс, адже будь-який варіант зробить гру приємнішою та ефективнішою.

Ігрові навушники

Незалежно від девайсу, з яким хлопець вважає за краще проводити вечори, його потішать навушники, які занурять геймера в ігровий простір, відгородивши від суєти зовнішнього світу.

Гарні геймерські навушники повинні не тільки шикарно звучати, щоб коханий зміг насолоджуватися спецефектами, а й добре пригнічувати навколишні звуки – так геймер зможе повністю поринути в ігровий процес. Не завадить і наявність мікрофона, адже з гарнітурою можна пограти і на самоті, і в мережі.

геймерские наушники

Наприклад, у HyperX Cloud Core Gaming Headset добре слухати музику та грати по мережі. Ця стильна, якісна гарнітура від Kingston відрізняється насиченим звуком та надійною конструкцією. Пристрій був схвалений більшістю геймерів та отримав сертифікат TeamSpeak.

Razer Kraken Essential V2 - теж добрий варіант. Великі динаміки 32 мм забезпечують відмінний рівень блокування зовнішнього шуму. Гнучкий аналоговий мікрофон – ще одна особливість девайса. HyperX Cloud Alpha здатна вразити звучанням навіть найскептичніше користувача. Чудовий частотний баланс, високий рівень деталізації та зручна конструкція – все це вдало поєднується у моделі.

Ігрова клавіатура

Геймерська клавіатура- відмінний подарунок для гравців, які віддають перевагу персональним комп`ютерам. Головна ознака гарної клавіатури – зручність. Це стосується всього: віддачі клавіш та м`якості ходу кнопок, їх підсвічування та можливості програмування, а також багатьох інших фішок. Ще один важливий аспект – витривалість. Топові кнопки витримують величезне навантаження (до 50 млн натискань) – те, що потрібно для кіберспортсменів.

клавиатуры для геймеров

Такий є у HyperX Alloy FPS Pro - у моделі механічного типу. Має відмінне підсвічування з шістьма світлодіодними режимами, яскравість яких можна регулювати як завгодно: користувачеві доступно п`ять рівнів. Підключається через USB. Клавіатура міцна, монолітна. Для надійності верхня пластина виготовлена з металу. Ця модель компактна, адже вона не має цифрового блоку.

Якщо потрібен дешевший варіант, варто придивитися до GENIUS Scorpion K220. Вона сподобається тим, хто зазвичай грає в темряві: модель оснастили семикольоровим підсвічуванням, яке розмежовує клавіші. Ця клавіатура захищена від води, тому підійде любителям попити чайку за комп`ютером.

Цікаво почитати: Епічний ігровий сет від Razer: приготуйся всіх порвати в іграх!

Ігрова миша

Комп`ютерні миші - ще один девайс, якому любителі ігор на ПК приділяють чимало уваги. Ведмедик має зручно лежати в руці і швидко реагувати на команди користувача.

мышки для геймера

Любителю стрілялок сподобається HyperX Pulsefire FPS. Завдяки софт-тачу пластику з насічками, який використовується на бічних гранях, пальці не зісковзують з маніпулятора. Дві поздовжні накладки знизу забезпечують плавне ковзання поверхнею. USB кабель укладено в м`яку обплетення, що не тільки красиво, але й практично: так дріт менше заплутується, не заламується.

Примітка: Форма цього девайса з оптичним сенсором заточена виключно під праву руку.

Якщо важлива швидкість реакції, варто придивитися до Tesoro Sagitta H6L. Миша оснащена сенсором останнього покоління Pixart 3310 із чутливістю до 5000 dpi. Бічні кнопки маніпулятора програмуються. Схожа за функціями, але трохи менше чутлива модель (4000 dpi) – бюджетна Tesoro Sharur H3L.

Консоль

PlayStation вже давно став синонімом слова «консоль». Ця приставка здатна викликати у геймера непідробне захоплення. На сьогодні PS4 – остання версія ігрової станції, але має підвиди.

игровые приставки

Приставки PS4: 2 круті приклади

  1. PlayStation 4 Slim - відрізняється тонким корпусом та жорстким диском на 500 Гб. Дозволяє зберігати в пам`яті також знімки та відео. Модель може транслювати ігри прямо по домашньому Wi-Fi. Користувачеві не потрібно перейматися правильним підключенням приставки до ТБ. На борту цієї ігрової станції встановлено восьмиядерний процесор Jaguar від АМD.
  2. SONY Playstation Pro – має 1 терабайтний жорсткий та 8 Гб ОЗП. Тут ігри ще більш реалістичні завдяки розширеному динамічний діапазон. Модель вміє показувати зображення у 4К. Працює девайс на восьмиядерному процесорі Jaguar від AMD.

Незалежно від конфігурації, приставка дозволяє геймеру грати в ексклюзивні хіти від PlayStation, повністю занурюючись в захопливий сюжет з вражаючою графікою. Зручний джойстик, До речі, йому теж не завадить.

Аксесуари для комп`ютера коханого

Якщо хлопець не геймер, але багато часу проводить за комп`ютером, можна підібрати йому в подарунок корисний аксесуар. Коханий – власник лептопа і часто носить його із собою? Тоді підійде якісна сумка для транспортування. Чи любить слухати музику? Стане в нагоді акустична система. Якщо ж у нього "стародавній" монітор – новий екран його точно потішить.

Сумка для ноутбука

Сумка для лептопу захищає пристрій від подряпин, вологи та механічних пошкоджень, а також забезпечує комфортне транспортування. При виборі насамперед варто звертати увагу на матеріали та діагональ.

сумки и рюкзаки для ноутбуков

3 безпрограшні варіанти:

  1. 2E-BPN8516GR - відмінний рюкзак з м`яким наповнювачем. Універсальний дизайн легко впишеться практично у будь-який стиль одягу. Модель розрахована на 15,6-16 дюймів, оснащена двома відділеннями та кишенею на блискавці. Відділ для девайсу розташований ближче до спини.
  2. HP Value Top Load - сумка для ноутів з діагоналлю до 15,6 дюймів, зроблена з вологовідштовхувального матеріалу. Окрім основного відділу, зовні є кишеня для дрібниць – зовнішніх накопичувачів, навушників. Також є кишені для смартфона та письмового приладдя.
  3. RivaCase - рюкзак для любителів подорожей, що вміщує девайси з монітором діагоналлю до 17 дюймів. Щільний синтетичний матеріал та потовщені стінки захищають пристрій від випадкових ударів. Є секція для зберігання документів та книг, яка закривається блискавкою, а також додатковий внутрішній відділ планшета до 10,1 дюйма. Ще є дві зовнішні кишені.

Кожен із варіантів оснащений липучками для фіксації ноутбука.

Акустична система

Хороше звучання завжди тішить. Слухати музику або дивитися фільми з якісним звуком набагато приємніше. При виборі акустичної системи варто пам`ятати, що дерев`яні моделі та девайси в корпусах з ДСП або МДФ звучать краще за пластикові; щоправда, і коштують дорожче.

Якщо модель оснащена USB-рідером, вона зможе відтворювати аудіозаписи із флешки. Такий роз`єм є у F&D T-30X - стереосистеми 2.0 у дерев`яному корпусі. Ця модель оснащена ще й Bluetooth, тому вміє відтворювати музику зі смартфона чи планшета. Поставляється разом із пультом ДУ.

акустические системы

Потрібен варіант із сабвуфером? Тоді знадобиться недорога акустика 2.1 – Microlab M-105R. Попри компактні розміри, вона звучить добре. Комплект складається з двох сателіт по 2,5 Вт та сабвуфера із застосуванням технології Bass reflex (фазоінвертором), яка забезпечує глибокі низькі частоти потужністю до 5 Вт.

Коханий – шанувальник фільмів та жадає ефекту присутності? Тоді необхідна система 5.1. Універсальний варіант – Edifier C6XD з МДФ-корпусом. До системи можна підключати usb-флешки, картки SD; є навіть радіо. Але саме головна перевага моделі – це чистий і потужний звук. Максимальна загальна потужність 80 Вт. Звучання не спотворюється навіть на більшій гучності.

Читайте також: WWDC 2017: HomePod – і послухати музику, і поспілкуватися з Siri можна

Монітор

Для геймерів та кіноманів монітор стане чудовим подарунком. Більшість Екранів на вигляд відрізняється лише діагоналлю. Але Важливо враховувати ще й роздільну здатність, кути огляду, матрицю.

Гарним подарунком на 14 лютого стане SAMSUNG S19F355H - монітор з діагоналлю 18,5” та TN матрицею. Максимальна роздільна здатність – 1366х768 dpi. Функція Magic upscale згладжує текстури під час відтворення зображення низької роздільної здатності. Модель підійде для ігор завдяки швидкому відгуку – 5 мс.

мониторы для ПК

Ще один відмінний варіант для розваг та роботи – 25 дюймовий LG 25UM58-P на IPS матриці з роздільною здатністю 2560х1080 пікселів. Його параметрів достатньо не тільки для ігор та перегляду фільмів у високій якості, але й для роботи з векторною графікою. Дизайнери оцінять функцію «картинка в картинці», яка дозволяє оглядати чотири екрани одночасно. Технологія Dynamic Action Sync мінімізує затримку виведення сигналу, тому такий монітор добре показує себе в іграх.

Цікаво почитати: Що краще для дому та офісу – великий монітор чи телевізор? Робимо правильний вибір із 2 варіантів

Гаджети для техноманьяку

Фанат сучасної техніки буде радий новому крутому гаджету, тому такий подарунок на День Закоханих – однозначно виграшний. Розумний годинник, електротранспорт або дрон – вибір подарунка для любителя гаджетів широкий, головне, щоб він був стильним та якісним.

Розумний годинник

Розумний годинник сподобається хлопцю, який завжди зайнятий, але любить залишатися на зв`язку, а ще – тримати себе в спортивній формі, адже більшість Smart Watch оснащена фітнес-трекером.

Перше, що спадає на думку при згадці розумного годинника – це Apple Watch: красиві, якісні і з купою функцій. Наприклад, у Apple Watch Series 3 є навігатор, пульсометр, GSM модуль та LTE. Можна залишатися на зв`язку, відстежувати актуальну інформацію, навіть якщо телефон залишився вдома, слідкувати за здоров`ям, плавати. Рівень вологозахищеності гаджета – до 50 метрів. Це означає, що годинник витримує випадкове занурення у воду, а також підходить для плавання в басейні. Варто пам`ятати, що для дайвінгу водозахисту обмаль. Ступінь захисту відповідає стандарту ISO 22810:2010.

умные часы

Якщо ж хлопець – власник девайсів на андроїді, то йому сподобаються SAMSUNG Galaxy Gear S2 - модель від постійного конкурента «яблучних» гаджетів. Девайс дозволяє тримати руку на пульсі, причому як у прямому, так і переносному сенсі. Можливість відтворювати музичні композиції зроблять поїздку у транспорті або прогулянку ненудною. Модель захищена від вологи та пилу стандартом IP68.

Безпровідні навушники

Хлопцеві-спортсмену або просто любителю прогулянок можуть сподобатися і безпровідні навушники. Важливу роль тут грає як звучання, а й хороша фіксація. При цьому навушники не повинні давити.

беспроводные наушники

Як бюджетний варіант підійде Philips SHB3075BK - гарнітура з відчутним басом, хорошим рівнем шумозаглушення та показником потужності в 40 Вт. Комфортна посадка, продумана конструкція накладного типу позбавлять відчуття дискомфорту навіть за тривалого використання. Акумулятор забезпечує 12:00 автономної роботи в активному режимі.

Для активних занять спортом потрібен компактніший варіант, наприклад, Beats Powerbeats 3 - вакумні навушники найвищої якості із захистом від пилу та вологи, які, як і попередня модель, здатні пропрацювати до 12 годин поспіль. Користувач не відчує втоми навіть за кілька годин прослуховування: вкладиші невеликого розміру повністю занурюються у вухо і не тиснуть. Звучання з чудово збалансованим частотним спектром та багатим басом просто на висоті.

Читайте також: ТОП-10 найкращих внутрішньоканальних навушників

Гіроскутер

Вибираючи гіроскутер в подарунок коханому варто враховувати швидкість моделі, а також відстань, яку транспорт здатний подолати на одному заряді. Наприклад, Ninebot by Segway miniPRO – компактний електротранспорт, основними функціями якого можна керувати за допомогою смартфона. Передні фари включаються автоматично з настанням темряви, що додає комфорту та безпеки. На одному заряді модель може проїхати 30 км зі швидкістю 18 км/год.

гироскутеры

Трохи менш швидка, але не менш гідна модель – CHIC-FAIRY дозволяє розігнатися до 15 км/год. Батарея цього гаджета дозволяє проїхати 20 км. без підзаряджання. Транспорт захищений перезаряду, перегрівання, струсу, ударів, падіння та інших можливих проблем. Управління, внесення персональних налаштувань здійснюються через програму. Вбудовані Bluetooth-динаміки зроблять поїздку ще цікавішою.

Гіроборд

Гіроборд – компактний варіант гіроскутера, не оснащений кермом. Якщо потрібний девайс для поїздок на роботу, підійде JUST Step&GO – бюджетна модель, яка на одному заряді проїжджає 20 км та вміє розганятися до 15 км/год.

Порада: щоб власник міг змінювати дизайн гіроборда, коли заманеться, можна придбати кілька силіконових чохлів-накладок. До того ж такий чохол захистить девайс від бруду, адже він закриває гіроборд зверху (включаючи верхню частину коліс) та з боків. Можна придбати і сумку для транспортування. Така йде в комплекті із JUST Step&Go Raptor 10".

гироборды

Хлопець любить швидку їзду? Тоді хорошим варіантом для прогулянок стане UFT MoonWalker – гіроборд у металевому корпусі, який здатний проїхати скрізь: асфальт, ґрунт, вибоїни та навіть пухкий сніг не лякають цього двоколісного монстра.

Радіокерована модель

Радіокеровані моделі - це іграшки не тільки для дітей. Є чимало товарів, здатних зацікавити і дорослих бешкетників. Любителю шпигунських ігор сподобається Happy Cow WiFi I-Spy Mini – це танк-шпигун, оснащений вбудованою відеокамерою, здатною передавати потоковий відеоматеріал у роздільній здатності 640х480 dpi та 30 FPS у реальному часі. Він ще й уміє записувати відео, зберігати фото.

Керувати девайсом можна з планшета або смартфона, підключених до "шпигунської" техніки як до точки доступу Wi-Fi. Модель сумісна з пристроями IOS та Android.

радиоуправляемые модели: внедорожник и танк

Шанувальнику машинок припаде до смаку повнопривідний Himoto - швидкий баггі-позашляховик із вологозахищеною електронікою: керувати таким джипом можна навіть у дощ. Цей «спорткар» розганяється до 40 км\год і легко справляється з бездоріжжям: пересічена місцевість, двір, парк – йому все байдуже.

Квадрокоптер

Серед квадрокоптерів зустрічаються моделі, призначені скоріше для розваг, а також серйозні аксесуари для відеознімання. Як іграшка та тренувальний варіант, який допоможе освоїти керування, підійде недорога компактна модель з вебкамерою. Пристрій невеликого розміру підійде для приміщення та вулиці.

Пам`ятайте: використовувати легкий варіант краще за безвітряну погоду. Важливо, щоб аксесуар був захищений від зіткнень. Наприклад, у Syma X11C Air Cam гвинти захищені від можливих пошкоджень при зіткненнях спеціальним каркасом із пластику. Такий квадрокоптер можна використовувати як у відкритій місцевості, і у приміщенні. На борту пристрою встановлено фото\відео камера на 2 mpx. Техніка оснащена картридером та пультом ДУ.

квадрокоптеры

Щоб робити якісні фотографії та знімати відео, залишаючи пам`ять про події та подорожі, потрібна більш серйозна модель, наприклад, Syma X8SW. За допомогою програми APP Syma FPV можна спостерігати пряму трансляцію в HD-дозвіл. Headless режим позбавить необхідності стежити за дроном – він автоматично слідуватиме за пультом. Максимальний час польоту – 9 хвилин, а дальність польоту – 70 метрів.

Прикраси для коханого

Прикраси – це подарунок не лише для дівчат. Красиве чоловіче кільце, ланцюжок або наручний годинник здатний підкреслити стиль та індивідуальність власника. Вибираючи прикрасу в подарунок, краще зупинитися на класичних моделях: вони йдуть усім, тому дарувальник точно не впаде в халепу.

кольца и цепочка из серебра

Срібне кільце

Кільце з срібла – безпрограшний варіант, який поєднується як зі строгим смокінгом, так і з одягом у стилі кежуал. Срібне кільце у вигляді печатки або перстня якнайкраще розкажуть про теплі почуття та романтичний настрій дарувальника.

Порада: Щоб подарунок не розчарував, слід правильно підібрати розмір.

Універсальний варіант, який підійде хлопцеві будь-якого віку – обручка з оніксом Сіетл. Воно відрізняється класичним мінімалістичним дизайном та високою пробою. (925), інкрустовано фіанітами. Якщо чоловік віддає перевагу персням, його може потішити модель «Стиль і Статус» тієї ж проби.

Наручний годинник

Функціональні та стильні наручний годинник сподобається чоловікові, котрий любить статусні речі. Не залишиться непоміченим стильний годинник Casio MTP з кварцовим механізмом, ударостійким мінеральним склом, захистом від бризок.

стильные наручные часы

Любителю туристичних походів та спортивного стилю сподобаються Suunto ELEMENTUM TERRA – годинник ручної роботи з кварцовим механізмом. Ця модель преміумкласу дуже функціональна: вимірює не лише висоту над рівнем моря (на основі даних атмосферного тиску) та температуру навколишнього середовища, а й барометричний тиск. Оснащена компасом, показує рівень заряду акумулятора.

Ланцюжки

Гарна ланцюжок – гідний варіант подарунка. Прикраса підкреслить стиль, допоможе внести родзинку в образ. Вибираючи ланцюжок на подарунок, не можна ігнорувати фізичні параметри виробу – довжину, ширину, плетіння. Проба металу також є важливим критерієм. Якщо говорити про срібло, найкращим показником вважається 925 проби.

3 хороші приклади ланцюжків для чоловіків:

  • Liberty – елегантний срібний ланцюг 925 проби з плетінням типу Картьє. Прикраса вагою 20 г і довжиною 55 см вдало доповнить практично будь-який образ.
  • Extravaganza – модель зі срібла 925 проби з родованим покриттям та панцирним плетінням.
  • Золотий ланцюжок з якорним плетінням – універсальний варіант, який чудово доповнює образ незалежно від стилю.

Читайте також: Як швидко та надійно визначити розмір ланцюжка

Список хороших подарунків на День Валентина – різноманітний, але щоб потрапити точно в ціль, треба згадати, чим захоплюється хлопець. Якщо геймер – тоді мишку та гарну клавіатуру, навушники. Не визнає гри на ПК – його потішить консоль. Хлопець стежить за новинками у світі гаджетів та цінує екологію – підійде гіроборд чи гіроскутер. Займається спортом? Бездротові навушники або розумний годинник з пульсометром прийдуть до речі.

Чоловікові, який багато часу проводить за комп`ютером, стане в пригоді хороший монітор або крута акустика. Якщо все ж таки є ризик загубитися в здогадах – варто вибрати один з представлених у статті універсальних варіантів.
У відео можна знайти ще кілька добрих ідей.

Коментарі
Залиште коментар