Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Чим відрізняється туалетна вода від парфумів? 3 види парфумів

Дата публікації: 27.11.2017 12:15
Дата оновлення: 27.11.2017 12:15

Після пошуків і треволнений, залишивши за плечима безліч полиць парфумерного магазину і використаних паперових блоттеров, ви зупинилися на вподобаних духів. Здається, бери заповітний флакончик і скоріше біжи з ним на касу, але виходить, і на цьому етапі виникає дилема. Треба вирішити, що взяти - обраний флакончик духів, чи все той же аромат, але у вигляді парфюмированной або ж туалетної води.

У чому різниця між цими засобами (крім, звичайно, вартості) і якого формату віддати перевагу - будемо розбиратися прямо зараз!

 Духи або туалетна вода: відмінності

Читайте також: Як легко і швидко визначити розмір кільця

Що таке Духи - Parfum або Perfume

Неважливо, розумієте ви французький (Parfum) або говорите англійською (Perfume) - саме духам властивий самий стійким аромат. У порівнянні з тією ж туалетною водою, вони мають більш концентровану ароматичну композицію, що містить не менше 20% масел і 23% аромату. Основою в цьому випадку виступає 90-96% спирт. 

 Духи - ідеальні для виходу в світ

Ось чому відрізняються парфуми від туалетної води (візьмемо за приклад Masaki Mat Stone):

  • Стійкість - духи тримаються на тілі від п'яти до десяти годин.
  • Багатоступінчастий аромат - не" б'є" в ніс, а розкривається поступово. Особливо добре він «грає» різними нотами в холодну пору року.
  • Шлейф - після того, як з аромату «йде» верхня нота, запах починає вельми приємно шлейф протягом декількох годин.
  • Естетична упаковка - ідеальний вибір для подарунка.
  • Економічність - для одного нанесення вистачить 2-3 крапель.

Серед недоліків духів - відсутність пульверизатора в деяких позиціях і дорожнеча.

Читайте також: Смачні поцілунки або 8 прийомів для ідеального макіяжу губ

Парфумована вода або Туалетні парфуми - Eau De Parfum?

У так званому Eau De Parfum міститься значно менше запашних речовин - не більше 20% (а частіше - і того 12%). Основа при цьому - максимум 90% спирт. Не турбуйтеся - це непоганий показник. Запах залишається стійким і тримається від 4 до 5 годин.

 Парфумована вода на сайті moyo.ua

У використанні туалетних духів виділяють такі плюси:

  1. Наявність пульверизатора - так аромат легше наносити і при бажанні зручно транспортувати. Тепер можна спокійно носити улюблений флакончик Betty Barclay або S.Oliver Soulmate в переповненій сумці і не боятися випадково пролити його вміст
  2. Великі об'єми. Туалетні парфуми виробляють в об'ємах 30, 50, 90 (100) мл. Це зручно - купуйте менший пухирець, якщо не впевнені, що використовуєте аромат раніше терміну придатності, або ж найбільший - якщо знаєте, що будете користуватися кожен день.
  3. Така вода в рази дешевше духів. 

Не в приклад духам, вона має виражену «серцевиною» аромату. У вищезазначених же духів, які залишають сильний шлейф, найяскравіше грають нижні ноти.

Читайте також: Як вибрати саме той браслет

Що таке Туалетна вода - Eau De Toilette?

На упаковках поширеного підвиду амбре значиться" Eau De Toilette" . Така водичка - дешева і зручна, за що її і люблять наші чоловіки. Як правило, вона містить не менше 4% запашного екстракту на" плацдармі" з 90% -го спирту.

 Туалетна вода на сайті moyo.ua

Чим відрізняються аромати в бульбашках різної форми:

  • Туалетною водою ви будете пахнути хоч" цілодобово" , роблячи по пару «пшиків» хоч кожні дві-три години. 
  • Вона має, як правило, легкий, не дратівливий аромат, не викликає алергії (спробуйте Gian Marco Venturi)
  • Флакони випускаються в різних форматах - починаючи від об'єму в 30 мл, і аж до 100 мл. Беріть той, який поміщається в косметичку.
  • Аромат не дуже насичений, тому не буде заважати оточуючим - наприклад, в офісі

Туалетна вода виручить в літню пору року або після занять спортом - тоді, коли пахнути смачно хочеться, але через спеку важкі духи і парфуми починають «душити» володаря і оточуючих. Туалетна вода - легкий вид парфумерії, який ні до чого не зобов'язує.

Читайте також: Маст-хеви осіннього макіяжу

Підійдіть до вибору парфумів з розумом: перш за все, вирішите, для чого вам потрібен аромат. Якщо в повсякденному житті не любите пахнути важкими запахами і користуєтеся парфумами тільки для «виходу в світ», сміливо вибирайте парфуми - ви не «переплатите» - покупка робиться на довгий час, тому робіть ставку на якість.

Якщо для вас любов до парфумерії - не порожній звук - сміливо купуйте туалетні духи. Їх якість залишить вас задоволеним, а цінник НЕ спустошить гаманець. Цікавий варіант в такому випадку - Gian Marco Venturi.

Для не-любителів густих ароматів краще купити туалетну воду. Вона підійде і тим, хто користується парфумами тільки вранці - навколишні оцінять витає навколо вас хмара шарму і легкості. 

Дивіться відео: У чому різниця між духами, парфумерної водою, туалетною водою?

Коментарі
Залиште коментар