Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Чохли Golla: для кредиток і смартфона

Дата публікації: 27.11.2014 00:00
Дата оновлення: 27.11.2014 00:00

Golla Air Wallet

 golla_air_wallet_g1624

З тих пір, як точковий візерунок прикрасив задню панель Samsung GALAXY S5, це дизайнерське рішення стало одним з головних трендів нинішнього року і компанія Golla вирішила цим скористатися – на лицьовій стороні її чудових м'яких чохлів серії Air є декоративна витиснена вставка з аналогічним орнаментом.

 golla_air_wallet_g1624_g1625_1_01

Там же знаходиться логотип виробника, який робить нові чохли легко впізнаваними і трохи нагадує лого Tommy Hilfiger. На тильній є невеликий кишеню на блискавки, куди можна покласти водійські права або платіжну карту, а відкривши чохол, ви побачите два прорізи, які ідеально підійдуть для дисконтних карт. Закривається кейс на дві магнітні засувки. Додамо, що нові аксесуари зроблені універсальними і підходять для будь-якого смартфона з максимальною діагоналлю 5" .

 

Golla Air Wristlet

 golla_air_wristlet_g1633_2

Цей чохол багато в чому схожий на Golla Air Wallet (схожий дизайн, впізнаваний стиль, точковий орнамент), але при цьому має кілька важливих відмінностей. По-перше, сюди поміститься смартфон з максимальною діагоналлю 5,5", а по-друге, на відміну від гаманця-обкладинки Air Wallet модель Air Wristlet зроблена у вигляді сумочки, яка одягається на руку (для цього передбачений спеціальний ремінець). Ну і звичайно, тут є фірмова приналежність «гаманця» – додаткове відділення, яке застібається на блискавку. Там можна тримати документи, платіжні та дисконтні картки, а при бажанні і готівкові гроші.

 golla_road_phone_wallet_g1594_1

Golla Road Wallet

 golla_road_phone_wallet_g1594

Це відрізняється бездоганним кроєм і можливістю «поселити» смартфон з максимальною діагоналлю 6" .

 golla_road_phone_wallet_g1594_back

По дизайну і функціональності практично не відрізняється від моделі Golla Air Wallet (магнітний замок, кишеня на блискавці для платіжної картки або документів, зшитий у вигляді гаманця обкладинки), хіба що прорізів для дисконтних карт тут не дві, а три. А ще Golla Road Wallet зшитий з використанням тканини, що робить його дуже витонченим в лінійці.

Коментарі
Залиште коментар