Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Apple iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone X: що потрібно знати про новинки, де можна купити і яка ціна смартфонів

Дата публікації: 15.09.2017 13:46
Дата оновлення: 11.12.2023 11:24

12 вересня 2017 року голова компанії Apple Тім Кук виступив із демонстрацією нових напрацювань. Цього разу були представлені одразу три iPhone.

iPhone 8 та iPhone 8 Plus — покращені та оновлені модифікації флагманів 2016 року. А iPhone X – гаджет, який абсолютно не схожий ні на що, над чим компанія працювала раніше. Тому не дивує те, чому презентація Аpple iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone Х викликала так багато позитивних емоцій.

У чому відмінності iPhone 8, iPhone 8 Plus та iPhone Х


Модель/
Характеристіки

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone Х

Колір

Золотий, сріблястий, Сірий космос

Золотий, сріблястий, Сірий космос

Сріблястий, Сірий космос

Місткість

64 ГБ/256 ГБ

64 ГБ/256 ГБ

64 ГБ/256 ГБ

Розміри

138,4 х67, 3х7, 3 мм

158,4 х78, 1х7, 5 мм

143,6 х70, 9х7, 7 мм

Вага

148 грам

202 грами

174 грами

Дисплей

РК-дисплей

Multi-Touch

4,7 дюйма

IPS

Retina HD

РК-дисплей

Multi-Touch

5,5 дюйма

IPS

Retina HD

Super Retina HD

OLED Multi‑Touch

5,8 дюйма

Контрастність екрана

1400:1

1300:1

1 000 000:1

Роздільна здатність екрана

1334×750

326 пікселів/дюйм

1920×1080

401 піксель/дюйм

2436×1125

458 пікселів/дюйм

Камера

12 мегапікселів

Подвійна

12 МП

ширококутний та телеоб`єктив

Подвійна

12 МП

ширококутний та телеоб`єктив

Діафрагма

ƒ/1.8

Ширококутний об`єктив: ƒ/1.8

Телеоб`єктив: ƒ/2.8

Ширококутний об`єктив: ƒ/1.8

Телеоб`єктив: ƒ/2.4

Зум

5-кратний цифровий зум

Оптичний зум; 10-кратний цифровий зум

Оптичний зум; 10-кратний цифровий зум

Захист від бризок, води та пилу

IP67 за стандартом IEC 60529

IP67 за стандартом IEC 60529

IP67 за стандартом IEC 60529

Процесор

A11 Bionic з 64-бітною архітектурою

Нейронна система

Вбудований співпроцесор руху М11

A11 Bionic з 64-бітною архітектурою

Нейронна система

Вбудований співпроцесор руху М11

A11 Bionic з 64-бітною архітектурою

Нейронна система

Вбудований співпроцесор руху М11

Ємність аккумулятору

1821 мАг

2675 мАг

2 700 мАг

Touch ID

Датчик ідентифікації по відбитку пальця, вбудований у кнопку «Додому»

Датчик ідентифікації по відбитку пальця, вбудований у кнопку «Додому»

Face ID

Операційна система

iOS 11

iOS 11

iOS 11

Apple iPhone 8, iPhone 8 Plus и iPhone X – презентация

Читайте також: iPhone 8: 3 важливі зміни

Характеристіки iPhone 8 та iPhone 8 Plus


За характеристикам Apple iPhone 8, iPhone 8 Plus нагадують рішення минулого року Але при цьому мають відмінність. Їхньою родзинкою стало потужне залізо і можливість заряджати без використання кабелю. Якщо порівнювати реальність із чутками, які поширювалися напередодні презентації, то припущення про корпус зі скла виявилося правдивим, а ось решта здогадів знайшли своє втілення швидше в iPhone X.

Дизайн


Зовнішній вигляд смартфонів лаконічний та стильний. Пристрої будуть представлені в трьох кольорах. чорної, сірої та золотий. Як і очікувалося, їх корпус виконаний зі скляних та алюмінієвих елементів. Тильна стінка девайса скляна. Як зазначили представники Apple, для цих цілей було використано найкраще скло, яке тільки було доступне. Рамка Навколо екрана, як і раніше, алюмінієва.

Тим не менш, за дизайном пристрою нагадують iPhone 7 та iPhone 7 PLUS. Клавіша Home В цих гаджетах, всупереч прогнозам, як і раніше, на місці.

Аpple iphone 8, iphone 8 plus — корпус, дизайн, внешний вид

Дисплей


Діагональ девайсів – 4,7 і 5,5 дюймів. Попри те, що користувачі чекали на дисплей, який займатиме весь простір від краю до краю корпусу, фізичний розмір, роздільна здатність та технологія у екранів пристроїв не змінилися. Але тепер це екрани True Tone. Йдеться про наявність сенсорів, які дозволяють екрана адаптувати температуру кольору під освітлення навколо. Тобто, в приміщенні з теплим жовтим світлом дисплей не дратуватиме сині очі, а в умовах штучного білого світла екран не жовтитиме.

дисплей айфон 8

Технічні характеристики


Усередині розташований Apple A11 Bionic. Два ядра цього процесора працюють на чверть швидше, ніж у A10 Fusion, розміщеного в iPhone 7 та iPhone 7 Plus, а ще чотири ядра ефективніші на 70%.

Графічний чіпсет швидше на третину, ніж у попередників. Об`єм внутрішньої пам`яті – 64 або 256 гігабайт, оперативна пам`ять – 3 гігабайти.

Поговоримо про акумулятори. Автономність нових пристроїв така сама, як і у рішень минулого року — 14 і 21 година в режимі розмови.

Операційна система – iOS 11, яка відкриває нові можливості застосування технологій доповненої реальності.

Apple iPhone 8, iPhone 8 Plus – особенности смартфонов

Камери


Основна камера має 12 МП, фронтальна камера також. Але, як і очікувалося, потужність їх вища. Якщо раніше оптичною стабілізацією міг похвалитися тільки iPhone 7 Plus, Тепер вона є в обох гаджетів. Камери в моделях 2017 року добре ловлять освітлення та мають швидке фокусування. Крім того, вони можуть записувати відео в 4К та FullHD.

А ще цікавить технологія для створення портретних знімків. Вона імітує студійне та професійне освітлення. Робить це в реальному часі й дозволяє після знімку змінити ефект для готових фото.

Apple iPhone 8, iPhone 8 Plus — камера

Цікаво почитати: Android та iOS: 6 опцій, запозичених один у одного

Особливості смартфонів


Від попередніх версій пристрої відрізняються безконтактною зарядкою. Вона є альтернативою традиційної зарядки, яка також присутня. Використовується стандарт Qi, який вже використовують багато інших компаній. Але Apple має намір суттєво покращити цю систему, анонсувала власну зарядну станцію, яка дозволить заряджати одночасно кілька гаджетів. І, можливо, дещо швидше.

Якщо говорити про цікаві функції, то треба згадати і водонепроникність та захист від пилу, вона аналогічна 7-му поколінню iPhone. Смартфон не боїться бризок та нетривалого занурення у воду. Хоча насправді здатний пережити навіть пірнання на глибину кількох метрів.

Старт продажу


Цікавить, коли купити та де замовити смартфони? Продавати їх в Україні почнуть уже з жовтня, а попереднє замовлення доступне вже зараз – на сайті MOYO.UA.

Ціна iPhone 8 та iPhone 8 Plus


Якщо говорити про ціни на девайси, то iPhone 8 буде від 699 доларів, а ось вартість iPhone 8 Plus – від 799 доларів.

цена apple iphone 8, iphone 8 plus

Відео про гучні смартфони

Характеристіки iPhone X


Якщо iPhone 8 і iPhone 8 Plus були сприйняті спокійно, то характеристіки iPhone X спричинили шквал емоцій. Примітно, що майже всі припущення щодо його зовнішнього вигляду та можливостей, які висувають шанувальники бренду, підтвердилися. Смартфон і справді має 5,8-дюймовий дисплей, позбавлений кнопки Home, а TouchID в ньому замінили на нову технологію, як і передбачалося більшістю журналістів і просунутих користувачів напередодні презентації.

Зовнішній вигляд


Як і очікували шанувальники бренду, цей гаджет своїм зовнішнім виглядом суттєво виділяється на тлі попередніх рішень. Задня частина корпусу виготовлена з армованого скла, а тому девайс виглядає свіжо та цікаво. Оскільки скло не є перепоною для сигналу мобільного зв`язку, то й пластикових вставок антен більше немає, що помітно покращує дизайн.

Але змінився не лише матеріал девайса, а також форма його корпусу. Він більш витягнутий догори і має співвідношення сторін 18:9, що також відповідає очікуванням користувачів. Тим не менш, одного погляду на гаджет достатньо, щоб відразу дізнатися в ньому Apple.

Рамки навколо дисплея дуже тонкі, кнопка Home відсутня. Потенційні покупці мають два варіанти на вибір — сріблястий і сірий космос.

iPhone X – внешний вид

Екран


Напередодні презентації користувачі чекали, що виробник забезпечить новий iPhone яскравим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 5,8 дюймів, і не помилилися. Показово, що всі попередні моделі випускалися з рідкокристалічними екранами. Але той факт, що компанія змінила свої уподобання, цілком зрозумілий. OLED-дисплей відрізняється найкращою передачею кольору. Він контрастний, насичені кольори, а ще економить енергію, що дозволяє девайсу довше працювати без підзаряджання.

Крім того, екран виконаний за допомогою True Tone, а тому здатний змінювати колірну температуру в залежності від загального освітлення. Допомагають у цьому спеціальні датчики на дисплеї. смартфона, які безпомилково зчитують рівень освітленості та вносять зміни до налаштувань екрана відповідно до нього.

екран айфон Х

Технічні Характеристіки


Усередину гаджета розміщено процесор Apple A11. iPhone X відрізняється 3 ГБ оперативної пам`яті. Примітно, що деякі шанувальники бренду чекали все ж таки 4-х гігабайт. А ось показник вбудованої пам`яті складає 64, 256 чи 512 ГБ. Все залежить від того, якому рішенню віддати перевагу. Операційна система – iOS 11.

Що ж до можливостей акумулятора телефону, його автономність заслуговує на Увагу. Цей девайс протримається БІЛЬШЕ 20 годин у режимі розмови, а заряджати його протягом цього часу не потрібно.

Рекомендуємо ознайомитись: Новини від Apple – нова продукція RED та інші новинки.

iPhone X – характеристіки

Камери


Основна камера унікальна тим, що має здвоєний модуль, який дозволяє досягти більшого динамічного діапазону. Як результат – знімки яскраві. Фронтальна камера, як і основна, має 12 МП. Робити якісні фото та відео дозволяє спалах True Tone.

Особливості


Однією з головних особливостей iPhone X Є бездротова зарядка, яка виконується завдяки використанню док-станції. Цікаво, що до презентації вважали, що зарядка буде лише провідною. Але, ні, за бажання заряджати смартфон можна і традиційним способом.

Крім того, новий гаджет забезпечений захистом від води та пилу, причому IP68. Тобто він легко справляється навіть із тривалими зануреннями під воду. Максимально можлива глибина – півтора метри.

Як згадувалося вище, новий пристрій більше немає кнопки Home. Проте замість неї з`явилася функція Face ID, яка здійснює сканування особи користувача.

Цікава особливість – Aminoji. Вона дозволяє створювати іконки-емодзі, сфотографувавши вираз свого обличчя.

iPhone X — особенности

Коли та де можна буде купити


Можливість придбати iPhone X з`явиться із жовтня. Але, за бажанням, на нашому сайті можна оформити попереднє замовлення, причому вже зараз.

Ціна iPhone X


Ціни на гаджет було оголошено ще під час презентації. Його вартість залежатиме від конфігурації, але мінімальна ціна – від 999 доларів.

Вам буде цікаво: WWDC 2017: представили свіжу операційну систему iOS 11 – вона як завжди ще зручніша і крутіша.

купить apple iphone x

iPhone 8 і iPhone 8 Plus хоч багато в чому і схожі на своїх попередників, але помітно виграють у порівнянні з Ними. Наприклад, у них покращене залізо і їм не ПОТРІБЕНкабель для підзарядки. iPhone X – справжня сенсація, який суттєво обігнав за своїм функціоналом багатьох конкурентів.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії