Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

MP3-плеєр Sony Walkman NWZ-B183: надії маленький оркестрик

Дата публікації: 29.04.2014 00:00
Дата оновлення: 29.04.2014 00:00

 71u2ysvwi4

Уявіть собі звичайний USB-накопичувач зі знімним ковпачком який випускається в п'яти колірних рішеннях - чорному, оливковій, помаранчевому, рожевому і блакитному. Представили? Відмінно! А тепер уявіть, що у накопичувача алюмінієвий корпус, трьохрядковий OLED-екран, кілька кнопок і роз'єм для підключення навушників з комплекту поставки. Так-так, новий MP3-плеєр Sony виглядає саме так - тут немає нічого пафосно-незручного, а всі дизайнерські рішення прості і практичні, як металеві стільці.

Плеєр підключається до ПК не менше легко, ніж звичайний USB-накопичувач. Раз - і кришка B183 відкладається в сторону. Два - і накопичувач вставлений в USB-порт вашого ноутбука. Три - і ви почали копіювання музичних композицій у форматах MP3 і WMA, заздалегідь зібраних в спеціальну папку. Загалом, все настільки елементарно, що плеєр можна подарувати навіть бабусі, попередньо загнавши туди збори пісень Леоніда Утьосова і «Тріо Мареничів». Місця вистачить, адже у плеєра 4 ГБ вбудованої пам'яті і цього достатньо для зберігання приблизно 890 композицій.

 315gr8d6ral_ 

Успіх плеєрів Walkman не вписується в хронологію розвитку споживчої електроніки - здавалося б, сучасні користувачі буквально обвішані мобільними пристроями і виробникам не варто пропонувати їм ще один гаджет, без якого вони цілком можуть обійтися. Однак успіх плеєрів Walkman - це факт, а факт - вперта річ на світі. Можливо, вся справа в тому, що Walkman перетворює будь-яку музику, створюючи справжнє диво з добре знайомих композицій. І неважливо, слухаєте ви Kaiser Chiefs, Talco, Джеррі Маллігана або «Добре темперований клавір» Баха - вас чекає неймовірно чистий звук і вражаючі баси (спасибі функції Bass Boost). Якщо ж музична колекція набридне, можна включити FM-приймач (є тільки у моделі Sony Walkman 183F).

Вбудована літій-іонна батарея забезпечить вам до 20 годин безперервного прослуховування музики. Не забута і функція швидкої зарядки: після 3-хвилинного сеансу плеєр зможе працювати майже півтори години.

Коментарі
Залиште коментар