Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

6 чудових ідей, як відмінно провести вихідні і свята

Дата публікації: 22.04.2015 17:12
Дата оновлення: 22.04.2015 17:12

І ось, коли довгоочікуваний день Х настає, ми прокидаємося до обіду, і раптом наша лінь бере верх, - ми вирішуємо зайнятися пасивним відпочинком, і залишаємося лежати в ліжку. 

Для того, щоб уникнути такого сумного розвитку подій, пропонуємо Вашій увазі відмінну добірку, яка підкаже, як цікаво і з користю провести час.

1. Підіть в похід. Якщо Ви любитель активного туризму і обожнюєте природу, такий відпочинок стане для Вас відмінною альтернативою міських джунглях. Благо в нашій країні досить красивих місць, де можна зайнятися і альпінізмом, і просто природу подивитися. Навіть якщо Ви не запеклий турист, така розвага стане відмінним пригодою, ліс або гори, не має значення, головне зберіть хорошу компанію і візьміть речей тепліше. Такі вихідні заспокоять і розслаблять Ваші нерви, приходячи після цього на роботу Ви подивіться на проблеми і суєту зовсім по-іншому.

 pohod-1

2. Відвідайте інше місто. Рушайте в сусіднє місто або будь-яку іншу точку нашої країни, яка Вам подобається або в якій Ви ще не бували. Візьміть друзів або свою другу половинку і вирушайте на зустріч пригодам. Чудова архітектура, цікаві парки, кафешки і безліч незвіданих місць, що може бути цікавіше і пізнавальним? Такий відпочинок не відніме багато коштів і принесе безліч позитивних емоцій.

 46

3. Грайте в ігри. Варіант для тих, хто любить посиденьки з друзями. Зберіться пограти в настільні або відео гри, влаштуйте турнір між своїми друзями, придумайте номінації і невеликі заохочувальні призи, зацікавте своїх друзів і Ваші посиденьки перетворяться в цікаву і гучну олімпіаду, де кожен отримає масу задоволення і хороших емоцій.

 ----
4. Займіться активним відпочинком. Коли Ви в останній раз каталися на роликах або велосипеді? Або коли Ви з друзями ходили на картинг, грали в пейнтбол? Якщо давненько, то пора заповнювати цю прогалину. Аквапарк, боулінг, парк розваг і багато іншого - відмінний варіант для активних і молодих, для тих, хто любить рух. А після можна посидіти з галасливою компанією в затишній кафешці або в парку на травичці.

 funwkd-biking-4984553-small
5. Виберіться на пікнік. Банально і звично, але все ж, відмінний варіант для сімей і компаній друзів. Влаштуйте кемпінг, пограйте в волейбол або бадмінтон, посмажте смакоту на багатті, розкажіть цікаві історії з життя. Все, що доктор прописав для відпочинку від важких трудових буднів.

 8d368effc9dfd73e93e150e4fee49b2a
6. Сходіть в гості. Не забувайте про батьків, бабусь і дідусів, старовинних друзів, порадуйте їх своїм візитом, а якщо пощастить, Вас нагодують і дадуть смакоти з собою. Можна вбити декількох зайців і зібрати всіх рідних і близьких в одному місці, головне, щоб не у Вас вдома (в такому випадку відпочинок може повільно перерости в прибирання і готування :-))

 kak-hodit-v-gosti
Який варіант Ви б не вибрали, пам'ятайте, головне не те, як Ви провели час, головне, з ким.

Коментарі
Залиште коментар