Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Cyborg RAT: ігрові миші-трансформери

Дата публікації: 28.09.2012 12:46
Дата оновлення: 28.09.2012 12:46

Зовні миші більше схожі на трансформерів, і це не дивно, адже вони надзвичайно ергономічні - більшість з них дозволяє змінювати довжину, кут нахилу поверхні, поглиблення для великого пальця і ​​вага, щоб кожен геймер міг налаштувати їх під свою руку. Cyborg RAT - це миші справжніх переможців!

Мінімалістичний модель Cyborg RAT 3 необтяжена величезною кількістю функцій і навісів, але, тим не менш, настільки ж добре сидить в руці, як і більш наворочені побратими. Ігровий оптичний сенсор має чутливість 3500 dpi, яку за допомогою спеціального перемикача можна змінювати в 4 градаціях. Миша має 3 програмовані кнопки, а зі стандартними лівої і правої, гравець отримує 5 кнопок для знищення конкурентів. Просто, швидко і потужно - це все, що потрібно для гри.

Геймерська Cyborg RAT 5 оснащена всім необхідним для комфортної гри. Потужне програмне забезпечення"ST", 6 програмованих кнопок, можливість зміни розміру і ваги допоможуть індивідуально налаштувати миша для ігрових процесів. Споряджена оновленим лазерним сенсором підвищеної точності 5600 dpi, RAT 5 допоможе домінувати під час гри. При цьому поточні настройки dpi можуть змінюватися в межах 4 градацій.

Озброївшись Cyborg RAT 7 можна заграти на рівні профі, об'єднавши сучасні технології і приголомшливі можливості по персоналізації. Незалежно від того, який тип хвата кращий -"пальці" або"кіготь" - змінні панелі зі спеціальним покриттям дозволять легко і швидко пристосувати RAT 7 під індивідуальні розміри. Більш того, бічна панель під великий палець зміщується вперед, назад, а також змінює свій кут, забезпечуючи чудове розташування мишки в руці для комфортної гри.

У Cyborg RAT7 використаний найбільш просунутий лазер на сьогоднішній день - 5600 dpi з трьома режимами регулювання чутливості, що перемикаються спеціальної зручною кнопкою. Завдяки 6 програмованим кнопкам можна створювати свої власні профайли, а додаються 5 важків дозволять налаштовувати вагу"гризуна" під конкретну гру.

Ігрова миша Cyborg RAT 7 Contagion Edition - це як і раніше безкомпромісна, незрівнянна, бездоганна RAT 7, але тепер - в елегантному сріблясто-білому корпусі і з лазерним сенсором нового покоління дозволом 6400 dpi. Вона поєднує в собі настільки високі технології і пропонує стільки можливостей тонкої настройки, що навіть у самих запеклих ігроманів відвисне щелепу.

Модель Cyborg MMO 7 , в порівнянні зі стандартною RAT 7, має панель під зап'ястя з формою, яка на 4 мм вище, і бічну панель - у вигляді крила, що дозволяє зняти напругу з мізинця під час гри. Крім того, дана миша має 13 програмованих кнопок з 3-позиційним перемикачем режиму MMO і 2-позиційної кнопкою зміни MMO, що дозволять визначити 78 ігрових команд. Комбінуючи роботу програмованих кнопок за допомогою правої і лівої клавіш, можна одержати домінуючі позиції над суперником.

Значні переваги в грі досягаються завдяки унікальній кнопці 5D, яка дозволяє здійснювати рухи у всіх напрямках. Її ідеальне розташування під великим пальцем забезпечить блискавичний доступ до найбільш важливим ігровим командам і дозволить гравцеві відчувати себе господарем на своїй території. Пара кнопок ActionLock дозволяє активувати режим постійного натискання правої і лівої клавіш миші, чим значно знижується втома під час тривалих ігрових баталій.

Інтуїтивний плагін World Of Warcraft дозволяє переносити заклинання, матеріали і макроси безпосередньо на кнопки миші. Більше не буде довгих і складних установок - створюйте ідеальну конфігурацію без необхідності вносити зміни в будь-які існуючі налаштування панелі дій.

Ігрова миша Cyborg MMO 7 обладнана лазерним сенсором нового покоління, окремо зчитує інформацію з кожної осі переміщення і розвиває швидкість до 6 м/сек. Це життєво важливо для професійних геймерів, які віддають перевагу використовувати низьку чутливість з широкою амплітудою рухів. А перемикання рівнів чутливості від 25 до 6400 dpi за допомогою спеціального перемикача дозволить швидко адаптуватися під різні ігрові ситуації.

Топова модель Cyborg RAT 9 , крім всіх переваг RAT 7, має повну свободу дій. У неї немає дроти, який буде заважати прицілюватися. У неї немає вад в дизайні корпусу, який буде заважати утримувати миша в руках. У неї немає недоліків.

Бездротова технологія 2,4 ГГц з приголомшливим часом реакції в 1 мс дасть зрозуміти, що ваша блискавична реакція залишається блискавичною. Мишка буде грати стільки, скільки грає геймер. RAT 9 комплектується двома літій-іонними акумуляторами - коли один в мишці, другий - заряджається, дозволяючи здійснити гарячу заміну.

У Cyborg RAT 9 встановлений зовсім не звичайний лазерний сенсор. Він відстежує переміщення миші по двох осях - вертикалі і горизонталі - окремо один від одного, що в рази підвищує точність. Крім того, він здатний без помилок реєструвати всі ваші рухи до тих пір, поки вони не перевищують швидкість 6 м/сек. Профі-геймери, які віддають перевагу знижену чутливість з великою швидкістю руху, будуть здивовані точності і коректному трекінгу. Роздільна здатність сенсора - 5600 dpi.

Для особливо вимогливих гравців пропонується сама довершеність - модифікація миші Cyborg RAT 9 з роздільною здатністю сенсора 6400 dpi .

Потрапляйте в ціль кожного разу з першого пострілу. Всі миші Cyborg можуть використовувати програмне забезпечення ST, яке дозволяє встановити бажаний рівень чутливості для спеціального режиму прицілювання. Саме цей режим буде використовуватися, поки ви утримуєте на миші ту саму червону кнопку. Це кнопка «Precision Aim», і вона дає можливість грати в двох режимах чутливості одночасно. Побачив, затиснув кнопку, прицілився, переміг.

Ігрові миші Cyborg - це наочний приклад того, як від повсякденного речі - комп'ютерної мишки, можна отримувати дійсно естетичну насолоду. Замовити новинки можна на сайті www.moyo.ua або в будь-якому з магазинів мережі MOYO.

Коментарі
Залиште коментар