Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Ігрова консоль iconBIT xFire 550DV: старі добрі ігри на новий лад

Дата публікації: 13.06.2012 11:10
Дата оновлення: 13.06.2012 11:10

Портативна ігрова консоль iconBIT xFire 550DV дозволяє емулювати ігрові автомати CP System, Neo-Geo, стаціонарні консолі Nintendo Entertainment System і Sega Mega Drive, а також портативну систему Game Boy Advance. Маріо, Соник і інші персонажі, разом з якими ви провели дитинство, знову будуть з вами. Але в цей раз не доведеться підключати до телевізора громіздку приставку - досить дістати маленький гаджет з кишені.

Зовнішність консолі традиційна для кишенькових приставок: в центрі розташовується 5-дюймовий сенсорний екран з роздільною здатністю 800 × 480, а по боках його обрамляють кнопки і джойстики. Екран відмінно підходить не тільки для ігор, але і для перегляду фільмів і зображень. Яскравий, широкий і шалено реалістичний - з ним очі ніколи не втомляться.

В основі пристрою лежить мультимедійний процесор Allwinner F13, що працює на частоті 700 МГц. Графічний процесор підтримує будь-які ігрові новинки (в тому числі і 3D). У головному меню IconBIT XFire 550DV присутній 12 ігор, але на самій приставці вже записані різні ігри - в цілому їх кілька сотень. Серед усього різноманіття можна знайти гру на свій смак.

За сумісництвом пристрій являє собою Full HD мультимедіа плеєр, з яким не доведеться нудьгувати. У будь-який момент можна послухати музику або подивитися зображення і фільми в Full HD якості. Девайс підтримує формати avi, divx, mp4, mkv, wmv, mpg, mpeg, dat, vob, m2ts, mts, ts, tp, mov, flv, mp3, wav, aac, wma, ogg, ac3, dts, flac, ape , jpeg, gif, bmp і png. Більш того, вміє відкривати електронні книги в розширеннях txt, tts, pdf і epub.

Консоль iconBIT xFire 550DV обладнана 5 Мп камерою - завжди можна відобразити найяскравіші моменти з життя. Більш того, камера підтримує зйомку відео в форматі HD (720p). Всі дані зберігаються на вбудованій пам'яті 4 ГБ, але при необхідності можна використовувати microSDHC карту об'ємом до 32 ГБ.

Портативна ігрова консоль iconBIT xFire 550DV стане чудовим подарунком для геймера будь-якого віку. Поспішайте, новинка вже надійшла в продаж в магазини мережі MOYO!

Коментарі
Залиште коментар