Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

iconBIT: цифрові медіаплеєри з підтримкою 3D і Android

Дата публікації: 31.01.2012 11:08
Дата оновлення: 31.01.2012 11:08

За рахунок підтримки 3D контенту, потужної апаратної начинки і багатому функціоналу медіаплеєри iconBIT виробляють справжній технологічний прорив 2012 года!

По суті обидва медіаплеєра є багатофункціональними пристроями, які замінять цілу в'язку мультимедійних пристроїв. При цьому вони здатні задовольнити не тільки технічні вимоги, але і естетичні почуття навіть найвимогливіших користувачів.

Однією з унікальних особливостей медіаплеєрів iconBIT є наявність в них двох операційних систем: фірмової RTD і популярної Android. При цьому обидві оболонки завантажуються одночасно, і користувач може перемикатися між ними. Крім того, ОС Android дає можливість встановлювати безліч додатків на зразок ігор, браузерів, файлових менеджерів і т. Д.

З виходом оновлень, ОС Android можна буде оновити до версії 4.0 з кодовою назвою Ice Cream Sandwich, яка обрадує власників новими можливостями і футуристичний інтерфейсом.

Обидві новинки оснащені потужним процесором Realtek RTD1186DD (750 МГц), за рахунок чого отримали ряд технічних можливостей, які іншим плеєрів поки просто недоступні. Так, наявність інтерфейсу HDMI версії 1.4 дозволяє гаджетам виводити на телевізор повноцінний 3D-контент у форматі Full HD зі звуком Dolby TrueHD і DTS-HD Master Audio.

Як джерело даних можна використовувати опціональний Wi-Fi адаптер для доступу до мережевих ресурсів без використання кабелю, а в моделі iconBIT XDS73D ще й опціональний жорсткий диск SATA I/II під який в корпусі медіаплеєра передбачено місце для установки.

У набір інтерфейсів обох медіаплеєрів також входять: цифровий коаксіальний і оптичний аудіовиходи, два порти USB 2.0 і один USB 3.0, eSATA для підключення жорсткого диска (тільки в моделі XDS73D) і мережевий порт LAN (Ethernet), наявність якого дозволяє інтегрувати плеєри в домашню дротову мережу з виходом в Інтернет. Для підключення старих аналогових телевізорів передбачені композитні та компонентні роз'єми.

Крім Інтернет-сервісів і Android додатків, пристрої iconBIT підтримують вбудовані Samba і FTP сервери, а також торрент клієнти Transmission і Btorrent.

Файловий браузер дозволяє вибрати потрібний накопичувач (мережевий пристрій, медиасервер і ін.) І здійснювати навігацію по його ієрархічній структурі. Вміст обраної папки (розділу) можна вивести на екран в режимі попереднього перегляду в якому буде відображатися вміст вибраного елемента (зображення, відео, а в разі звукових записів - дані тегів).

Обидва пристрої підтримують файлові системи NTFS/FAT32/EXT3 і дозволяють відтворювати практично всі формати сучасних медіафайлів, в тому числі від HD відеокамер. Реалізована підтримка роботи з меню відеодисків DVD і Blu-ray (в тому числі збережених у вигляді образу ISO).

Відзначимо, що до медіаплеєра iconBIT можна підключити USB-клавіатуру і USB-миша, вони прекрасно підтримуються в додатках Android і зручні для Інтернет-серфінгу. Хоча і пульт дистанційного керування, який є в комплекті, досить функціональний і має всі звичні кнопки управління.

Обидва пристрої мають стильний і строгий дизайн, а їх компактний розмір дарує свободу у виборі місця установки.

Медіаплеєри iconBIT XDS1003D і iconBIT XDS73D - відмінний вибір для тих з нас, хто підбирає всеформатний медіаплеєр з підтримкою 3D і високою мережевий продуктивністю.

Купити новинки можна в магазинах цифрової та IT-техніки MOYO вже зараз, тим більше надійність, якість і гарантія пристроїв поєднуються з їх доступною ціною.

Коментарі
Залиште коментар