Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Чохли та сумки Golla вже у продажу!

Дата публікації: 24.06.2010 17:04
Дата оновлення: 24.06.2010 17:04

Мережа Магазинів цифрових рішень «MOYO» повідомляє про надходження в продаж нової колекції сумок і чохлів Golla для ноутбуків, нетбуків, мобільних пристроїв, фото техніки.

1. Чохли Golla для мобільних телефонів і плеєрів

За заявами виробника, вони функціональні, забезпечують надійний захист пристрою і, що важливо, здатні підкреслити стиль та індивідуальність власника. Носити їх можна на шнурку, на ремені або кріпити усередині сумки за допомогою липучок або карабіна. Чохли підходять за розміром до переважної більшості мобільних телефонів і mp3-плеєрів. Приємні доповнення – кишеньки для навушників, кредитних карт, номерків, грошових купюр, пластикових карт-ключів.

У новій колекції чохлів для mp3-плеєрів представлені надтонкі водонепроникні моделі. Вибір малюнків і забарвлення чохлів дуже великий – починаючи від легких романтичних візерунків, закінчуючи помаранчевими картинками.

Велика частина колекції чохлів присвячена різноманітним портативних пристроїв, таким стає все популярнішим останнім часом (наприклад, смартфони і GPS-навігатори).

2. Чохли та сумки для фотоапаратів

Компанія Golla фотолюбителям до надає вибір чохлів і сумок для фотоапаратів. Модельний ряд нової колекції охоплює всілякі цифрові фотокамери, починаючи з чохлів для мініатюрної фототехніки аматорського класу, закінчуючи сумками для куди більш об'ємних професійних і напівпрофесійних камер.

Чохли Golla для невеликих цифрових фотоапаратів мають язичок для поясного кріплення, при бажанні можна скористатися фірмовим шнурком, що йде в комплекті, або карабіном. Всі цифрові сумочки мають один універсальний розмір, а за рахунок унікальної технології, м'якого наповнення і спеціальних тканин вони підходять практично для всіх сучасних компактних фотокамер. Присутні і застібка-блискавка і додатковий маленький внутрішній кишеньку.

3. Сумка для ноутбука

Стильний дизайн і мінімальна вага, чітко продумана внутрішня конструкція – ось що виділяє сумку для ноутбука Golla серед безлічі інших сумок, зі слів виробника. ВНУТРІШНІ Стінки-Подушечки з спіненого матеріалу оберігають ноутбук. Кишеньки На застібці-блискавки підтримують порядок серед дрібниць і аксесуарів. Ремінь Регульованої довжини не ковзає по плечу завдяки спеціальному матеріалу, він також забезпечений спеціальною подушечкою, що розподіляє вагу сумки по завзятій поверхні. Є можливість підібрати сумку для ноутбука з діагоналлю від 11.6 до 17.3 дюйма, а також вибрати колір, орнамент, малюнок і матеріал відповідний майже будь-якого стилю.

4. Папка для ноутбука

Папки Golla забезпечені потайний ручкою для носіння, яка при необхідності ховається в особливі кишеньки. Є й додаткова кишеня для паперів. М'які внутрішні стінки з особливим ущільненням захищають ноутбук від подряпин і ударів, а мобільна внутрішня перегородка дозволяє зафіксувати ноутбук розміром від 10.2 до 17.3 дюйма.

5. Рюкзак для ноутбука

У тонкому і компактному на вигляд рюкзаку Golla одночасно може розміщуватися досить багато речей: це не тільки ноутбук, але і книги, зошити, папки, будь-які аксесуари, а може і форма для спортзалу. Відділення для ноутбука (розташоване у спини) має м'які захисні стінки-подушечки, а основне відділення рюкзака широко відкривається, в ньому є кілька кишеньок, в тому числі мають прозорі внутрішні стінки.

Придбати аксесуари Golla колекції 2010 року можна вже зараз у нас !!!

Коментарі
Залиште коментар