Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

10 кращих WI-FI роутерів ASUS

Дата публікації: 26.08.2018 10:58
Дата оновлення: 26.08.2018 10:58

 лучшие роутеры Асус

Класний роутер – запорука того, що користувач не від довжини сторінки в інтернеті і зможе організувати комфортні умови для роботи і розваг. Таке обладнання стане в нагоді і в квартирі, і в офісі, і в міні-готелі, і навіть у невеликому кафе. Тут – добірка крутих моделей, випущених ASUS – компанією, яка славиться якісними пристроями. Стаття розповідає про основні особливості кожного з 10роутерів, що увійшли до рейтингу Кращих. Ця інформація допоможе зупинитися на найкращому варіанті.

ASUS RT-N11P

Девайс оснащений усім необхідним, щоб стабільно і швидко працювати: дві зовнішні антени, 4 LAN з пропускною здатністю до 100 мб/с, і Wi-Fi зі швидкістю до 300 Мбіт/ С. Звичайно, гідною швидкістю повинен мати БУДЬ-ЯКИЙхороший роутер. Отже варіант від ASUS увійшов до рейтингу найкращих не тільки завдяки швидкості.
Примітка: у роутера сучасний стандарт Wi-Fi – 802.11 b/g/n.

ASUS RT-N11P

Огляд чотирьох основних особливостей цього Асуса:

  1. Модель ідеально підійде для великого офісу чи квартири. Крім того, що девайс працює як маршрутизатор і, звичайно, грає роль точки доступу, він також може виступити повторювачем. Іншими словами, він здатний посилити бездротовий сигнал, тим самим збільшивши покриття.
  2. Надійність – SSID ідентифікаторів у роутера цілих 4 штуки. Вони не дадуть стороннім заволодіти мережею.
  3. RT-N11P створювати до трьох гостьових мереж з персональними правами доступу для кожної. Редагування інших параметрів також можливе.
  4. За комфорт адміністрування відповідає фірмовий інтерфейс ASUSWRT. «Майстри налаштування» дозволяють швидко та легко вибрати необхідну конфігурацію для інтернет-з'єднання або бездротового фільтра. Звертатися по допомогу до професіоналів не обов'язково.

ASUS RT-N12

Висока швидкість, швидке підключення, просте налаштування та надійність. У цьому роутері є все необхідне для безпечної та комфортної роботи вдома чи офісі. Характеристики моделі вже роблять його гідним зайняти місце в огляді найкращих, не кажучи про приємні особливості.

Головні технічні характеристики роутера від ASUS
Максимальна швидкість Wi-Fi 300 мб/с
Стандарт Wi-Fi 802.11 b/g/n
Швидкість LAN/WAN портів до 100 мб/с
Кількість LAN/WAN портів 4
Кількість антен 2

 ASUS RT-N12

Вартості мережного пристрою:

  • Підходить для будь-яких завдань: швидко передає дані по бездротовому з'єднанню. Це дозволяє комфортно проводити онлайн аудіо-, відеоконференції, грати, а також створити телефонію типу IP.
  • Quick Internet Setup – дозволяє за дві секунди налаштувати девайс самому.
  • У користувача є можливість контролювати різні опції та права доступу для Гостей. За це варто дякувати 4 мережам з окремим SSID для кожної, які можна створити. Вибір широти смуг, відкриття або обмеження доступу до мережі, включаючи і локальну, якійсь групі користувачів – все це стало можливим.
  • За півхвилини пристрій буде готовий до роботи. Все завдяки тому, що воно автоматично визначає провайдерські налаштування.
  • Як і попередня модель в рейтингу, RT-N12 трирежимний варіант. Він також може виконувати функції точки доступу та маршрутизатора. Та й повторювач нагоді, особливо в приміщеннях з великою площею – покриття зросте.

ASUS RT-N18U

Досить потужний девайс оснащений трьома антенами зовнішнього типу, які при необхідності легко знімаються. Ця модель швидше за попередні пристрої, що увійшли до списку топ-моделей від Асус.

Примітка: апарат відповідає Wi-Fi стандарту 802.11 b/g/n, оснащений чотирма LAN-входами (до тисячі мб/с). Крім того, у моделі присутні два USB-порти третьої та другої версій.

ASUS RT-N18U

Огляд кращих рис цього Asus:

  • «Флеш» серед роутерів: цей супергерой має швидкий Wi-Fi – 600 Мб/с.
  • Підтримка VPN для створення віртуальної мережі та віддаленого доступу до неї.
  • Максимальний комфорт у роботі досягається завдяки віддаленому управлінню, за яке відповідають WEB-інтерфейс, Telnet, SNMP.

Примітка: попри більш габаритну, ніж у девайсів початкового рівня, конструкцію, апарат досить легкий. При цьому RT-N18U оскільки оснащений прогумованими ніжками.

  • Безпечне з'єднання: такі функції, як фільтрація IP та MAC адрес, вмісту URL, девайс також підтримує.
  • Пристрій можна закріпити на стіні, якщо хочеться заощадити місце.

ASUS RT-AC51U

Гідний варіант для дому та невеликого офісу. Як і інші моделі зі списку, ця оснащена чотирма LANами, а також USB-РОЗ'ЄМОМ, Що забезпечує комфорт. Дві Антени здатні поширити Wi-Fi На достатню відстань і добре справляються з перешкодами на зразок стін та перегородок.

ASUS RT-AC51U

5 цікавих якостей Асуса:

  1. Один із найкращих у плані швидкості: LANи можуть видавати показники в сютню мегабіт. А показник Wi-Fi найсучаснішого стандарту здатний здивувати навіть привереду – сім сотень із зайвим мегабіт. Таких результатів вдалося досягти завдяки тому, що роутер здатний одночасно працювати на 2,4 та 5 ГГц (300 та 433 мб/с).
  2. Використовуючи USB-інтерфейс, можна підключити до RT-AC51UРІЗНІ гаджети. Поставивши Зовнішній носій інформації, користувач може запустити Aicloud Та скористатися фірмовою хмарою. Той Самий USB МОЖЕ використовуватися і для принтерів, а також для іншої периферії.
  3. Самому налаштувати апарат – не проблема, адже є спеціальне ПЗ.
  4. Інтегрована програма-завантажувач дозволяє завантажувати дані на зовнішній жорсткий диск без комп'ютера. Також можна віддалено перевіряти статус завантажень та керувати ними. Крім того, використовуючи інтегрований медіа-сервер, файли із зовнішнього накопичувача можна транслювати практично на будь-який сумісний девайс (ігрову консоль, ТВ, ноутбук або ПК).
  5. VPN-сервер також підтримується, що дозволяє входити до мережі віддалено.

Читайте також: ТОП-10 кращих Wi-Fi роутерів

ASUS RT-AC1200

Компактні розміри, висока швидкість і надійність – все це вдало поєднується в моделі роутера від ASUS. Чотири антени, коефіцієнт яких становить 5 дБі, пропускна здатність до 300 мб/с та відповідність стандарту 802.11 b/g/n/ac роблять варіант одним з найкращих для домашнього або офісного застосування.

ASUS RT-AC1200

Причини, з яких модель увійшла до рейтингу кращих Асусів:

  • Солідний радіус дії та стабільна робота комп'ютерів, планшетів та інших пристроїв навіть на пристойній відстані від роутера. Прийом сигналу по приміщенню однаково ефективний незалежно від розташування лептопа або інших гаджетів, а також завдань, що виконуються користувачем.
  • Можливість підключення зовнішнього Накопичувача за допомогою інтерфейсу USB типу 2.0 дозволяє транслювати з нього мультимедіа-файли всередині мережі.
  • Батьківський контроль – дає можливість встановити обмеження доступу до певних сайтів. Зручна штука не лише для батьків, а й для офісних працівників.
  • Двухдіапазонний режим, в якому працює RT-AC1200, дарує приголомшливу швидкість. Так, по Wi-Fi може передаватися 867 Мбіт даних за мить.

ASUS RT-AC1200G+

Безпровідний варіант здатний працювати у двох діапазонах, частота яких дорівнює 2,4 та 5 Гц. Чотири потужні антени і стільки ж входів типу LAN, максимальна пропускна здатність яких дорівнює 1 Гб/с – вже тільки за це роутер стає гідним зайняти місце в огляді кращих пристроїв, випущених фірмою.

ASUS RT-AC1200G+

Показника до 1167 мб/с досягає швидкість Wi-Fi, що теж дуже навіть непогано. Для комфортного виконання практично будь-яких завдань таких характеристик більш ніж достатньо, чи то будинок, чи офіс.

Чим хороший:

  • Роутер оснащений USB версії 2.0, тому до нього без проблем можна підключити сканер або накопичувач.
  • Система батьківського контролю – дає можливість обмежити деяким користувачам мережі доступ до певних інтернет ресурсів.
  • Підключити пристрій зможе навіть рядовий користувач ПК. Послуги майстрів-професіоналів не знадобляться. За це варто дякувати комфортному інтерфейсу Асуса. З його допомогою можна швидко та просто підключити девайс, створити та налаштувати мережу, керувати всілякими опціями.
  • Збільшена швидкість, з якою апарат передає дані + збільшена зона покриття роблять RT-AC1200G+ із кращих рішень для будинків та офісів з великою площею." Розумна" технологія ASUS AiRadar здатна зрозуміти, де знаходяться пристрої, які під'єднані до мережі, і перетворити сигнал із всеспрямованого на односпрямований, збільшуючи тим самим його потужність.

Нагоді: Як відновити забутий пароль роутера: 2 дієвих методу

ASUS RT-AC58U

Стабільна робота, швидкість, можливість підключення сторонніх пристроїв для розширення функціональних можливостей моделі, простота підключення та сучасні функції, які дозволяють досягти максимальної ефективності навіть у великих приміщеннях – все це здатне зробити роутер найкращим. І все це успішно збалансовано в моделі від ASUS.

Примітка: варіант оснащений чотирма антенами прийому/передачі сигналу, а також має 4 LAN-порти, показник продуктивності яких дорівнює 1 Гб/с.

ASUS RT-AC58U

Огляд основних причин, з яких модель потрапила в рейтинг:

  • Роутер має два робочі діапазони (5 і 2,4 ГГц), де працює зі швидкістю 867 і 400 Мбіт/с, що забезпечує високу продуктивність та солідну зону покриття мережі.
  • При підключенні до мережі множини різних девайсів (ноутбуків, ПК) вдається отримати максимально високий рівень продуктивності за рахунок розробки MU-MIMO.
  • ДО моделі можна підключати додаткові апарати, наприклад, принтер або модем-флешку. Автори інтегрували в нього роз'єм USB швидкої – третьої – версії.
  • Cortex-A7, який має 4 ядра, дозволяє пристрою передавати дані швидко. Крім того, у RT-AC58U ОЗП.
  • Фірмова хмара – додає комфорту. Доступ до інформації простий та зручний завдяки мобільного ПО. Можливість практично миттєво публікувати мультимедіа-контент у популярних соцмережах є у кожного користувача. Програма сумісна з платформами iOS та Android.

ASUS RT-AC68U

Девайс для шанувальників дійсно пекельної швидкості. На 5 ГГц показники практично ідентичні параметрам Gigabit Ethernet. Такий роутер здатний змусити інтернет" літати". Модель оснащена трьома потужними антенами, тому забезпечує відмінне покриття по всій квадратурі.
Як і інші пристрої в рейтингу, цей Асус оснастили чотирма LAN входами, що пропускають до 1 Гб. Щоб апаратом було зручно користуватись, у нього вбудували USB третьої версії. Господар такого приладу зможе приєднати до нього 3G або 4G модем, зовнішній жорсткий диск, БФП та інше корисне обладнання.

 ASUS RT-AC68U

7 привабливих характеристик:

  1. ASUS працює у двох діапазонах і демонструє вражаючі результати, забезпечуючи мережі майже дві тисячі мегабіт пропускної спроможності на секунду. Збільшенню швидкості передачі інформації через мережу сприяє технологія Broadcom TurboQAM.
  2. AiMesh – дає можливість створювати суперпотужну мережу Wi-Fi, приєднуючись до сумісних роутерів.
  3. Якщо користувач підключить зовнішній HDD до девайсу, отримає доступ до хмарного «сейфу» AiCloud.
  4. Технологія AiProtection — це вдосконалена функція «батьківського контролю», а також забезпечує захист від шкідливого ПЗ та блокує доступ до ненадійних сайтів.
  5. За роботу пристрою відповідає досить потужний процесор з ДВОМА ядрами на борту.
  6. Знахідка для геймерів – RT-AC68U транслювати будь-які сучасні ігри для ПК на мобільні гаджети завдяки технології NVIDIA GameStream™. Технологія підтримується при роботі з девайсами, які мають відеокарти GeForce® GTX.
  7. Одночасна підтримка до 300 000 з'єднань.

НА тему: ТОП-4 кращих виробників роутерів

ASUS RT-AC87U

Роутер з двома діапазонами, який здатний забезпечити швидкість до 2334 Мбіт/с. Девайс оснащений входами Gigabit Ethernet, четвіркою портів типу LAN та такою ж кількістю антен, які забезпечують солідну область покриття мережі. Модель стабільно і швидко працює, просто підключається. Безпечна та продуктивна робота гарантована.

ASUS RT-AC87U

За що потрапив у рейтинг:

  • Загальної пропускної спроможності RT-AC87U ніж достатньо для виконання більшості завдань, включаючи трансляцію відео в 4К та UHD.
  • Захист за вищим розрядом. AiProtection + Trend Micro – технології, які відповідають за безпеку, забезпечуючи захист від вірусів і є сучасний варіант «батьківського контролю».
  • ASUS AiCloud – доступ до хмарних сервісів при підключенні жорсткого диска до будь-якого з двох інтерфейсів USB, за допомогою яких також можна підключити модем або принтер.
  • За роботу Асуса відповідають 2 процесори по 2 ядра, отже у продуктивності йому відмовиш.
  • Швидкість – його коник. Показники швидкості з'єднання – 1750 Гб/с, а швидкість при підключенні до портів – до 1 Гб/с.
  • ПО для резервного копіювання (при роботі з APPLE). Інтегрований VPN теж порадує.

ASUS RT-AC88U

Швидкість Wi-Fi до 3167 Мбіт/с – це реально. Для цієї моделі немає нічого неможливого. Мультизадачність, стабільна робота, маса додаткових можливостей та простота використання – ось чому роутер завоював місце в рейтингу найкращих. До того ж, з його налаштуванням упорається будь-який: все зрозуміло інтуїтивно.

 ASUS RT-AC88U

5 приємних якостей пристрою:

  1. Надшвидкість: технологія Broadcom® NitroQAMTM дозволяє передавати в одну мить 2167 Мбіт.
  2. Захищеність інформації та мережі: за безпечне з'єднання та «батьківський контроль» відповідає AiProtection.
  3. ДО RT-AC88U можна підключати купу пристроїв: 8 портів Ethernet забезпечать комфортне підключення комп'ютерів та лептопів. А вже по Wi-Fi можна приєднати набагато більше 8 девайсів.
  4. Подвійне прискорення – дозволить забути про затримки в онлайн-іграх. Інтернет «літатиме». Геймери оцінять можливість налаштувати пріоритет швидкості.
  5. Контролювати роботу пристрою та керувати опціями можна за допомогою програми смартфонів.

Дивіться також: Як підключити і налаштувати ADSL-маршрутизатор: 5 простих кроків

Який би роутер з цього списку не припав користувачеві до душі – він точно буде гідний вибору. Всі моделі, що увійшли до рейтингу кращих ПРИСТРОЇВ ASUS, порадують чудовим, швидким і надійним з'єднанням, можливістю підключати безліч пристроїв без проводів та іншими приємними плюшками, серед ЯКИХ доступ до фірмової хмари. Єдине, що можна порадити: останні моделі в огляді ідеально підійдуть для офісу, квартири з великою квадратурою та навіть міні-готелю. Якщо ж приміщення невелике, можна заощадити і купити трохи менш швидкісну модель: її все одно вистачить.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії