Набір кухонного посуду LUXBERG Valencia 12 предметів з високоякісної харчової нержавіючої сталі. Дно 5-ти шарове, індукційне, капсульного типу (0.3мм алюміній + 1.8мм сталь + 0.3мм алюміній + капсула з нержавіючої сталі) з високими термоаккумулирующего і енергозберігаючими властивостями. Посуд нагрівається швидко і рівномірно, що запобігає точки перегріву і їжа не пригорає. Зовнішня поверхня комбінована – глянцева і матова. На внутрішній стінці мірна шкала для точного дозування рідких продуктів. Кришка скляна з паровідводом і ободом з нержавіючої сталі для запобігання тріщин і відколів. Підходить для всіх типів плит, включаючи індукційну і стеклокерамическую. Ручки з нержавіючої сталі з надійним клепочним кріпленням.
У набір входить:
- кухлик 1,8л Ø16x10,5см з кришкою;
- каструля 1,8л Ø16x10,5см з кришкою;
- дві каструлі 2,5 л Ø18x11,5см з кришками;
- каструля 3,5л Ø20x12,5см з кришкою;
- каструля 5,8 л Ø24x14,5см.
Посуд LUXBERG Valencia проста в чищенні і догляді. Можна мити в посудомийній машині.
Високоякісна нержавіюча сталь стійка до впливу кислот і лугів, не змінює смак і колір їжі. Цей матеріал володіє малою пористістю, за рахунок чого поверхню посуду не змінюється з часом і служить довше. У такому посуді можна готувати і довго зберігати будь-які продукти, навіть містять молочну кислоту. Їжу в такому посуді можна перемішувати звичайної ложкою, а не спеціальною пластиковою або дерев'яною лопаткою.
Переваги посуду з нержавіючої сталі:
- виняткова довговічність;
- не потребує складному догляді. Її Легко мити, при цьому можна використовувати практично будь-які засоби. ОБ 11}} посудомийній машині вона не постраждає;
- в каструлях з нержавіючої сталі можна готувати їжу практично без використання масла, не боячись, що продукти пригорять;
- має привабливий зовнішній вигляд і надовго зберігає його;
- посуд з нержавіючої сталі екологічна. Вона не виділяє в їжу ніяких шкідливих речовин, навіть якщо подряпати внутрішню поверхню.
Особлива конструкція капсульного дна
Капсульне дно посуду ТМ LUXBERG є три шари алюміній-сталь-алюміній (товщиною більше 3 мм), поміщені в капсулу з нержавіючої сталі. Всього п'ять шарів.
На відміну від звичайного капсульного дна, де шари мають структуру сталь-алюміній-сталь, така конструкція забезпечує посуді вищі термоаккумулирующего властивості за рахунок збільшення шарів алюмінію. В результаті посуд нагрівається швидше і рівномірніше, а їжа не пригорає, завдяки відсутності локальних «точок перегріву».