Всі прогресивні тенденції втілились в кухонному посуді BOHMANN. Посуд виготовляється з нержавіючої, хромонікелевої сталі марки 18/10.
Товсті стінки посуду, масивне дно і щільно прилегла кришка роблять можливим приготування їжі з мінімальною кількістю масла і води. Користуючись посудом BOHMANN для приготування їжі, Ви максимально зберігаєте натуральний смак продуктів, вітаміни, поживні і мінеральні речовини. Всі кухонні предмети виготовлені із застосуванням технології подвійного і потрійного капсулювання дна. Це робить можливим ефективне використання кухонного посуду BOHMANN на всіх видах побутових і професійних плит: газових, електричних, спіральних, керамічних і ін.
Застосування технології багатошарового дна створює ефект утримання тепла – їжа готується і після відключення плити завдяки термоаккумулирующим властивостями посуду. Точно такий же прийом споконвіку використовувався в російських печах. Після жорсткого термічного впливу, чавунець містився в духове відділення печі, і там продукт нудився і доходив до стану повної готовності, за рахунок тепла накопиченого баняків.
Ще одним значною перевагою, перед іншою представленої на ринку посудом, є і те, що конструкція дна посуду BOHMANN дозволяє готувати одночасно до трьох блюд, використовуючи при цьому всього одну конфорку. Каструлі щільно встановлюються одна на іншу і Ви отримуєте можливість приготування продуктів на пару. Це допоможе Вам готувати максимально корисну для здоров'я їжу, економити час, оптимізувати витрати енергоносіїв і максимально використовувати робочу поверхню вручений плити.
Ручки посуду BOHMANN, завдяки особливій конструкції і способу кріплення не нагріваються при готуванні, залишаються лише теплими. Ви можете забути про прихватках і хворобливих опіках від необережного дотику ручок посуду.
Переваги
- набори посуду BOHMANN виготовляються з високоякісної нержавіючої сталі, цей матеріал став так широко відомий і популярний завдяки своїй стійкості до корозії і кислот
- зносостійкість, довговічність і надійність нержавіючої сталі, а так ж першокласна обробка виробів забезпечують практично необмежений запас міцності і незмінно привабливий зовнішній вигляд посуду BOHMANN
- капсульне багатошарове дно з товстої алюмінієвої пластиною володіє високими термоаккумулирующего властивостями і скорочує час приготування на 30%
- застосування технології багатошарового дна створює ефект утримання тепла – їжа готується і після відключення плити завдяки термоаккумулирующим властивостями посуду
- діаметри виробів відповідають загальноприйнятим розмірами конфорок побутових плит
- посуд з нержавіючої сталі BOHMANN адаптована до всіх джерел нагріву, включаючи індукцію
- посуд з нержавіючої сталі бездоганна в питанні гігієни і простоті догляду
- полірована поверхня має привабливий зовнішній вигляд і легко піддається чищенню
- приваблива і практична посуд BOHMANN стане найважливішим доповненням до Вашої сучасній кухні і допоможе Вам створювати кулінарні шедеври день за днем.
Розміри і об'єм каструль:
- Каструля зі скляною кришкою: 16х10.5 – 2.1л;
- каструля зі скляною кришкою: 18х11.5 – 2.9л;
- Каструля зі скляною кришкою: 18х11.5 – 2.9л;
- Каструля зі скляною кришкою: 20х12.5 – 3.9л;
- Каструля зі скляною кришкою: 22х13.5 – 5.1л;
- Каструля зі скляною кришкою: 24х14.5 – 6.6л;