Кількість приладів – 1 шт.
Призначення млин для спецій
Матеріал приладів дерево (бук)
Матеріал кришки метал, дерево (бук)
Додатково
- Особливості регулятор ступеня помелу (6 ступенів помелу)
- Висота 22 см
Рекомендації з використання:
- не використовуйте для солі або будь-якої іншої прянощі крім перцю (навіть для ягід під назвою" рожевий перець")
- не використовуйте для вологої морської солі та соляної квітки (Геранд, Ре, Мальтон, рожева сіль та інші)
- витирати сухою та м'якою ганчірковою
- не мити в посудомийній машині
- запобігати вологості і спеки
Млин для спецій Peugeot перцю Paris u-Select 22см
Чудово впорається з подрібненням навіть найтвердіших горошин перцю.
Млин для перцю Peugeot Paris U'Select впорається з подрібненням навіть найтвердіших горошин перцю і стане гарним доповненням обіднього столу: вона зроблена у неповторному стилі з елементами класики, з ніжними плавними лініями та в яскравому глянцевому чорному кольорі. Виготовляється з екологічно чистого бука. Ця серія млинів виробляється з екологічно чистого бука, вирощеного та обробленого за особливого температурного режиму. До речі, у Франції використовувати це дерево для виробництва має право лише компанія Peugeot. Корпус дуже міцний, покритий білим лаком, не тріскається та не розсихається при тривалому використанні. Зубці довго не втрачають своєї гостроти. Механізм сталевий, покритий спеціальним запатентованим напиленням, що забезпечує довговічність, зносостійкість, гостроту зубців та стійкість до корозії. Механізм U'SELECT – попереднє регулювання помелу. витончене бачення предмета завдяки своїй новій запатентованій системі U'SELECT – попереднього регулювання помелу. Одним рухом руки Ви отримуєте помел за індивідуальною схемою. Достатньо повернути втулку, з нержавіючої сталі, в нижній частині млина і вибрати те положення, яке відповідає потрібному вам ступеню помелу. Повертаючи втулку добиваємося тоншого помелу, таким чином можна задати потрібний помел, не побоюючись зміни розміру крупинок під час роботи приладу. Запатентована технологія U'SELECT дозволяє підібрати ступінь помелу спецій так, щоб досягти ідеальної гармонії з кожною стравою.