Характеристики Кухонний ніж Tramontina Professional Master для м'яса 152 мм White (24637/086)
Основні характеристики
Призначення | Для м'яса |
Артикул | 24637/086 |
Штрихкод | 7891112053724 |
Відгуки та питання про Кухонний ніж Tramontina Professional Master для м'яса 152 мм White (24637/086)
- За замовчуванням
- По даті
- За корисністю
- За кількістю відповідей
Опис Кухонний ніж Tramontina Professional Master для м'яса 152 мм White (24637/086)
Ідеальні ножі для професійного використання Ножі серії MASTER - ідеальні ножі для професійного використання, надійні і міцні, довговічні з чудовою, відмінною здатністю нарізування. Лезо - нержавіюча сталь DIN 1.4110, товщина 2mm. Характерна риса цієї серії - поліпропіленова ручка з антибактеріальним покриттям Microban (мікробан), яке забезпечує захист від запахів, бруду і цвілі, запобігає зростання грибків і бактерій. Більше гігієни і безпеки в приготуванні їжі. Антибактеріальний ефект триває так само довго як життя самого товару. V-образна форма заточування леза Ідеальна V-образна форма заточування леза гарантує точне акуратне нарізування, навіть після тривалого використання. Ручка - зручна, масивна і ергономічна для комфортного і безпечного захоплення, спеціальна структура покриття не дозволяє ножу ковзати в руці. Традиційне лідерство в світовому бізнесі Коли приходить час готувати, навряд чи можна знайти помічника краще, ніж Tramontina. Виробник кухонного начиння з нержавіючої сталі, алюмінію з антипригарним покриттям, пластика і дерева Tramontina зберегла своє традиційне лідерство в світовому бізнесі товарів для кухні, розвиваючи і оптимізуючи виробництво всіх провідних ліній кухонних аксесуарів. Трамонтіне вдалося розробити і впровадити якісну стильну, максимально зручну кухонне начиння з необмеженим терміном експлуатації. Виробництво з найкращою нержавіючої сталі Tramontina виробляє кухонне начиння тільки з найкращою 18/10 нержавіючої сталі, відполірованої до дзеркального блиску, яка з часом не тьмяніє і не темніє. Кожен елемент розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак, як звичайного домовласника, так і найбільш вимогливого професійного кухаря.