Характеристики Хлібопіч GORENJE BM 900 AL
Основні характеристики
Тип | Хлібопіч |
Модель | BM 900 AL |
Функції та можливості | Вибір розміру хліба, Таймер |
Кількість програм | 12 |
Максимальна потужність, Вт | 615 |
Максимальна вага випічки, кг | 0,9 |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь, Пластик |
Особливості конструкції | Дисплей, Оглядове вікно |
Лопаток для замісу | 2 |
Форма випічки | Цегла/Кругла |
Програми приготування хліба | Пшеничний, Житній, Французький, Цільнозерновий |
Приготування кондитерських виробів | Джем/Варення/Кекс |
Програми приготування тіста | Для пельменів, Для піци |
Антипригарне покриття | Тефлоновое |
Вага, кг | 8,4 |
Артикул | BM900AL |
Штрихкод | 3838942623806 |
Показати всі характеристики
Відгуки та питання про Хлібопіч GORENJE BM 900 AL
- За замовчуванням
- По даті
- За корисністю
- За кількістю відповідей
Опис Хлібопіч GORENJE BM 900 AL
Хлебопечка GORENJE BM 900 AL Просте і зручне приготування випічки за допомогою 12 попередньо встановлених програм: Основна (Basic) Заміс і підйом тесту, випічка звичайного хліба. Для підсилення смаку додаються додаткові інгредієнти. З цілісної муки (Wholewheat) Заміс і підйом тесту, випічка хліба з НЕ просіяного пшеничного борошна. Не рекомендується користуватися функцією затримки запуску, оскільки через це може погіршитися якість випічки. Французька випічка (French) Заміс і підйом тесту, випічка хліба при підйомі більшої тривалості. Хліб, спечений в цьому режимі, буде мати більш хрустку скоринку і пишний м'якуш. Швидке (Quick) Заміс і підйом тесту, випічка буханки протягом меншого часу, ніж при виконанні програми «Basicbread». Однак хліб, спечений при використанні даної настройки, зазвичай менший за розміром і має щільний м'якуш. Солодке (Sweet) Заміс і підйом тесту, випічка здоби. Для підсилення смаку додаються додаткові інгредієнти. Тістечко (Cake) Заміс, підйом тесту і випічка за умови, що підйом тесту досягається за рахунок використання соди або розпушувача. Джем (Jam) Приготування варення і конфітюру. Перш ніж помістити фрукти або овочі в деко, їх необхідно порізати на кубики. Тісто (Dough) Заміс і підйом, але без випічки. Тісто виймається і використовується для випікання булочок, піци, пропареного хліба. Ultrafast Заміс і підйом тесту, випічка за короткий період часу буханки, що має щільний м'якуш. Випікання (Bake) Тільки випікання без замісу і підйому. Також використовується для збільшення тривалості випікання з вибраними настройками. Десерт (Dessert) Заміс і підйом тесту, випічка десертів. Домашня випічка (Homemade) Дозволяє користувачеві самостійно програмувати хлібопічку для скидання замісу, підйому, випікання і режиму підігріву на кожному етапі.