Посуд від компанії Luxberg задовольнять найвишуканіші кулінарні фантазії сучасної господині.
Каструля LUXBERG SAMBA з високоякісної харчової нержавіючої сталі. Об'єм 2.7л, діаметр 18см, глибина 11.5см. Дно 5-ти шарове, індукційне, капсульного типу (0.3мм алюміній + 1.8мм сталь + 0.3мм алюміній + капсула з нержавіючої сталі) з високими термоаккумулирующего і енергозберігаючими властивостями. Каструля нагрівається швидко і рівномірно, що запобігає точки перегріву і їжа не пригорає. Зовнішня поверхня комбінована дзеркальна і матова. На внутрішній стінці мірна шкала для точного дозування рідких продуктів. Кришка скляна з паровідводом і ободом з нержавіючої сталі для запобігання тріщин і відколів. Каструлю LUXBERG SAMBA можна мити в посудомийній машині.
Кухонний посуд з нержавіючої сталі ТМ LUXBERG
Високоякісна нержавіюча сталь стійка до впливу кислот і лугів, не змінює смак і колір їжі. Цей матеріал володіє малою пористістю, за рахунок чого поверхню посуду не змінюється з часом і служить довше. У такому посуді можна готувати і довго зберігати будь-які продукти, навіть містять молочну кислоту. Їжу в такому посуді можна перемішувати звичайної ложкою, а не спеціальною пластиковою або дерев'яною лопаткою.
Переваги посуду з нержавіючої сталі:
- Виняткова довговічність;
- не потребує складному догляді. Її легко мити, при цьому можна використовувати практично будь-які засоби. В посудомийній машині вона не постраждає;
- в каструлях з нержавіючої сталі можна готувати їжу практично без використання масла, не боячись, що продукти пригорять;
- має привабливий зовнішній вигляд і надовго зберігає його;
- посуд з нержавіючої сталі екологічна. Вона не виділяє в їжу ніяких шкідливих речовин, навіть якщо подряпати внутрішню поверхню.
Особлива конструкція капсульного дна
Капсульне дно посуду ТМ LUXBERG є три шари алюміній-сталь-алюміній (товщиною більше 3 мм), поміщені в капсулу з нержавіючої сталі. Всього п'ять шарів.
На відміну від звичайного капсульного дна, де шари мають структуру сталь-алюміній-сталь, така конструкція забезпечує посуді вищі термоаккумулирующего властивості за рахунок збільшення шарів алюмінію. В результаті посуд нагрівається швидше і рівномірніше, а їжа не пригорає, завдяки відсутності локальних «точок перегріву».
Особливості каструлі:
- Кришка:скло з паровідводом і ободом з нержавіючої стали
- Дно:багатошарове індукційне
- Ручка:нержавіюча сталь/клепочное кріплення
- Мірна шкала для точного дозування продуктів
- Поєднання глянсовою і сатиновою поверхні