Кавоварка-еспресо гейзерного типу.
Особливості:
- Високоякісний алюмінієвий корпус
- Зручна ручка з термостійкого пластика, не нагрівається
- Для приготування кави на електричних і газових плитах, а також на інших нагрівають поверхнях, крім індукційних
Принцип роботи гейзерній кавоварки Con Brio простий: пар в нижній частині досягає високого тиску і поступового витісняє киплячу воду через лійку і фільтр, в якому знаходиться мелену каву. Вода проходить через мелену каву і потрапляє в верхній резервуар, де збирається готовий напій.
Кава, приготований цим способом, виходить ароматним і насиченим. Таку каву розливають в чашки невеликого об'єму, 50-60 мл. На основі кави, завареного таким чином, можна приготувати навіть капучіно.
Незважаючи на популярність автоматичних кавоварок, гейзерні кавоварки продовжують користуватися загальним визнанням у всій Європі. Адже гейзерні кавоварки прості в експлуатації і не вимогливі до електрики – їх можна просто ставити на вогонь, як чайник.