Багет виходить пишним і м'яким, а його скоринка пікантно хрумтить
Приготувати справжній французький багет – з хрусткою твердою скоринкою і повітряним ароматним м'якушем – для володаря унікальної керамічної форми Emile Henry немає нічого простішого. Секрет випікання дивовижної довгастої французької булки укладено в особливостях самої форми Emile Henry, яка має ті ж властивості, що і професійна хлібопічка. Класичний ароматний французький багет, який просто нарізати та приємно ламати руками, тепер можна з легкістю приготувати і у звичайній духовці. Завдяки підтримці в процесі випікання необхідного рівня вологості всередині керамічної форми та випаровування зайвої вологи через невеликі отвори в її кришці, багет виходить пишним та м'яким, а його скоринка пікантно хрумтить.
На міцної глазурі не залишається подряпин ні від ножа, ні від вилки
Кераміка HR (High Resistance) має підвищену стійкість до перепадів температури, що дає можливість використовувати посуд в діапазоні від -20°C до +250°C. Також цей вид кераміки витримує інтенсивну механічну дію: на міцній глазурі не залишається подряпин ні від ножа, ні від вилки.