Форма з нержавіючої сталі не змінює смак продуктів і зберігає відмінний смак випічки
Нержавіюча сталь вже давно завоювала популярність багатьох господинь. Маючи високу жароміцність, ударів і стійкістю до деформацій, форми з нержавіючої сталі зберігають ідеальну форму випічки. Сталь не боїться корозії і дрібних подряпин, а завдяки хімічній стійкості, вона не змінює смак продуктів і зберігає відмінний смак випічки. Гладка полірована поверхня не тьмяніє, зберігаючи відмінний зовнішній вигляд на довгі роки. ДО того ж нержавіюча сталь дуже легко миється.
Переваги вироби:
- Форма виготовлена з високоякісної вуглецевої сталі
- Високоякісне антипригарне покриття
- Рознімна конструкція, готову випічку зручно витягувати
- Поверхня має захисні властивостями, гігієнічна, її легко чистити
- Посуд здатна служити довгі роки, успішно протистоїть дрібним подряпин, стійка до корозії
- Такий посуд не вступає в хімічні реакції і не змінює смак продуктів
- Вуглецева сталь – це сплав заліза з вуглецем, в якому міститься до 2% вуглецю, при малому вмісті інших Елементів (кремній, марганець, фосфор і сірка)
- Вуглецева сталь, на відміну від нержавіючої сталі, не містить легуючих елементів, таких як марганець, хром, Вольфрам, молібден, нікель і ін.
- Наявність вуглецю впливає на властивості стали навіть при незначній зміні його змісту
- Чим більше вуглецю міститься в сталі – тим вище межа міцності і твердості стали
- Вуглецева сталь стійка до температур до 200° С
- Вуглецева сталь швидко і рівномірно нагрівається і добре зберігає тепло, легка, міцна і довговічна
Рекомендації щодо застосування:
- Можна мити в посудомийній машині
- не рекомендується використовувати металеві, гострі кухонні інструменти
Висота форми: 6.8 см