- Регульована задня ніжка
- Плаваючий шарнір для більш товстих різів
Сталева обробка преміум-класу
Цей гриль – не просто інструмент для приготування їжі. Це гарний комплект – витончена і витончена супермодель.
Фіксовані тарілки для швидкого приготування на грилі
У цьому грилі немає нічого, що відрізняло б поверхню від нагрівального елементу, тому він швидко нагрівається.
Вертикальне зберігання
Бракує місця? Немає проблем. Цей гриль, призначений для зберігання в вертикальному положенні, може поміститися на будь-якій кухні, незалежно від того, наскільки тісним є простір для зберігання.
George Foreman – американський бренд, всесвітньо відомий своїми електрогрилях. Бренд отримав своє ім'я на честь відомого боксера. Джордж Форман став найстарішим чемпіоном в суперважкій вазі в світі у віці 45 років. Свій успіх він пояснював правильним здоровим живленням. Грилі George Foreman з'явилися завдяки його бажанням винайти прилад, який дозволить йому є всі свої улюблені страви, але в більш здоровому вигляді. Саме з George Foreman у більшості американців асоціюється електрогриль.
25030-56 – ваш ідеальний помічник для здорового і швидкого живлення! Компактний гриль на 3 порції підходить для студентів, сімейних пар і невеликих компаній. З ним приготування соковитих стейків, хрустких Панін і смачних овочів-гриль стане неймовірно простим.
Одне з головних переваг притискних грилів це можливість приготувати не просто смачно, але і корисно. Завдяки спеціальним каналам для виведення жиру і піддону готову страву буде містити на 42% менше жиру *, що, безсумнівно, робить його ще привабливішим. Крім того, приготування їжі на грилі відбувається швидше, ніж на плиті або в духовці. Таким чином, прилад заощадить ваш час і дозволить насолодитися довгоочікуваним вечерею за лічені хвилини.
Для зручності гриль можна зберігати вертикально, так він займає мінімум місця на Вашій кухні.
Гриль оснащений стаціонарними пластинами з антипригарним покриттям. Такі пластини максимально стикаються з нагрівальним елементом, забезпечуючи більше спека. А для очищення пластин їх досить просто протерти поки вони не охололи.
* З стейка з яловичини з 20-процентним вмістом жиру (113 г)