Модель F 40 TIX 4 базові режими роботи: гриль, конвекцію, охолоджену вентиляцію і, звичайно ж, традиційний режим.
Традиційний режим, як і раніше, не має рівних при приготуванні страв з безліччю інгредієнтів, наприклад, реберця на капусті, тріска по-іспанськи, риба по анконському, ніжні шматочки телятини з рисом і т.д.
Приголомшливі результати також досягаються при приготуванні страв з яловичини або телятини (тушковане м'ясо, гуляш, дичина, шинка і т.д.), які вимагають тривалого приготування зі збризкуванням водою або жиром. Це найкращий варіант для кексів, тортів та запікання у горщиках.
При приготуванні в традиційному режимі використовуйте тільки один деко або решітку, інакше розподіл тепла буде нерівномірним. Використовуючи різні положення дека, ви можете змінювати співвідношення тепла для вірнішої та нижньої частини.