- Мультифункціональна духова шафа
- Колір Сахара
- Код продукту 116.0151.619
- Ширина в см. 60
- Пристрій програмування закінчення приготування їжі
- Кількість функцій 6+1
- Скло 2
- Двері скляні з запатентованою системою демонтажу
- Об'єм 57 liters
- Клас енергоспоживання A
- Напрямні Металеві
- Освітлення 1 задня лампочка підсвічування
- Комплектація 1 деко, 1 решітка
- Холодні двері
- Тангенційна система охолодження
Режими роботи:
Верхнє і нижнє нагрівання
Нагрівання здійснюється як зверху (верхнім нагрівальним елементом), так і знизу (нижнім нагрівальним елементом). Це ТРАДИЦІЙНИЙ режим приготування (В Меню: Cтандартний), Що забезпечує рівномірне приготування продуктів з використанням одного рівня.
Гриль
При включенні нагрівального елемента грилю, розташованого у верхній частині духовки, нагрівання продуктів здійснюється інфрачервоними променями. Отже, основну роль грає не температура, а кількість інфрачервоного випромінювання, пропорційна заданому рівню потужності. Можна вибрати один із 4 рівнів потужності: 20%, 40%, 60% (значення за замовчуванням) та 80% максимальної потужності грилю.
Гриль+конвекція
У цьому режимі включається нагрівальний елемент гриля, розташований у верхній частині духовки, і водночас приводиться в дію вентилятор. Він забезпечує на додаток до одностороннього теплового випромінювання примусову циркуляцію повітря усередині духовки. Це перешкоджає підгоранню поверхні продуктів, що готуються за рахунок збільшення проникаючої здатності тепла.
Нижнє нагрівання
У цьому режимі включається тільки нижній нагрівальний елемент. Спеціальний режим для підігріву страв та запікання
тістечок та виробів із листкового тіста.
Конвекція+верхнє/нижнє нагрівання
У цьому режимі включаються нагрівальні елементи стелі (верхній) і дна (нижній) , а також внутрішній вентилятор духовки. Постійне та рівномірне тепло забезпечує приготування та підрум'янювання страви з усіх боків. Допускається приготування різних страв з одночасним використанням не більше 2-х рівнів
Верхнє нагрівання та конвекція
У цьому режимі включаються верхній нагрівальний елемент (стелі) і вентилятор. Мала потужність та робота вентилятора забезпечують дуже рівномірні та м'які умови приготування. Це – оптимальний режим приготування сухої випічки та деяких типів макаронних виробів.