Електрична багатофункціональна духова шафа з електронно-механічною панеллю керування. Виконаний із чорного скла та з рамкою з нержавіючої сталі. Управління здійснюється двома поворотними ручками, що утоплюються, і за допомогою електронного програмуючого пристрою. Духова шафа обладнана подвійним освітленням та телескопічними напрямними. Легкість догляду забезпечує стійка емаль, якою покриті стінки духовки, а також дверцята, що знімаються, з рівною скляною внутрішньою поверхнею.
Традиційне нагрівання
У режимі традиційного нагрівання працюють одночасно верхній і нижній нагрівальні елементи. Це звичайна програма приготування, яка підходить для будь-яких страв.
Нижнє нагрівання з обдуванням
Нижнє нагрівання з обдуванням застосовується для страв, які за рецептом повинні поступово прогріватися знизу (пироги з начинкою, піца і т.д.), або для делікатного розігріву вже готової їжі. У цьому режимі працює лише нижній нагрівальний елемент. Програма використовується також для приготування страв, що вимагають повільного та тривалого приготування, наприклад, гарячого в горщиках.
Верхнє нагрівання
Програма відмінно підходить для запікання делікатних продуктів або для збереження теплими щойно приготовлених страв, оскільки задіяний тільки верхній нагрівальний елемент.
Гриль
Гриль – один із центральних верхніх нагрівачів, який застосовується на кінцевому етапі приготування страви. Потужне пряме тепло гриля дозволяє запікати хрустку скоринку на м'ясі, залишаючи його м'яким і соковитим усередині. Програма Гриль застосовується для запікання тонких або середньої товщини шматочків м'яса, наприклад, ковбас, відбивних і т.д.
Конвекція
Завдяки одночасної роботі вентилятора та нагрівального кільцевого елемента, гаряче повітря циркулює всередині духової шафи, що забезпечує рівномірне пропікання продуктів. Програма дозволяє готувати велику кількість страв на кількох рівнях, причому попередній розігрів не потрібен. Порівняно з традиційним нагріванням, щогодини приготування скорочується на 10 хвилин навіть при нижчій температурі.
Швидке розморожування
Програма швидкого розморожування продуктів без втрати їх корисних властивостей. При її активації всередині духової шафи включається вентилятор, який здійснює примусову циркуляцію кімнатної температури повітря.