Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума
Біол Сковорода 24см (1024С)
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Опис
  • Відгуки
  • Фото
Кошик
Сума

Біол Сковорода 24см (1024С)

Код товару: 
196213Код скопійовано
Архівний
 Біол Сковорода 24см (1024С) фото

Натисніть, аби збільшити

Потрібна допомога з вибором?
Перегляньте схожі товари
Схожі товари
Біол Сковорода 24см (1024С)

Характеристики Біол Сковорода 24см (1024С)

Основні характеристики
Тип сковорідки Гриль
Сумісність Газові, Галогенні, Індукційні, Керамічні, Електричні
Діаметр, см 24
Матеріал ручки Дерево
Наявність кришки З кришкою
Колір Чорний
Артикул1024С

Відгуки та питання про Біол Сковорода 24см (1024С)

Відгуки  0
Питання 0
Будьте першим, хто напише відгук
Будьте першим, хто задасть питання
Сортувати
  • За замовчуванням
  • По даті
  • За корисністю
  • З фото та відео
  • За рейтингом
  • За кількістю відповідей

Опис Біол Сковорода 24см (1024С)

Сковорода-гриль з кришкою-пресом Біол 1024 (24x24см)

Діаметр – 24 x 24 см

Чавунна сковорода-гриль – чудовий помічник на кухні. Філе риби, куряча грудка, свинячий стейк – страви, майже королівської кухні, які Ви зможете приготувати з цією сковородою за лічені хвилини. Залишиться лише нарізати овочі для салату.

Чавунна сковорода-гриль з кришкою-пресом не боїться високих температур. Такий посуд відрізняється підвищеною теплоємністю. Дивно, але властивості чавунного посуду у процесі експлуатації покращуються.

Сковорода із чавуну придатна для використання на будь-яких джерелах тепла. Виріб потребує спеціального догляду. Сковорода майже не деформується, навіть за високих температур і внаслідок сильних ударів. Страви, приготовані за допомогою посуду з чавуну, виходять дуже запашними, соковитими і смачними. У комплект входять сковорода з рифленим дном та масивна кришка-прес, виготовлені з екологічного чавуну.

«Чугун! Як багато в цьому слові для серця російського злилося! ― якщо перефразувати класиків, то саме це висловлювання якнайточніше відображає всю сутність чавунного посуду. Наші бабусі, прабабусі, та чого там і мами, напевно, добре пам'ятають вічні сковорідки, які нерідко передавалися поколінням у спадок. То що це таке ― чавунний посуд?
По-перше, це ідеальний посуд, на думку професійних кухарів, для приготування м'яса і зовсім не важливо: смажимо чи тушкуємо – компромісу немає, тільки чавун.
По-друге, завдяки низькій теплопровідності матеріалу, можна дуже довго готувати страви на малому вогні, сковорода повільно нагріватиметься і також повільно остигати, дозволяючи стравам не горіти, а смажитися!
По-третє, і мабуть, це найголовніше, вага! Так, це відмінна риса чавунного посуду. Якось узявши в руку, ви назавжди запам'ятаєте, скільки справді має важити гарна сковорода. Плюс, орудуючи на своїй кухні і пишучи черговий кулінарний шедевр, можна не турбуватися про те, що рідна сковорода вигнеться або протреться в самому несподіваному місці, і з нею, як не прикро, доведеться попрощатися.

Біол Сковорода 24см (1024С)
 Біол Сковорода 24см (1024С) фото1