Сковорода-гриль з кришкою-пресом Біол 1024 (24x24см)
Діаметр – 24 x 24 см
Чавунна сковорода-гриль – чудовий помічник на кухні. Філе риби, куряча грудка, свинячий стейк – страви, майже королівської кухні, які Ви зможете приготувати з цією сковородою за лічені хвилини. Залишиться лише нарізати овочі для салату.
Чавунна сковорода-гриль з кришкою-пресом не боїться високих температур. Такий посуд відрізняється підвищеною теплоємністю. Дивно, але властивості чавунного посуду у процесі експлуатації покращуються.
Сковорода із чавуну придатна для використання на будь-яких джерелах тепла. Виріб потребує спеціального догляду. Сковорода майже не деформується, навіть за високих температур і внаслідок сильних ударів. Страви, приготовані за допомогою посуду з чавуну, виходять дуже запашними, соковитими і смачними. У комплект входять сковорода з рифленим дном та масивна кришка-прес, виготовлені з екологічного чавуну.
«Чугун! Як багато в цьому слові для серця російського злилося! ― якщо перефразувати класиків, то саме це висловлювання якнайточніше відображає всю сутність чавунного посуду. Наші бабусі, прабабусі, та чого там і мами, напевно, добре пам'ятають вічні сковорідки, які нерідко передавалися поколінням у спадок. То що це таке ― чавунний посуд?
По-перше, це ідеальний посуд, на думку професійних кухарів, для приготування м'яса і зовсім не важливо: смажимо чи тушкуємо – компромісу немає, тільки чавун.
По-друге, завдяки низькій теплопровідності матеріалу, можна дуже довго готувати страви на малому вогні, сковорода повільно нагріватиметься і також повільно остигати, дозволяючи стравам не горіти, а смажитися!
По-третє, і мабуть, це найголовніше, вага! Так, це відмінна риса чавунного посуду. Якось узявши в руку, ви назавжди запам'ятаєте, скільки справді має важити гарна сковорода. Плюс, орудуючи на своїй кухні і пишучи черговий кулінарний шедевр, можна не турбуватися про те, що рідна сковорода вигнеться або протреться в самому несподіваному місці, і з нею, як не прикро, доведеться попрощатися.