- Інтернет-магазин
- Кухонний посуд
- Каструлі
- Биол
- Биол Каструля 2,5л (КО251)
- Все про товар
- Характеристики
- Опис
- Відгуки 5
- Фото
Биол Каструля 2,5л (КО251)
Характеристики Биол Каструля 2,5л (КО251)
Матеріал каструлі | Алюміній |
Форма | Кругла |
Діаметр, см | 22 |
Об'єм, л | 2,5 |
Колір | Металік |
Артикул | КО251 |
Штрихкод | 4823045803803 |
Відгуки та питання Биол Каструля 2,5л (КО251)
- За замовчуванням
- По даті
- За корисністю
- З фото та відео
- За рейтингом
- За кількістю відповідей
Купила для новенькой кухни новые кастрюли. В мой список обновок попала кастрюля торговой марки Биол на два с половиной литра. Изготовлена кастрюля из литого алюминия. Выглядит кастрюля очень стильно ха счёт своего красивого бардового цвета. Подходит кастрюля для любого вида плиты. Все виды еды готовятся в ней хорошо, от супа до каши, что указывает на её универсальность. Заказывала через интернет, доставка оказалась быстрой, это очень порадовало.
Приобрела кастрюлю Биол, видела такую у подруги. Заказывала на проверенном сайте Мойо. Быстро доставили. Хорошая, дешевая кастрюля. Сделана из алюминия. Нравится дизайн, красивая кастрюлька В работе ручки не нагреваются, слегка теплые. Легко моется. Дно усиленное, кастрюля в руках ощутима. Такая кастрюля хоть себе на кухню, хоть подарить - отличный выбор. Кастрюля с многослойным дном. Обладает антибактериальными свойствами. Посуда подходит для приготовления пищи с минимальным количеством воды и жира.
Есть ли внешнее антипригарное покрытие у этой кастрюли?
Добрый день. Нет внешнего антипригарного покрытия
Давно нужна была хорошая кастрюля, без которой на кухне просто не обойтись. Но найти хорошую по доступной цене я не могла. Зная мою проблему с кастрюлями, подруга на новоселье подарила Биол. Я распаковала её ещё около порога и побежала на кухню испробовать обновку. Сразу же мне понравилось, что изготовлена она из алюминия и подходит абсолютно для всех плит. Моется кастрюля отлично, больше никаких мучений с ёршиком и моющими средствами.
Есть ли антипригарное покрытие у данной кастрюли?
Добрый день. Нет антипригарного покрытия
Опис Биол Каструля 2,5л (КО251)
Биол Каструля 2,5л (КО251) один з найбільш широко використовуваних матеріалів кухонного посуду – алюміній. Його відмінна теплопровідність забезпечує швидкий і рівномірний нагрів їжі і економію електроенергії та газу.
Широке поширення алюмінієвих виробів в побуті змушує санітарні служби досліджувати і контролювати вплив алюмінію на здоров'я людини. Дослідження показали, що кількість алюмінію, що потрапляє в організм людини з їжею (за умови, що ви готуєте щодня в алюмінієвій каструлі, їсте алюмінієвої ложкою з алюмінієвої миски), мізерно мало і складає 1,7 мг/день. Це говорить про безпеку алюмінієвого посуду, так як максимально допустима доза, певна Всесвітньою організацією охорони здоров'я, становить 60 мг/день.
Зі шкільного курсу хімії деякі пам'ятають (хто не пам'ятає, може перевірити чи повірити), що алюміній покривається на повітрі тонкою плівкою оксиду алюмінію. Її можна руйнувати, а вона тут же відновлюється. Через неї метал не переходить в їжу і посуд не псує смак, колір, запах приготовленої їжі.
Алюмінієвий посуд роблять штампованої і литий. Штамповану посуд з товщиною дна 1,5 мм вважають легкої, з товщиною 2 мм – середньої, 2,5 мм – важкою. Литий товстостінний алюмінієвий посуд – це гусятниці, качатниці, сковороди, каструлі і казани, призначені в основному для смаження, гасіння і приготування других страв. Штамповану посуд відрізняє мала вага, але при цьому складно зробити дно і стінки різної товщини, щоб підвищити споживчі властивості товару за рахунок зменшення ваги і підвищення рівномірності розподілу тепла.
За технології виготовлення найкращою вважається литий посуд, в якій дно і стінки нагріваються рівномірно і їжа не пригорає. Перевага литого алюмінієвого посуду складається в тому, що масивність і велику вагу виробів дозволяють залишатися стійкою до деформації, а метод кокильного лиття є найякіснішим і екологічно чистим.
Інструкція по експлуатації алюмінієвого посуду:
Нову алюмінієвий посуд рекомендується перед вживанням вимити.
В алюмінієвій каструлі можна кип'ятити воду і молоко (не побоюючись, що воно пригорить), варити картоплю і не кислі овочі. Правда, зберігати все це в алюмінієвому посуді не рекомендується, краще перекласти в керамічну, скляну або іншу інертну посуд.
Абразивні засоби для чищення, а також металеві щітки і мочалки теж руйнують захисну плівку. Але якщо каструля дуже забруднена, то її можна вимити содовим розчином (ложка на літр води), бруд піде разом з розчиненою плівкою, а на її місці утворюється нова і чиста.
Якщо стінки алюмінієвого посуду почорніли, то почорнілі місця треба протерти ганчіркою, змоченою слабким розчином оцту або 5-10% -м розчином кальцинованої соди, після чого ретельно вимити посуд теплою водою.
Алюмінієві каструлі та сковорідки будуть чистими і блискучими, якщо в воду для миття додати кілька крапель нашатирного спирту.
Характеристики:
- Тип: каструля
- Діаметр: 220 мм
- Висота: 105,5 мм
- Об'єм: 2-3 л
- Товщина дна: 3 мм
- Товщина стінок: до 2,9 мм
- Форма: кругла
- Матеріал ручок: алюміній
- Кришка: алюміній
- Тип дно: одношарове
- Матеріал: алюміній
- Сумісність плит: Стеклокерамика, Електро, Газ
- Колір: срібний