Киев
Сердце всей Украины!
0 800 507 800
Вам перезвонить?
  • Блог
  • Акции
  • Магазины
  • Оплата и доставка
  • Что с моим заказом?
  • MOYO обмен
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товаров
Сравнения
Желания
Корзина
Сумма
CAT S60 Black
  • Все о товаре
  • Характеристики
  • Описание
  • Отзывы 47
  • Видео 1
  • Фото
Корзина
Сумма

CAT S60 Black

Код товара: 
217142Код скопирован
Архивный
17 789 грн
CAT S60 Black фото
Нажмите, чтобы увеличить
CAT S60 Black фото
Нажмите, чтобы увеличить
CAT S60 Black фото
Нажмите, чтобы увеличить
CAT S60 Black фото
Нажмите, чтобы увеличить
Ключевые особенности
Нужна помощь с выбором?
Посмотрите похожие товары

Характеристики CAT S60 Black

Основные характеристики
Модельный ряд CAT
Модельный ряд 2 уровня S60
Год выпуска 2016
Класс Для работы, Игровой, Имиджевый
Кол-во SIM-карт 2
Формат SIM-карты Nano-SIM
Режим работы SIM-карт Одновременно
Встроенная память 32 ГБ
Оперативная память (объем) 3 Гб
Стандарты передачи данных 2G, 3G
Стандарт связи 3G, CDMA, EDGE, GPRS, GSM 850/1900, GSM 900/1800, HSDPA, WCDMA(UMTS) 900/2100
LTE Есть
Операционная система Android
Версия ОС Android 6.0
Дисплей (диагональ) 4.7
Дисплей (тип матрицы) TN
Дисплей (макс. разрешение) 1280x720 (HD)
Дисплей (плотность пикселей на дюйм), ppi 312
Дисплей (защита) Corning Gorilla Glass 4
Процессор (производитель) Qualcomm Snapdragon
Процессор (модель) Snapdragon 617 MSM8952
Процессор (тактовая частота - turbo), ГГц 4*1,2+4*1,5
Процессор (к-во ядер) 8 ядер
Графический процессор Adreno 405
Основная камера, Мпикс 13
Запись видео FHD (1920x1080)
Фронтальная (селфи) камера, Мпикс 5
Беспроводные технологии Bluetooth, GPS, NFC, Wi-Fi
Спутниковая система A-GPS, Beidou (BDS), Glonass, GPS
WLAN 802.11 a/b/g/n
Bluetooth v4.1
NFC-чип (коммуникация ближнего поля) Eсть
Аккумулятор (тип) Несъемный
Емкость аккумулятора, мАч 3800
Функции и возможности С радио
Интерфейсы 3,5 mm, MicroUSB, USB Host
Объем карт памяти, до microSD до 256 Гб
Радио Есть
Датчик приближения Есть
Датчик освещенности Есть
Датчик положения экрана Есть
Гарантия, мес. 12
Страна производитель Китай
Пыле-, влагозащита Есть
Класс защиты IP68
Материал корпуса Пластик
Цвет (основной) Черный
Общая ширина изделия (W), мм 73.4
Общая высота изделия (H), мм 147.9
Толщина, мм 12.7
Вес, грамм 223
Габариты в упаковке (ВхШхГ), см16x8,5x5,5
Вес в упаковке, кг0,496
АртикулCaterpillarCATS60Black
Штрихкод5060472350015
Показать все характеристики

Инструкции CAT S60 Black

Отзывы и вопросы CAT S60 Black

6
Отзывы 47
Вопросы 12
Сортировать
  • По умолчанию

  • По дате

  • По полезности

  • С фото и видео

  • По рейтингу

  • По количеству ответов

П

у цілому 3+. Вибачте за правду.... Знову таки - рекомендую! Тепловізор- це понти, які того варті!

Достоинства:
1.Тепловізор. ЦЕ ЄДИНИЙ ПЛЮС, за який варто купляти. (зручно міряти температуру горілки у склянці, можна перевірити наявність вологи у стелі, теплі труби у теплій підлозі, правильність крплення електричного дроту (невірно, коли він починає нагріватись), легко знайти заблукалу кішку, навіть, перевірити дитину на брехню щодо підвищенної температури тощо). 2.Можливість виставляти одну з будь-яких сім-карт ставити виключно под інтернет, та відправлення смс-повідомлень, та вихідних дзвінків.
Недостатки:
1.мікроСД треба ставити ВИКЛЮЧНО ШВИДКІСНІ від 90мБ/с (інакше гальмування). ПРАЦЮЄ КОРЕКТНО ВИКЛЮЧНО НА ОРИГІНАЛЬНИХ фірми SANDISK!!!!!!!!! 2.Ніяку воду нормально не тримає- ВІДРАЗУ ЗІДРИГАЄТЬСЯ ДАТЧИК проникнення води - починає вірищати. 3.Дуже дорогий. 4.За місяць-два - ВІДПАДЕ ВІД ГУМКИ накладка заглушки ЖИВЛЕННЯ (це системний гюн С60!!!) це просто ганьба цього телефону. 5.НЕОБХІДНА виборка з тлф. ТЕПЛОВІЗОР в одному може брехати на 1 градус нижче, або вище від реальності (кому як подобається). 6.У першому (його замінили) був ЗАВОДСЬКИЙ БРАК (екран рухався на 0,5 мм до корпусу) --- ВИЯВЛЕНО ПРИ НАКЛЕЮВАННІ оригінальної захистної плівки (скло) до екрану.... 7.ТРЕБА ПЕРЕВІРЯТИ юстирування теплокамери - може суттєво відризнятись від фотокамери. 8.ЗВЕРТАЮ УВАГУ : ТЛФ не підлягає ремонту в України, крім дрібних поверхневих пошкоджень. ПО ГАРАНТІЇ - ТЛФ ЗАМІНЮЄТЬСЯ на НОВИЙ!!!! Робіть висновки, що відбудеться ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ ГАРАНТІЇ. 9.Один сервіс на Київ (інші усі передають на ЄДИНИЙ сервіс)- Дніпровська набережна. А там сервіс для ***- довго та по-радянські зневажливе ставлення до громадян. 10.Роз'яєм для дротових наушників зроблено дуже невдало: не зручно та швидки відірветься при не дуже обережному поводженні. 11.Металевий корпус пороблено З М'ЯКОГО ЗАЛІЗА - будь-яке шовкове падіння - й пам'ять про нього на корпусі. 12.Нові постачання НЕ ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬ ОТРИМАННЯ захисного повербанку. Старі забезпечували. 13.Відсутність бездротової зарядки. 14.Низька якість фотографій та відео.
И

Заявленные характеристики не отвечают требованиям. Пару раз уронил с метра - выдержал. А вот погружение на 1,5 метра и при закрытых не выдержал (а производитель заявляет 5 метров в течение 60 мин), задняя крышка, там где SIM карты. Камера за эти деньги, а с трёх плюсов за которые этот телефон и можно было брать (защита при падении с высоты 1,8 метра, погружение на 5 метров в 60 мин и тепловизор, остаётся только 2, а если посмотреть как другие его роняют, то на падении экран трескается .

Достоинства:
Недостатки:
Е

отличный смарт с тепловизором!Прошел испытания в суровых погодных условиях,тепловизор работает хорошо,но температуру пишет с погрешностями, смартфоном очень доволен!

Достоинства:
Недостатки:
О

Кукував CaterpillarCAT S60 Black, бо цікаво було – як воно все там працює, обзорів нароблено, але коли сам цим чудом володієш, трішки по іншому все виглядає. Екран не просто малий, у рукавичках – дуже і дуже прицільно треба попадати, особливо, якщо зняти не можеш ніяк, а відповісти треба. Чіткість знімків – жахає. Якщо це 13мп, то я вже не знаю, що там, коли 8мп було би. Ємності батареї, наче багато, але користуючись по роботі тепловізером – сідає тільки так, на пів дня, це ще везіння буде.

Достоинства:
Недостатки:
Т

Сучасний, дуже захищений CaterpillarCATS60 Black не може не подобатись. Та ще в ньому є необхідний додаток – тепловізор. Реально зручно не тільки «щоб було», але і показує де накопичується тепло чи звідки просочується, на вікнах так перевіряли. Може не знадобиться зараз, але на потім – вже буде на телефоні і під рукою. Мінусів таких, щоб все псувало – немає, окрім невеличкого екрану та фронтальної камери – слабка.

Достоинства:
Недостатки:
В

Не пожежник, не рятувальник, але CaterpillarCATS60 Black давно хотіли і я і син мій. Купили поки що мені, протестувати. Син у роздумах, але мені подобається. Ціна така, що є над чим подумати, але йому принципово, щоб екран був слухняний у різних умовах екстріму, поки п’ятдесят на п’ятдесят.

Достоинства:
Недостатки:
О

Спочатку кум придбав собі CaterpillarCATS60 Black, потім вже я, погравшись на його смарті) Тобто, я вже знав усі його плюси, чи мінуси. Подобається така техніка, захищена та зручна. Багато з чим ще треба розібратись, але нічого, щоб дратувало – нема, окрім, що основний смартфон у мене 5.5 діагональ, а цей малий, хоча і потужний. Тримаю для роботи, для життя інший, звичайно.

Достоинства:
Недостатки:
В

Caterpillar CATS60Black - іграшка для дорослих з досить не поганими характеристиками. Є свої «але», звісно, комусь це не важливо, а для кого, навіть, критично. Маленький дисплей, якщо брати до уваги те, що можна користуватись у рукавичках. До нього взагалі треба звикнути.

Достоинства:
Недостатки:
А

Користуюсь тиждень. Крім тепловізора плюсів не бачу. Мінусів більше: - камера - лайно, на 13Мпікс. просто робить страшенні знімки. Дурдом з балансом кольорів. Відео так само знімає не якісно. - сенсор занадто чутливий. палець не поставив а вже надрукує пару літер. - екран не регулюється, то зеленить. то червонить, що підтверджує рукожопість прогерів. - співрозмовник важко чує. буду практикуватись в артикуляції. - батарея 3,8 всього. підкупив тільки тепловізор як інструмент по роботі.

Достоинства:
Недостатки:
А

CaterpillarCATS60 Black подарували, бо ціна астрономічна для мене. Тепловізор річ прикольна, але мені, поки що, не до чого. Втішає, шо по усім іншим показникам – максимально відповідає моїм потребам, як ємністю акумулятора, так і ОС Андроїд с 6.0 версією. Камера на 13 МП та вбудована пам'ять на 32 ГБ робить його ще і доволі сучасним.

Достоинства:
Недостатки:
М

CaterpillarCATS60 Black дуже крутий! Характеристики мене навіть на сайті вразили, як і ціна, але рідні дарували, сам би не потягнув. Працюю пожежником, вже брав на виїзд. У димному приміщенні насправді можна розгледіти людину. Якщо виникне необхідність, у мене будуть усі можливості для порятунку, навіть себе. Як телефон-все в ньому є і на такому ж високому рівні. Багато функцій, ще розбираюсь)

Достоинства:
Недостатки:
В

Caterpillar CAT S60Black простий інтерфейс, хороша камера, легко поміщається в руку, великий обсяг пам'яті для тих хто не особливо переймається з установкою "великовантажних" додатків. Яскравий, екран; соковиті кольори, відсутність різких контурів в корпусі, довго тримає заряд.

Достоинства:
Недостатки:
М

Мені сподобалось працювати на даному смартфоні CaterpillarCAT S60Black з великим дисплеєм та функціональним забезпеченням, кольори дуже яскраві та насичені. Ігри грати велике задоволення, графіка просто бомба.

Достоинства:
Недостатки:
Н

Я вибирав з другом смартфон для себе і нам найбільше сподобалась саме ця модель телефона CaterpillaCATS60Black !!такі чудові характеристики та операційна система, гучний звук та класне розширення дисплею!!!

Достоинства:
Недостатки:
Н

Давно планувала купити новий смартфон CaterpillarCAT S60Black , і от нарешті обрала саме цю модель. Телефон підкупив своїм дизайном, програмами ,а також простим інтуїтивним меню.

Достоинства:
Недостатки:
Е

Выглядит крутой и это действительно совсем нечто другое. Этот смартфон отнюдь не обыкновенный, но вот в жизни этим необыкновением мне приходится пользоваться довольно редко, а чаще всего да и вовсе не по делу, хотя вещица в каких-то поисках людей для специалистов - просто неотъемлемая

Достоинства:
Недостатки:
В

Стоит он, конечно, очнь уж много и за эти деньги можно было вполне купить тепловизор и смартфон по отдальности, наверное. Но вот желание получить это всё в одном корпусе у меня победило над практичностью. Само собой, буквально всё работает и работает неплохо. Сам по себе для меня не так для работы, сколько нечто новое, что внимание привлекает

Достоинства:
Недостатки:
К

Я мчсник. Вещица классная и способна реальн оспасать жизни. Сам бы я его не осолил финансово и мне его подарили сослуживцы на мой юбилей. Сам по себе прекрасен, но главное здесь - тепловизор, который и в работе помогает, и может легко справится с какими-то совершенно бытовыми задачками, как обыкновенный рядовой смартфон

Достоинства:
Недостатки:
В

Взял когда-то такой у своего дяди. Он не пожарник и ему он больше для понтов, нежели для каких-то серьезный и реально нужных вещей. Выглядит надёжно, а в спецификациях всё как-то странно и мне они непонятны, хотя я достаточно хорошо во всём этом разбирается. Сам по себе смартфон крутой)

Достоинства:
Недостатки:
С

Термодатчик очень крутая штука, но мне вообще приходится показывать как он работает друзьям, нежели применять его на реальном деле. Такую вещь нужно иметь, ведь никогда не знаешь: что вообще может приключиться. В остальном тоже более чем качественно и работает как положено.

Достоинства:
Недостатки:
Д

Тепловизор вещь достаточно узконаправленная и используется мной зачастую в качестве некоего развлечения. А вообще всё дело лишь в предпочтениях,к примеру: вы всегда сможете выигрывать в прятки, хотя это и будет стоить вам 18 тысяч. Вещь интересная в плане осознания инноваций

Достоинства:
Недостатки:
Д

Если вы пожарник, или просто человек, который любит прикольные штуки в смартфоне (как я), то он вас не разочарует. Вся фишка в тепловизоре и поэтому всё так дорого, но это уникально! В остальном же - вполне обыденный андроидовский смарфтон, но вот тепловизор - очень необычно!

Достоинства:
Недостатки:
А

Прекрасний варіант для подорожей як для мене CaterpillarCAT S60Black, можна брати у походи навіть якщо дощ,сніг …бо корпус має універсальний крутий захист,що дозволяє уникнути цих неприємних ситуацій))) Прекрасне розширення дисплею, робота операційної системи дуже вразила своєю оперативністю!!!!Користуватись інтернетом неймовірне задоволення, не можу натішитись.але проблема в тому,що корпус нагрівається…(((

Достоинства:
Недостатки:
Т

В друга побачив CaterpillarCAT S60Black, надзвичайно крутий телефон,сподобався одразу!!))) Функцій дуже багато, програмне забезпечення гідне!Графічний процесор приємно здивував, також оперативна та вмонтована пам'ять !!!Неймовірні властивості камери,а саме головне,що корпус має потужний захист від зовнішніх факторів, правда акумулятор слабенький(

Достоинства:
Недостатки:
В

Крута модель Caterpillar CAT S60 Black , сподобалась одразу на сайті по фотках і після користування)))Але єдине що розчарувати встигло,так це не тривалий заряд акумулятора,швидко сідає при активному користуванні. А так то су перовий графічний процесор та інтерфейс, операційна система працює доволі гідно, нема претензій!!!!!! Тому все ж таки раджу дану модель,незважаючи на мінуси.

Достоинства:
Недостатки:
О

Ми всією сім`єю купили Caterpillar Cat S60 нашому батьку на ювілей. Йому 45 років, і він дуже активна людина, тому такий телефон йому сподобався. У нього багато специфічних функуцій, але поряд із цим це хороший смартфон, в якому є сучасна камера для повсякденних фото, великий екран, щоб дивитися фільми чи читати. Читати на ньому приємно, батько це багато робить, каже, що не болять очі.

Достоинства:
сучасний смартфон та захищений, міцний
Недостатки:
дорогий
О

Придбав для сина Caterpillar CAT S60 Black, бо читаючі технічні характеристики,сподобався дуже!!!міцний корпус, з додатковим захистом від бруду,вологи і пилу…все що потрібно,бо син любить часто подорожувати!!!Гідна камера та графічний процесор))) Йому особливо подобається на такому екрані передивлятись відеозаписи,а також зберігати)))) Телефон допомагає і в навчанні,на якому можна читати книги,не впливаючи на зір)

Достоинства:
Недостатки:
В

Телефон навіть за дизайном виглядає серйозно та професіонально. До цього додається хороший функціонал. В Cat 60 потужний процесор, який забезпечує швидку роботу, камера відповідає сучасним вимогам: 13 та 5 мпікс. Я не роблю селфі, але буває корисно, коли дівчина зі мною та хоче поправити зачіску (у неї в телефоні немає фронтальної камери). Телефон міцний, не б`ється.

Достоинства:
стильний, міцний
Недостатки:
дорогий
С

Я довго вагалася перед тим, як купити цей смартфон моєму тату. Я зараз працюю в айті, тому вирішила на ювілей зробити йому крутий подарунок. Але роздумувала між цим CAT та Xperia. На користь катерпілар було те, що він має захист від води, пилу, інфрачервоний датчик та взагалі це більш чоловіча модель, а татко у мене любить такі «серйозні» речі. Його і купула. Тато був дуже радий, але посварив, що багато витратила.

Достоинства:
чоловічий набір функцій, стильний
Недостатки:
важкий
С

Подарував батько CaterpillarCATS60Black,що став самим крутим для мене телефоном)))Суперовий має вигляд,дизайном особливо задоволений,неперевершена форма корпусу та фактурні вставки))) Телефон оснащений потужним функціоналом та технічним потенціалом...і до того ж є водонепроникним , і має захист від попадання бруду і пилу))))Відмітив класну батарею))))

Достоинства:
Недостатки:
І

Не натішусь оригінальністю свого телефону CaterpillarCAT S60Black))) Крутий міцний та водонепроникний корпус,що дозволяє сміливо вирушати у подорожі та в любу погоду, розмовляти можна навіть під дощем і не переживати що вода потрапить у середину)))Шикарна камера,що надає натхнення робити куча знімків))))

Достоинства:
Недостатки:
М

Тільки побачив і зразу кинувся в очі такий оригінальний дизайн телефона,тому не зміг не зацікавитись,перечитав усю інфу за CaterpillarCAT S60Black і замовив!!!! Тепер кожен день з ним ходжу, виконує усі функції на тверду п’ятірку і навіть не було моментів,щоби в чомусь міг розчаруватись))Програми працюють оперативно,швидкий запуск, корпус добротно зібрано, не пошкоджується, думаю цей телефон мені довго прослужить, видно що якісно продуманий розробниками)!!!!

Достоинства:
Недостатки:
В

у мого тата такий телефон. ми з мамою вдвох вибирали. Черед моделей катерпілар Cat s60 сама крутезна. в ньому є багато різних датчиків, датчик тепла. Я не дуже знаю, навіщо вони, але тато часто ходить в походи з друзями, веде активний образ життя. коли подарували йому цей телефон був дуже радий, бо він не тільки міцний, а й дозволяє робити ще хороші фото. але я вважаю, що важкий дуже.

Достоинства:
спортивний
Недостатки:
важкий
М

Дуже крутий CaterpillarCAT S60Black який можна було тільки розробити,вражає своєю неповторністю, силует корпусу просто шикарний, не схожий на інших моделей)) Суперовий матеріал корпусу, приємно такий тримати в руках і розмовляти, шикарні фотографії, камера просто бомба тут навіть не поспориш, батарея тримає заряд тривалий час,таке враження що вона ніколи не вмирає)))

Достоинства:
Недостатки:
В

:) привіт тим, хто планує придбати цей смартфон. І так, за місяць користування я вияснив: - батареї хватає не більше ніж на 2-два дні при активному користуванні. - мелодію можливо встановити тільки з внутрішньої пам*яті, інакше після другого дзвінка злітає налаштування. - Двічі був глюк, не знімалась слухавка. Після перезагрузки виправилось. - Падав. Скло витримало. На боковій частині залишився слід. зчесаності. - Занурення в мисці пройшов на 5.

Достоинства:
Недостатки:
ціна занадто...
К

Мій брат купив такий катерпілар кат 60. Поносив його два тижні. А потім поїхав у відрядження, дав мені телефон. Щоб я поки відповідала на дзвінки по фірмі, коли він за кордоном. Ну фігня. А не телефон. Він дуже важкий, незручній, екран неяскравий. Хіба що тримає довго заряд та міцний. Але то такі собі плюси… Мені не потрібні всі ті навороти з датчиками, я вважаю. Телефон має бути компактнішим.

Достоинства:
довго тримає заряд
Недостатки:
важкий
В

Смартфон мега. Для людей которые занимаются активным отдыхом или работа связана с агрессивной средой, просто незаменим. Работает хорошо, максимальная защита, хорошая камера, водонепроницаемость до 5 м, Андроид 6.0...это еще не все его достоинства. Особенно нравиться его дизайн. Не такой как у всех)))

Достоинства:
Недостатки:
Д

Смартфон давно хотіла подарувати чоловіку, але друзі відмовляли витрачати стільки коштів на «іграшку». Перестала їх слухати, сказавши, що принаймні в ньому є хороша камера (на 13), так що як смартфон він теж нічого. Але мій чоловік був на сьомому небі! Особливо його вразив тепло сенсор, він досі не знав, що таке є в телефонах, і два дні весь дім обходив, виміряв.

Достоинства:
хороша камера, тепло сенсор
Недостатки:
важкий
В

Выбрал данную модель и не прогадал! Понравилось стекло Gorilla Glass 4 - теперь не боюсь уронить, реагирует сенсор даже в перчатках или если руки мокрые, Процессор 8ми ядерный на 6 Андроиде с 3Гб ОЗУ, очень шустрый, очень приятный в работе, батарейки мне хватает на 3 дня похода, а с помощью тепловизора выяснил утечки холода в моих окнах. Вобщем рекомендую!!!

Достоинства:
Недостатки:
В

Всім доброго дня! Хтоб що не говорив, телефон того коштує! Якість та степінь захисту на висоті. Навороти гарна річ, оцінити захочеться в той момент, коли є надійний помічник під рукою. Наявність тепловізору дає змогу зробити багато замірів в оселі. Наприклад подивитися кудою втікає тепло, яке зараз буде ой як дорого коштувати:) Рекомендую магазин! Послуга Вам передзвонити, врятовує. І головне, якщо у Вас буде проблема з товаром, як була у мене. Магазин справився за 3 дні з заміною.

Достоинства:
тепловізор, камера, зручність та надійність
Недостатки:
хотілось би щоб захисну плівку було встановлено одразу на виробництві.
Є

Викинув майже 20 тисяч на цей смартфон. Купився на те, що багато датчиків, сканер інфрачервоний… Дружина попереджала, що я не буду всім цим користуватися, але я не послухав. І ось що - я телефоную та використовую браузер та скайп з вайбером. Можна було для цього купити телефон за 5 тисяч, не переплачувати. У нього ще і екран не самий великий та якісний, а все через «міцність».

Достоинства:
багато непотрібних функцій
Недостатки:
дорогий
Е

Хотів купити айфон новий, але він буде ще не скоро, тому, що кажуть, психанув. Пішов у магазин і взяв цей телефон. Він крутий, як айфон, але в інших аспектах. Реально чоловіча модель. Він і смартфон, і має інфрачервоний сенсор, і камеру, і в інтернет виходить, а ще має міцний корпус, тому погане поводження з ним телефону cat s60 не страшно. Я не кидав його у воду, але приємно знати, що він це витримає.

Достоинства:
надійний, багато функцій
Недостатки:
дорогий
В

Цей телефон –просто мрія. А також мрія шпигуна)) У ньому є навіть датчик тепла, що мені не згодилося ще не разу, але прикольно з такими фічами гратися. Телефон міцний, і це основна його перевага, разом з тим, що це досить непоганий смартфон з нормальною камерою, можливістю виходу в інтернет та установки необхідних для щасливого зручного життя додатків.

Достоинства:
крутий, багато фіч
Недостатки:
дорого
А

Купила такий телефон чоловіку. Він мені робить дорогі подарунки, так чому я не можу? Він трохи посварився, що я багато витратила, але був від телефону в захваті. Тестував тепловізор у підвалі, потім вночі з кумом щось гріли на подвір’ї… Це суперкрута іграшка для дорослої дитини. СAT S60 дуже міцний. Чоловік шуткував, що треба перевірити, чи він дійсно не промакає, але побоявся.

Достоинства:
крута іграшка для дорослого
Недостатки:
все ж дорого
Т

когдаааа?

Достоинства:
Недостатки:
М

К сожалению дата поставки пока не известна. Вы можете нажать кнопку "Сообщить когда появится" и Вам придёт сообщение на электронную почту.

И

Есть уже точная дата продаж?

Достоинства:
Недостатки:
М

К сожалению не известна.

В

На сколько часов разговора будет хватать заряда

Достоинства:
Недостатки:
М

К сожалению, данная информация не регламентирована производителем.

В
Влада
1 декабря 2016, 20:50

На сколько сим карт телефон? У вас написано на одну? Так ли это? Везде упоминается 2 сим карты.

М
Менеджер
2 декабря 2016, 11:09

Добрый день. Спасибо, что сообщили об ошибке, смартфон поддерживает 2 сим карты.

О
Олександр
18 ноября 2016, 10:58

Де знаходиться сервісний центр? Треба замінити кришку,що закриває вхід на навушники .

М
Менеджер
18 ноября 2016, 12:46

Доброго дня. Все залежить від міста в якому знаходитесь. В Києві наприклад є Равіс (Крок ТТЦ) по вул. Русановська набережна, 8.

В
Владимир
24 октября 2016, 10:08

Входит ли в комплект фирменная защитная пленка которая есть во всех обзорах комплектации?

М
Менеджер
25 октября 2016, 13:19

Добрый день. Да, защитная плёнка входит в комплектацию.

В
Владимир
18 сентября 2016, 20:30

Здравствуйте! 1. Почему для Украини идет модель сделаная в КНР. В обзорах говорят что это европеец. 2. Купил, на второй день сломалась матрица в камере. Розовые фото с полосой на экране по центру. Жду замену второй день. При возврате (замене) заказал на подарок такую же модель. Вторая модель (подпрок) уже прибыла, а замена нет. Сколько времени будет длиться замена телефона?

И
Илья
22 сентября 2016, 15:43

Добрый день. Сама фирма европейская, но для удешевления производства сборку перенесли в КНР, как и во многих других компаниях. Замена устройства производится как только оно придет на магазин, подробнее по телефону горячей линии 0 800 507 800.

Д
Дмитрий
25 ноября 2016, 22:37

Европа - это штат америки чтоли? Caterpillar Основание: 1925 год Расположение США: Пеория, Иллинойс

М
Менеджер
28 ноября 2016, 15:54

Добрый день. В чём конкретно заключается Ваш вопрос и какая информация Вас интересует?

А
Андрей
9 сентября 2016, 09:31

Другие действительно ОФИЦИАЛЬНЫЕ сервисные центры есть? кенфорд это шарашкина контора, на базе сервиса нокии которая за все берется и сделать ничего не могут, кроме того еще и воруют детали

М
Менеджер
14 сентября 2016, 16:01

К сожалению, это единственный официальный СЦ. Для решения проблемных вопросов с СЦ, рекомендуем сдавать телефон через магазин, так мы сможем проконтролировать качество выполненных работ.

В
Вячеслав
2 сентября 2016, 13:14

1) Что есть в комплекте поставки? Наушники, пленка и т. п. 2) кто является сервисным центром в Украине или кому предъявляются вопросы гарантии и ремонта (название, адрес)? 3) Какая версия аппаратная USA или Европа.

М
Менеджер
6 сентября 2016, 11:46

1) Комплект: Зарядное устройство, USB-кабель, Краткое руководство пользователя 2) <a href="http://kenford.com.ua/?page_id=2"> Сервисный центр</a> 3) Европеец

В
Виталий
5 августа 2016, 00:54

Уже скоро ??? Когда можно взять ))

v
viktor
13 июля 2016, 21:09

Заказать можно?

И
Илья
14 июля 2016, 13:22

Добрый день. Товар к заказу не доступен.

В
Вася
12 июля 2016, 14:57

Кто владелец торговой марки. Какая страна производитель?

М
Менеджер
19 июля 2016, 16:36

Американская компания. На украинский рынок поставляют продукцию изготовленную в Китае, официальная страничка: http://www.catphones.com/en-gb

О
Олександр
2 июня 2016, 08:28

Доброго Дня. Безвідсотковий Кредит Розглядається? Дякую

М
Менеджер
3 июня 2016, 16:05

Доброго дня. Нажаль зараз немає данного товару в наявності. З питань оплати та кредитування звертайтесь за телефоном горячої лінії 0 800 507 800.

А
Андрей
28 апреля 2016, 17:46

Добрый день! А когда появится CAT S40 ???

М
Менеджер
29 апреля 2016, 10:00

Добрый день. как мы уже отвечали - ориентировочно появится в продаже в июле

А
Алексей
27 апреля 2016, 16:16

Когда он будет?

М
Менеджер
27 апреля 2016, 17:50

Ориентировочно в июле

Б
Богдан Бирук
4 августа 2016, 12:21

Когда же появится этот аппарат? Уже август, июль закончился. Сориентируйте, пожалуйста в цене, хотя-бы порядок

М
Мария
5 августа 2016, 09:57

Информации нет. Ожидаем.

Видео CAT S60 Black

Описание CAT S60 Black

Caterpillar CAT S60 – первый в мире умный смартфон с тепловизором

Активный образ жизни, страсть к экстремальным приключениям, общительность и осведомленность о современных технологиях гармонично сочетаются в потенциальном владельце суперзащищенного смартфона Caterpillar CAT S60. Коммуникатор защищен по стандарту IP68 от воды и ударов, не боится пыли. Просто огромный для защищенного устройства экран 4,7 дюйма, мощный процессор на 8 ядер, широкие возможности для применения, а также наличие тепловизора — несомненные преимущества этого высококлассного гаджета. Равно как и его адекватная цена, которая предоставляет возможность купить в Украине такой гаджет любому настоящему экстремалу.

Мощный и предельно полезный

Смартфон Caterpillar CAT S60 – первый в мире умный мобильный гаджет, в который встроен тепловизор FLIR. Тепловизор может функционировать на расстоянии до 30 метров, даже в условиях задымленности и полной темноты. В реальном времени он способен распознать диапазон температур и показывает вам сборку тепловую шкалу.

Такой гаджет может быть полезен пожарным, спасателям или строителям – он, в частности, позволит определить, где окна и двери допускают утечку тепла, где скапливается влага, где нарушена теплоизоляция, есть ли в трубопроводе утечка, перегревается ли ваша электроника или проводка. Тепловизором можно снимать фото и видео. Еще одна важная особенность гаджета – его суперзащищенность по общемировому стандарту IP68. То есть он не боится воды глубиной до 5 метров, пыли и грязи, падения с высоты 1,8 метра (человеческий рост). Он способен нормально функционировать при перепадах температур от -25°C до 55°C.

Толстый и красивый

Смартфон Caterpillar CAT S60 имеет достаточно массивный (23 грамма) и плотный корпус – 12,7 мм черного цвета, защищенный от пыли, воды и ударов. Он изготовлен из пластика, но по бокам идет литая рамка из закаленного металла – не только надежная, но и изящная. Задняя стенка имеет текстуру «под карбон». Передняя панель закрыта прочным стеклом толщиной 1 мм – при том, что обычно используется стекло 0,4 мм. При такой массивности и плотности гаджет все равно выглядит аккуратно и привлекательно благодаря продуманному дизайну. Механические переключатели 2/5 м над дисплеем позволяют вам регулировать степень защищенности дисплея от воды – будет ли он рисковать погрузиться на 2 или 5 метров. Регулирующие элементы крупные, надежные, удобные для использования.

Классный экран

Дисплей диагональю 4.7 дюйма и разрешением 1280x720 (HD) создан на базе надежной и высокотехнологичной матрицы a-Si AHVA. Высокая плотность пикселей позволяет создать на дисплее качественное изображение без пикселизации. Запаса яркости достаточно даже при чтении на ярком солнце. Мобильный телефон Caterpillar CAT S60 имеет защиту экрана в виде стекла Corning Gorilla Glass 4, которое способно не допустить повреждения от ударов. Качественное олеофобное покрытие и мультитач на 10 прикосновений – приятные дополнения к списку полезных свойств экрана, работать с которым можно в перчатках и мокрыми пальцами.

Солидные камеры

Для защищенного гаджета смартфон Caterpillar CAT S60 имеет прекрасные камеры 13 и 8 Мп, при этом основная дополнена двутональной вспышкой LED и фазовым автофокусом. Она способна снимать панорамы и HDR, умеет находить лица и писать видео 1920х1080, а фронтальная позволит вам общаться с друзьями, видя их лица, и создавать приятные селфи.

Достойный функционал

Основой работоспособности мобильного устройства стала восьмиядерная платформа Snapdragon 617, работающая под управлением чистой Android 6.0 Marshmallow. Графический чип Adreno 405 позволит вам забыть о проблемах с графикой и наслаждаться фильмами и играми. Оперативная память составляет целых 3 Гб – это хороший показатель, не только для защищенного, но для умного гаджета в ценовой категории выше средней. Встроенной памяти 32 Гб, расширив ее карточкой на 256 Гб, вы не будете иметь проблем с файлохранилищем. Смартфон Caterpillar CAT S60 оснащен фирменными приложениями, которые позволяют быстрее просушить динамики после погружения, а также ассистируют вам в управлении смартфоном. Он работает в сетях 3G и 4G. Купить Caterpillar CAT S60 Black также стоит ради значительного объема батареи – 3800 мАч, благодаря чему вы забудете о розетке и зарядном устройстве на двое полных суток.

CAT S60 Black
CAT S60 Black фото 1
CAT S60 Black фото 2
CAT S60 Black фото 3
CAT S60 Black фото 4