Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Шкільне приладдя

Правильне шкільне приладдя – навчання з радістю

При підготовці дитини до школи батькам важливо відповідально підійти до вибору необхідних йому в навчанні предметів та інструментів. Правильно підібране шкільне приладдя допоможе учневі комфортно почуватися на уроках, займатися з інтересом, і що дуже важливо — зберегти своє здоров'я.

Придбати шкільне приладдя для дитини будь-якого віку можна в інтернет-магазині MOYO. Ви легко підберете необхідну вам продукцію, виготовлену з урахуванням вікових особливостей учня. Багатий асортимент шкільної продукції в каталозі та поради досвідчених фахівців зроблять кожну вашу покупку вдалою та комфортною. Ціни на якісне шкільне приладдя вас порадують.

Товари для школи: класифікація

Залежно від призначення товару шкільне приладдя поділяються на такі категорії:

  • письмові;
  • для креслення та малювання;
  • матеріали вивчення літер, звуків, рахунки;
  • інші канцтовари.

Придбати шкільне приладдя у Києві та по всій країні можна на сайті компанії MOYO.

Як правильно зробити вибір

Основні товари для школи, необхідні дитині для забезпечення успішного процесу навчання:
1. Ручки. Потрібно вибирати такі, щоб паста чітко писала і не розмазувалася на папері. Зручними будуть моделі з гумовою вставкою, яка перешкодить ковзанню та зменшить напругу кисті під час листа.
2. Олівці. Краще вибирати середньої твердості, оскільки м'які можуть розмазуватись по папері, а тверді – продавлювати її. Кольорові повинні малювати м'яко та залишати яскравий чіткий слід.
3. Стругачка. Має контейнер для сміття. Так підтримуватиметься порядок у пеналі та портфелі.
4. Гумка. Оптимальний варіант – середньої м'якості, оскільки жорсткий зашкодить папір, а м'який може кришитися чи скочуватися.
5. Зошити. Сторінки мають бути помірно-білого кольору з неяскравою, але чіткою розлинівкою. Так знижується навантаження очі. Для малюків бажана щільна обкладинка. Вона убезпечить сторінки від пошкодження. Закруглені кути не загинатимуться і м'ятимуться.
6. Лінійка. Краще, якщо вона буде дерев'яною, оскільки це екологічно чистий матеріал. Розмітка має бути чіткою, щоб дитина не напружувала зір.
7. Ножиці. Краще, якщо кільця матимуть гумові вставки. Закруглені кінці не дозволять дитині поранитися.
8. Фарби. Для учнів початкових класів підійде гуаш, оскільки вона рівно лягає і створює яскраве зображення, для старших дітей – акварель.
9. Пензлик. Ворс має бути натуральним (білка, колонок, поні). Такими пензликами легше малювати, вони добре відмиваються.
10. Пенал. Для дітей молодшого шкільного віку підійде із гумовими петельками для олівців та ручок, оскільки не дозволить їм розсипатися. Хороший варіант – м'який пенал із кількома відділеннями. Такий пристрій дозволить зберігати порядок і привчить малюка до поняття, що кожна річ повинна мати своє місце. Для старших школярів зручними будуть пенали-тубуси та косметички.
11. Рюкзак. Його зовнішній вигляд має подобатися дитині. Він не повинен бути важким, щоб не надавати додаткове навантаження на хребет. Для дітей молодшого шкільного віку рекомендується придбати рюкзак на двох ременях, що регулюються по довжині. З їхньою допомогою можна підігнати конструкцію під зростання дитини, а в зимовий час відрегулювати ремені з урахуванням носіння об'ємних курток. Великий рюкзак з розрахунком на виріст буде незручний для малюка. Для дітей середнього та старшого шкільного віку можна придбати шкільну сумку чи портфель.

Купуйте товари для школи відповідно до смаків дитини, тоді вона буде використовувати їх із задоволенням, а процес навчання стане приємним і цікавим.

Чому вигідно робити покупки в MOYO

Щоб купити шкільне приладдя в Україні, скористайтесь послугами компанії MOYO.

Гарантією професійного обслуговування кожного клієнта є:

  • широкий асортимент товарів;
  • висока якість продукції, яку представляє компанія на продаж;
  • доступна вартість;
  • багаторічний досвід роботи фірми;
  • висока кваліфікація персоналу;
  • швидка доставка замовлень.

Придбання товарів у MOYO – це завжди якісна продукція та позитивні емоції.