Киев
Сердце всей Украины!
0 800 507 800
Вам перезвонить?
  • Блог
  • Акции
  • Магазины
  • Оплата и доставка
  • Что с моим заказом?
  • MOYO обмен
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товаров
Сравнения
Желания
Корзина
Сумма
Настольная плита газовая Harlem O300-brown
  • Все о товаре
  • Характеристики
  • Описание
  • Отзывы 9
  • Фото
Корзина
Сумма

Настольная плита газовая Harlem O300-brown

Код товара: 
528555Код скопирован
Товар закончился
1 383 грн
В избранное
Настольная плита газовая Harlem O300-brown фото
Нажмите, чтобы увеличить
Ключевые особенности
Нужна помощь с выбором?
Посмотрите похожие товары
Похожие товары
Настольная плита газовая Harlem O300-brown

Характеристики Настольная плита газовая Harlem O300-brown

Основные характеристики
Количество конфорок 3
Модель О300
Тип плиты Газовая
Гарантия, мес. 12
Тип управления Поворотные переключатели
Ширина, см 55,1 - 64
Подключение К баллону
Страна производитель Турция
Рабочая поверхность Эмаль
Цвет (основной) Коричневый
Габариты в упаковке (ВхШхГ), см10x41x66
Вес в упаковке, кг4,1
АртикулO300-brown
Штрихкод8697502060230

Отзывы и вопросы о Настольная плита газовая Harlem O300-brown

5
Отзывы 9
Вопросы 12
Сортировать
  • По умолчанию

  • По дате

  • По полезности

  • С фото и видео

  • По рейтингу

  • По количеству ответов

И

Приобрел газовую плиту Harlem O300-brown недавно, поставил ее на даче и теперь пользуемся с удовольствием, жена довольна. Качество у нее хорошее, управление совсем простое – механическое. Балон у меня был, поэтому особых трудностей вообще не возникло при подключении. Когда покупал черного цвета не было, решил забрать эту, но получив товар коричневый больше понравился. Решетки и сама плита сделаны качественно. Уход за плитой простой, даже есть крышка для комфортного сбережения.

Достоинства:
маленькая, комфортная и простая в использовании
Недостатки:
нет
І

брав за 749 грн з безкоштовною доставкою до порога, ніби й грішно прирікатися. фарба обгоріла, по плитці дуже ковзає, відсутні ніжки, розрізав шланг, одягнув - норм. Підключив великий балон пропану через стариий редуктор. Аж гуде коли горить. Якщо Вам не "шашечки" а "їхати" - піде

Достоинства:
ціна, ширина (велика сковорода лягає на велику та малу комфорку одночасно, виходить "турбо" режим )
Недостатки:
фарба обгорає, немає ніжок, ковзає
В

Ця плита стала нашим рятівником під час відключень світла! Вся техніка на електриці і тільки ця диво-піч працює! Три конфорки – як раз достатньо, щоб готувати кілька страв одразу. Підключення балону неважке, користування – як звичайною газовою плитою, нічого складного та надзвичайного. Влітку плита відправиться на дачу, де я із задоволенням продовжу нею користуватися замість старої електричної! Дуже зручно, доречі, що в неї є кришка, тож перевозити зручно. Ну і ще плюс – вага всього 4.1 кг разом з упаковкою. Зручно переставляти, якщо немає постійного місця. і перевозити неважко.

Достоинства:
працює від балона, компактна, не важка
Недостатки:
ні
Л

Плитка простая в использовании надежная. Пользуемся ей без всяких проблем для приготовления уже около месяца. Впечатления только позитивные. Размер конфорок хорошо продуман для посуды разного размера. Подключение и управление понятное. Покрытие сначала вызывало сомнение в стойкости, но как оказалось зря - спокойно пережило уже несколько чисток. Отличный бюджетный вариант, который может выручить и при отключении электрики и на даче.

Достоинства:
простота, надежность, цена
Недостатки:
нет
J
Julia
14 июля 2023, 21:40

Чи можна підключати плиту до балона 50л?

І
Іванна
26 августа 2023, 09:33

Через редуктор газовий підключив до 50л. Новий редуктор 400-600грн, по селам валяються по гаражам. Шланг брав спец газовий з гайками. 4 метри за 600грн, гайки ообрізав, на 2 хомути вчіпив.

М
Менеджер
17 июля 2023, 15:20

Добрий день, Юля. Виробник рекомендує використовувати балони від 12 кг, але за потреби допускається і менша вага. Підключення здійснюється за допомогою газового шланга. Важливо враховувати при використанні газового шланга: 1. Використовуйте спеціальний безпечний газовий шланг або пластмасовий шланг (діаметром 8 чи 10 мм). 2. Шланг повинен бути зафіксований у місці підключення з допомогою відповідного елемента кріплення (наприклад, хомута). 3. Шланг має бути коротким та абсолютно герметичним. Довжина шланга не має перевищувати макс. 1,5 м. 4. Замінюйте газовий шланг не менше одного разу на рік.

М
Макар
30 марта 2023, 15:27

Какую мощность выдают комфорки у этой газовой горелки?

М
Менеджер
30 марта 2023, 16:03

Добрий день. Потужність пальників з ліва на право становить: перша (найбільша за розмірами 0,65 см) - 1,9 кВт, друга (найменша за розмірами 0,50 см, що знаходиться посередині) - 0,9 кВт, третя (середня за розмірами 0,60 см) - 1,5 кВт.

В
Віктор
29 марта 2023, 11:30

На сайті не знайшов інформацію щодо типу газу для користування цією плиткою. Підкажете?

М
Менеджер
29 марта 2023, 13:48

Вітаю. Газова плитка Harlem O300 призначена для роботи на G30 29 мбар (скраплений газ – LPG). LPG, він же зріджений газ є продуктом нафтопереробки (не плутати з метаном або природним газом). Основними складовими зрідженої газової суміші є пропан і бутан.

Описание Настольная плита газовая Harlem O300-brown

Настільна газова плита Harlem - це просте та бюджетне рішення, коли немає можливості чи необхідності встановити повноцінну плиту. Управління плити інтуїтивно просте – механічні поворотні перемикачі. Настільна плита призначена для роботи на газі G30 29 мбар (LPG). Переведення плити на інші види газу неможливе. Для плити слід використовувати відповідний стандартам TSE детандер 1.5 кг/300 мм SS. Даний прилад призначений тільки для використання поза житловими приміщеннями та з гарною провітрюваністю.

Настольная плита газовая Harlem O300-brown
Настольная плита газовая Harlem O300-brown фото 1